Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldan ayrılmak herşeyin sonumu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ya bayadır düşünüyorum
bıraksammı diye
ölürsün zıbarırsın kafanı sağa sola vurursun diyorlarda
ya bukadar kötümü

ben okula gidince kazık gibi oturuyorum
ve okula aylık verdiğimiz parayı ablama bile vermiyoruz ki o odtü makina okuyor
hiçbişi anlamıyorum derslenden
okul mal gibi gidilip kişilerin olduğu ve içinde bombok yemeklerin olduğu için aç kaldığım bir bina gibi geliyor zorundayım ondan gidiyorum okumak gibi bi isteğim yok
Okuldaki herkez gerizekalı falan diyo kafa geçiricem olmuyo boğazlıcam günah yazacak karma düşecek:/ sanıyorlarki herbişi ders hayatımız okumak

Ya biz zorundamıyız ya koyun gibi okullara güdülmeye
ben hayatımı çizmişim
Ya dizayn yapıcam kendi fikirlerimi değerlendirip satıcam ister mobilya ister başka birşey
Yada biomedical olucam hastane araç gereci dizayn edicem

YA BEN ZORUNDAMIYIM TARİH OKUMAYA
NAPACAM BEN TARİHİ BE
NAPACAM BEN YILDIRIM HEDENİN ANKARADAKİ KAVGALARI BANANE LAN BANANE SINAVDA SORACAKLAR SONRA BİTİCEK ELİME NE GEÇİCEK
BORUUUUUUUUUUUUUUUU
boru verecekler elime böyle boru gibi kağıt
yapıcam sonra
hayatımdan silinicek tarih birdaha yüzüne bakmıcam
onun gibi analatik geometri
ben mühendis olmucam
napacam lan geometrinin analını be
okadar yüksek dereceden öğrenmeme gerek yok sırf proje çizmeme yeterli açıları bilsem boyutları bilsem yeter
proje yaparken "hadi şu köşesi bukadar bu bukadar burada Z oluyo faan burasıda şukadar X şunu bul bakalım"
Lan hıyar herif niye söylemiyorsun X i de zorluk çıkarıyorsun bana proje yaparken zaten o X i sen belirliceksin diğer X lerde sana bağlı olucak ona göre şekillenicek
ben niye tekini unutiyim yada kağıda kahvemi dökülücek diğerlerine bakarak hesap edicem?

KAHVE DÖKÜLÜR DİYE OKULDA 180 GÜN BOYUNCA ANALATİK GEOMETRİ ÖĞRENİYORUM!!! mı olacak sonuç

AL bugün kimyadan 0 almayı başardım
Konu içinde basınç olan bi tüpün dışında H kadar cıva var
bukadar daha gaz basarsak kaç olur H
YA BANANE YA BEN CIVALARLA GAZLARLAMI OYNUCAM HAYATIMDA YA
SINAVDA GEÇİCEK
SONRA BİTİCEK HAYATIMDA BİRDAHA ONUN SURATINA BAKMICAM

Ya şu gerizekalı okulda 10 yıl boyunca öğrendiğiniz herşeyin 1 günde işeyaramaz olduğunu ve sadece ÇOK AZ BİR MİKTARININ hayatınızdaki çizdiğiniz çizgide kullanıcağınızı biliyormusunuz?

Grafik alalım şuara bi

Ama ne varki sisteme uymassanız hiçbir şey yapamıyorsunuz başka seçenekte yok

Koyayım böyle olaya be
Engel oluyorlan yaşamıma engel oluyor günde 10 saatimi çalıyor ve hiçbir boka yaramıyor sadece 1 gün için çalışıyoruz
ve o gündede hiçbir halt yapmıyoruz kendimizle alakalı

Bence bu bi ayıklama sistemi
Öğrenci bu zamana kadar sıyırıp insanları öldürmeye başlamazsa kesin iyi birisidir diyor
AMA BENİM GİBİLER YANİ KURALLARA UYMADAN ÖNCE SORGULAYAN VE SİSTEMİ PROTESTO EDENLER DELİRİYOR[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam

Mesaj tarihi:
En güzel örnek mesela
Natural Jedi okulu bitirip konsevratuarda gitara odaklanıcak

ama lise bitirmek zorunda yoksa almıyorlar

saçmalık[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
Bende bunları yaşayacağımı bildiğimden tm seçmiştim 9.sınıfın sonunda, iyiki seçmişim:)
Bence kas ve bitir, okuduklarımızın büyük çoğunluğunun bir b*ka yaramadığını ben ta orta1 de anlamıştım anlamasına da, bu sadece işkenceyi daha da ağırlaştırıyor:(
Direnicez çare yok:)
Üniversite ortamını düşünüyorum, istediğin zaman toplaşıp frp yapıcan diyorum, istediğin gibi takılacan diyorum, diledinmi gitmicen diyorum, kas diyorum kendime, öyle duruyorum yerli yerimde. Tamam bazıları çıkıp yok bre hiçbirini yapamıyosun diyecek, demesinler hayallerimi yıkmasınlar:-)
Sende aynını yap. Önünde sonunda bitecek birşey için geri kalan hayatını büyük olasılıkla kötü etkileceyek kararlar verme.[signature][hline]öss nubisi
hiç bitmeyen efsaneler
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
okulu bitirmemek her şeyin sonu olmazki, okumadandan para kazanılabilir ama tabiki öncelerde çok sorunlu olur çok risk alman gerekir. okumıyacam deyipte çok fazla para kazananlar war. mesela çoğu üniwersite mezunlarının maaşlarını werenler üni yi okumamış kişilerden oluşmakta.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
Hala sadece öğretim değil eğitimde verdığı ıcın kendıyle gurur duyan bı sistem var ortada,

öss'ye kafam girsin[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Mesaj tarihi:
Bu adam ciddi ciddi önemli şeyler keşfedecek... Bir gün gıpta ile bakıcaz... Benden söylemesi..

