HotLine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Karea said: Phyxinsevgilisi said: Ben köpeklere saldırıyorum böyle sokakta görünce ''AAAAA'' diyip gidiyorum mıncıklamaya şimdi aslında doğru hareket bu ama malesef türkiye burası, o köpeğin yaşadığı travmaları bilemezsin sahibi mi dövdü, etraftan mı dayak yedi , köpek dövüşcüleri mi kaçırdı bait yaptı vs vs aslında her köpeğe de yaklaşmamak lazım, sahibi varsa da ona bi sormak lazım önce daha pet olayı türkiyede gerekli bilince ulaşmadı malesef, ulaşamayacakda sanırım :( eski bi post da dayanamadan yazicam ake ulkede down sendromlu cocuklari biraktiklari kurumlarda bakicilari dovuyor amk kopekmi dovmicek bizim mal millet. amk ulkede tesadufen hayatta kalmisiz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 aynen deniz basarim tekmeyi acimam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 HotLine said: Karea said: Phyxinsevgilisi said: Ben köpeklere saldırıyorum böyle sokakta görünce ''AAAAA'' diyip gidiyorum mıncıklamaya şimdi aslında doğru hareket bu ama malesef türkiye burası, o köpeğin yaşadığı travmaları bilemezsin sahibi mi dövdü, etraftan mı dayak yedi , köpek dövüşcüleri mi kaçırdı bait yaptı vs vs aslında her köpeğe de yaklaşmamak lazım, sahibi varsa da ona bi sormak lazım önce daha pet olayı türkiyede gerekli bilince ulaşmadı malesef, ulaşamayacakda sanırım :( eski bi post da dayanamadan yazicam ake ulkede down sendromlu cocuklari biraktiklari kurumlarda bakicilari dovuyor amk kopekmi dovmicek bizim mal millet. amk ulkede tesadufen hayatta kalmisiz valla. şunu ben de yapıyorum ya görünce hemen yavşıyorum hayvana oğluş ya da kızım diyerek. çoğu zaman arkadaşlar ne yapıyon lan değişik diyorlar. aslında ben de askere gidene kadar çok korkardım köpekten. fakat askerde tek eğlencem köpeklerim olmuştu bir düzine köpekle yatıp kalkıyodum. saldırı konusuna gelince sakin davranınca köpekler geri adım atıyor tecrübeyle sabit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 vivavale said: bir düzine köpekle yatıp kalkıyodum. hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 sokak kopekleri ztn ac susuz gezio paso kopeklerin beyin yanio o yuzden bide turkiye gibi les bi ulkede les insanlarin tacizlerine madur oluor hayvanlar. az bile saldirmalari!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Norak said: vivavale said: bir düzine köpekle yatıp kalkıyodum. hmm? ahahah. ama cidden 10 m2 mevzi vardı. kış aylarında çok soğuk oluyodu ağrı. mevzi de kömür sobası olduğundan gelirlerdi içeri hep beraber yatardık lan. ne güzel günlerdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar