Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Şunu söylemek benim için neden bu kadar zor anlamıyorum. Karşımdaki insana hayır diyemiyorum, sonradan pişman olacağımı hatta zararlı çıkabileceğimi bile bile. O kadar lanet birşey ki bu... siz siz olun hayır demesini bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 no de, daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 nayn de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ben de evet demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bakarız de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 karşımda insan yok foreveralone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bakarız,hallederiz,kısmet diyorum bende.bu da hayır demek oluyor benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Karşıdakine olan yakınlığına göre değişir bu, çok sevdiğin birine olabilir bu ama tutup yabancıya da evet evet ohh evettt diyorsan sorun var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bakarız yaee diyince min. 10 yıllık bir zaman aralığına hapsediyorsun karşındakini iyi oluyor hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bakarızı hiç sevmem, biri bana bakarız diyince kafa atıyorum. olmayacaksa, hayır diyorum. olacaksa bile hayır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ben de cok hayir diyorum, kaciriyorum herseyi, yes man olmam lazim. YES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ilgiye sevgiye aclık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 patatespresi said: bakarızı hiç sevmem, biri bana bakarız diyince kafa atıyorum. olmayacaksa, hayır diyorum. olacaksa bile hayır diyorum. bence yanlış davranıyorsun Bakarız ucu açık bir kelime hatta anlamı hadi bana bu işi yapmamı ne kadar istediğini göster anlamı da taşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 http://i.imgur.com/k4HLh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ben de onceden kimse kırılmasın diye hayır demezdim. sonra baktım her seferinde kırılan benim, eahh eytere bea dedim.simdi canım ne istiyosa onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hayır demeyi bende bilmiyordum yakın zamana kadar ama öğrendimki evet diyeceğim yerde bile artık hayır diyorum. çünkü hayır dedikten sonra evete döndürebilme şansım var ama evet dedikten sonra hayıra döndürebilme şansım yok. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kiz gelip seviselim diyince hayir diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hatunsan işin zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Duymayı değil ama söylemeyi severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 lol n de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ben konuşmuyorum arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hayır deme yapalım edelim hallederiz bakarız kullan çok işe yarıyor mesela cumartesi okuldan farklı 5 kişiyle küçükparkta görüşelim dedim hiçbirine gitmeyide düşünmüyorum mezuniyetede çağırdılar bakarız dedim falan sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bakalım ya duruma göre. olmadı haberleşiriz :kıps: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uRv4CoXQoAQ asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar