Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göttingen - Amsterdam (ban gelmesin isimlerden :/)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7-12 Nisan arasında arkadaşım geliyor tatile de, Amsterdam'a gideceğiz. Yalnız tren biletleri falan bayağı fantastik. (erken alaydık 40 euro gidiş dönüştü ama işte yeni kesinleşti tarihler)

Yine tren olabilir, otobüs olabilir, en ucuz nasıl gidebiliriz bu rota arasında? Schöneswochenende falan geçerli mi o rotada bilmiyorum ama, öyle toplu alımlarda indirim olan biletler varsa 4 kişi olacağız. Öteki türlü 2 kişi.
Mesaj tarihi:
Otobüs de 53 euro'ya geliyor gidiş dönüş, bir de Hannover'e gitmemiz lazım. (Mitfahren de yok tabii o güne...)

Keşke sevgili arkadaşım 1 ay önce haber vereydi, 40 euroydu DB gidiş dönüş.

Ryanair de oraya uçmuyor anasını satayım, zaten biletler de arada saçma fiyatlara çıkıyor. 2 aydır Barcelona bakıyorum 32 euro'dan aşağı bulamadım.
Mesaj tarihi:
ryanair yok malesef amsterdama
bahncardın yok mu?
al bi 25 lik probe bahncard
25€ galiba 3 aylığı eğer sparangebot varsa onun üzerinden bi 25 daha indiriyo süper oluyo
(ek: anladıgım kadarıyla spar kalmamış)

geçen yıl ice'nin 10. yıl hedesini kaçırıp 20€ ya gidip gelemediğime yanıyorum hala

bu sene mayısa doğru macaristan yapıcam
karlsruhedeyim direk burdan kalkıyo 10€ gidiş dönüş fantastik ryanair ya
frankfurttan kalkanlara bak barcelonaya ucuz oluyodu
gerçi götingen şayze'den uzak frankfurt
Mesaj tarihi:
Göttingen Bremen'e yakın işte, ordan da var Barcelona ama ucuza bilet yok.

Frankfurt'a giderken trene vereceğim parayla zaten Barcelona'ya Bremen'den gidiyorum bu arada :P (Bremen beleş bana)

Sparangebote buldum bu arada, 43 euro gidiş dönüş, herhalde onu alacağım ama bu sefer de 40 50 euro'dan aşağı hostel bulamıyorum. Şaka gibi, koca Amsterdam'da ucuz hostel yok, 10 euro oda diyo tıklıyosun 80 euro istiyor.
  • Yeni Oluştur...