Ama chem, sana fırsatların açılması için, okuluna devam etmeni tavsiye ederim ben..[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
Arkadaşım ben de nefret ede ede okudum yıllarca... Hayatımın 18 yılı okulda geçmiş düşün... Ama şimdi çok rahat bir hayatım var. O çektiğim saçmasapan çilelere deymiş durumda... Ben üniversiteyi 7 yılda bitirdim ve cok defa bırakmayı düşündüm hatta bırakıp yeniden başladığım da oldu... Sonunda üniversiteyi bitirdiğimde farkında değildim ama sana şunu açıkca soyleyebilirim ki hayatının her anında her yerde her konumda bunun faydasını görüyorsun ve göreceksin... Bi laf var kim demis bilmiyorum ama "Bir yere görünümünle girer düşüncelerinle çıkarsın" diye... işte tahsil hayatta senin görünümün oluyor. üzgünüm ama bu böyle bunun doğru olup olmadığını tartışmak ayrı bir mesele...

Benden sana tavsiye : Biraz dişini sık hayatının belirli bir bölümünü sıkıntı içerisinde geçir. Ondan sonra istediğin kadar sex istediğin kadar oyun istediğin kadar içki sigara alem ne istersen yaparsın.

UYO
.
.[signature][hline]I have been where the sun never shines...
Mesaj tarihi:
hayır bi de ileride çocugunuz sorunca verecek cevabınız olsun diye ogrenin diyolar. bu kadar geri zekalı bir cevap olur mu arkadaşlar ya kafa atasım geliyor hocaya boyle suratını tebeşirlere sokup tahtaya adımı yazasım geliyor e okuz aleyhisselam sen ona da ogretme ki onun soracak saçma soruları benim de bu saçma srulara verecek cevabım olmasın. hey allahım.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Ekim 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
anarşi olayları ha:D (yok öyle bişey,anarşi olayı die bişe yyok 80 öncesinde,anarşi olayı denmio o olaylara)
bir an nedense kendi babamı gördüm;)

chemical olm okuldan ayrılmak ne kelime böyle bişeyi düşünmüş olman bile beni şaşırttı gerçekten.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 20 Ekim 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
Okul iyidir. Okuldaki ilişkiler ileri hayatında çok işe yarar. Bit titleın olmasına yarar. Title gerekli bişi midir? Sayfalarca tartışabiliriz belki ama sonuçta Evet.

Bu yorumuna katılmıyorum.. O kadar da şart-oğlu-şart değil bence..
Mesaj tarihi:
quote]Cuce, 20 Ekim 2004 03:02 tarihinde demiş ki:
benım evimde rahat rahat oturmak ıcın verdıgım bedeller, ılerde ac kalmamak ıcın verdıgım bedeller acıkcası fecı oyuruyor ıcıme,

Cok koyuo bana ıstedıklerımı gorenmek ıcın tonlarca sınava gırmek, cok koyuyo ıkı tutucu manyak arasında secım yapmak, cok koyuyo bana kemalettin tugcu okumak zorunda olmak, cok koyuyo bana hukumetlerın sırketlerın gazetesını okumak, cok kouyo bana ınsnalar ac kalırken ınsanlar acken yemek dokmek, cok koyuyo bana cok koyuyo bana Mandelanın hapiste yatması, cok koyuyo bana eğitim görmek, cok koyuyo bana cocugumun egitim gorecek olması, cok koyuyo bana bır kagıt parcasının bu kadar guclu olması, cok koyuyo bana o kagıt parcasının gucunu korumak ıcın olusturulan sıstemler, ve cok koyuyo bana o sıstemlerın oldurdugu ınsanlar....

...ve hepsinden cok koyuyor ben dusundeklerını sergileyemıycek kadar acız gucsuz oldugumu dusunmem, ve bırseyler yapmam. Nefret edıyorum kendımden bu yuzden, her gece daha fazla. Ve daha fazla nefret edıyorum kendımden hainlıgımın bedelını kendıme odetmedıgım ıcın, Ve dahada fazla nefret edıyorum kendımden benı soktukları kalıbı kırmaya cesaretım olmadıgı ıcın.

butun bunlardan sonra gerek kalmıyo nefret duymaya baska ınsanlara ve belkı sevmeye, ve belkıde yasmaya, zaten kalıbın ıcın yeterınce dolu.

ama....... o kadar ac gozlıyımkı hala yasıyorum, hala sevıyorum, hala nefret edıyorum. fırsat buluncada ac gozlulugumden nefret edıyorum.

Ben kendımı hıcmı sevmıyorum? evet, bazen: bütün bunları unuttuğumda.

Adam Çok içten yazdı ya..çokda haklı[signature][hline]Slat, 07 Ekim 2004 13:33 tarihinde demiş ki:
Sol omzun sağ omzuna göre daha gelişmiş çünkü ordan şey ettim..

Silthanas, 10 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
sol elle masturbasyon yapiyordur..
Mesaj tarihi:
Çırak okuluna geç kurtulursun.Masa sandalye yapmayada meraklısın zaten.mezun oluncada açarsın bi marangozhane :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..