dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Nereye açayım bilemedim, sae doğru yere gönderir uygun görmezse. Öncelikle, linux+cisco bilgisi olan, değilse linux+oracle, bir arkadaşa ihtiyacım var. İlk aylar benimle çalışacak, sonrası kesin değil. Üzerinde çalıştığımız projede, eğitimini benim üstleneceğim kısa bir süreden sonra, en az altı ay babysiter olarak çalışacak. Bu süreçte ve sonrasında yukarıda yazdığım kriterlere ihtiyaç duyulacak sık sık. Takım çalışmasını seven, öğrenmeye açık(çok açık), zaman zaman geç çalışma saatlerine katılabilecek, iyi bir insan arıyorum. İyi İngilizce önemli, komünikasyon sektöründen olması artı olur, 3g bilgisi çok artı olur. Son olarak, bunları sağlayan tanıdık biri olursa, epic win olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 al beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ne veriyorsa 2 katını veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 cv ni alayım Arda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 beni egit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Gelirsen Türkiye`ye alırım seni direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bi dakka! tamam simdi devam edin sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 tsk alıcak akilayı en önce uçaktan eşlik edicekler sdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ben de onu yazicaktim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Hatırladığım kadarıyla internet sitelerinde bu şekilde iş aranması işkur tarafından düzenlenen bir tasarı ile cezai işleme tabi oldu. İşkur said: Facebook ve Twitter benzeri sosyal ağlarda yeni trend iş ve işçi bulmak oldu. Firma yöneticileri bu ağlarda oluşturdukları profillerde hem reklamlarını yapıyor hem de firmalarına kalifiye eleman arıyor. Hatta bu sitelerde paylaşılan iş ilanlarını şehirlere ve sektörlere göre dahi listeliyor. Genellikle aynı iş kolunda üyeleri olan profil sahibi yöneticiler kısa sürede istediği elemanı da buluyor. Bu trend öyle hızlı gelişti ki bu alanda yıllardır internet üzerinden hizmet veren insan kaynakları şirketleri ciddi pazar kaybetti. İŞ-KUR DEVREYE GİRDİ Sosyal ağlarda eleman arayanların sayısı sadece aralıkta günde 5 binin üzerinde seyretti. Aylık eleman ilanı sayısı 100 bini aştı. Pazarın yeni hakimi sosyal ağlar olunca sektördeki denetim alanını kaybetmek istemeyen Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) harekete geçti. Kendilerinden izin belgesi almadan iş bulmaya aracılık etmenin yasak olduğu gerekçesiyle hareket eden kurum bu ağlardaki ilanların tespiti için özel bir ekip kurdu. Bu işi Facebook ve Twitter üzerinden meslek haline getirilen öncelikle tespit edilerek uyarıldı. Kurum bununla da kalmayıp Facebook'taki kişisel iletisine eleman arıyorum diyen patrona dahi uyarı gönderdi. Edinilen bilgiye göre Aralık ayı içerisinde de 80'e yakın ceza-i işlem uygulandı. İstihdama aracılık etmek için İŞ-KUR'a belli bir oranda ödeme yapılıyor. Kurumdan izin belgesi almadan işçi bulmaya aracılık edenlere 5 bin ile 10 bin TL arasında ceza uygulanıyor. STAJYER ARAMAK BİLE YASAK Mali Müşavir Dr. Resul Kurt İŞ-KUR kanunu gereğince kurumdan izinsiz eleman alımına aracılık etmenin yasak olduğunu söyledi. İstanbul Mali Müşavirler Odası'nın sitesinde stajyer ilanı bile koyamadıklarını anlatan Kurt, "İŞ-KUR son dönemde sosyal ağların bu alanda ne kadar öne çıktığını fark edince harekete geçti. Kanunen yaptıkları doğru ama ne kadar sonuç alınır bilemem" dedi. AMAÇ SUİİSTİMALİ ENGELLEMEK 10 yıl içinde insan kaynakları alanı hızlı bir dönüşüm süreci yaşadı. Önce gazetelerin sarı sayfalarındaki ilanların yerini hızla İK alanında uzman internet siteleri aldı. Böylece kapı kapı dolaşıp CV bırakma dönemi kapandı. Hatta iş görüşmeleri İnternet üzerinde online yapılmaya dahi başlandı. Pazar kaybına uğrayan siteler bu alanda İŞ-KUR'un devreye girme sürecini de hızlandıran kesim oldu. Kurumu yazılı ve sözlü şikayetlerini ileten İK siteleri 'böyle devam ederse sektörde denetim kalmaz suistimaller artar' uyarısı yaptı. Amacım işinizi baltalamak değil. Yanlış anlamayın. Yük olmasın şimdi durduk yere... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 2200tl sanirim sertifika ucreti, parasi neyse bastirip alsin nedanko. yuk olmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 hiçbir bilgimiz olmasa dediğin konularda,sen alsan eğitsen en güzeli olur :D öyle bir şey olursa talip olabilirim :D bu arada şehir bilgisi verilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 O lüksümüz yok ne yazık ki, biraz acelemiz var. Yer İstanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Aslında biri var ama bilmiyorum ne kadar linux bilgisi var. Tam aç adam öğrenmeye. Cisco sevici desem yeridir. Bir sorayım bakalım. Bilgilendiririm nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Haziran'da geliyorum, 2 haftaligina calisirim. Olmaz mi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 2 hafta gel, danışman olarak sömüreyim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 tim gelirkene bi 4s getirsene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Linux yokmuş. Neyse hayırlı olsun başlayana da sana da. Aslında aklıma biri geliyor linux için forumdan da... Cisco bilir mi, çalışıyor mu çalışmıyor mu bilemedim onu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 dreagloth said: 2 hafta gel, danışman olarak sömüreyim seni Oh yes. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Karea said: tim gelirkene bi 4s getirsene :D Hacim getireyim de burda bildigin pahali. Tablet alicam mesela, onu bile Turkiye'den gelene aldirtiyorum. Bildigin daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bak bristolde 280 poundcukmuş yok ya biliyorum en pahalı yere gittin sen dünyadaki, kendine ii bak sen yeter bize salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 maaş ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar