Seele Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Reuters haber ajansı, Suriyeli askerlerin Lübnan sınırını geçerek isyancılarla çatıştığını duyurdu. Bölge halkına dayandırılan haberde, 35'ten fazla askerin sınırı geçerek, bölgedeki evlere saldırdığı bildirildi. Bir görgü tanığı zırhlı araçlarla gelen askerlerin etrafa roket ve makinalı tüfeklerle saldırdığını söyledi. http://www.haberturk.com/dunya/haber/728488-suriye-askerleri-lubnana-girdi cok kötü bir durum. yine insalar ölecek. :( sonu suriye isgali ile biter. yeni bir libya geliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Amerika'da başkanlık seçimleri bu yıl sonu. Esad'ın yerinde olsam kalan süremi güzel değerlendirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 35 asker ile işgal yapılmaz. Salaklar farkına varmamıştır sınırın. Buyrun burdan yakın.Suriye barış planını kabul etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 önemli olan sayi degil. önemli olan daha fazla argümentin bir araya gelmesi. daha sonra cikip suriyenin durumu cok kötüydü el koymak zorunda kaldik demeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 suriyenin anti demokrat tavirları olduğu kadar suriyeye karşı da kamuoyu oluşturulmaya çalışıldığı aşikar... kendi elleriye devrimler yapıp devrimin tutmadığı yerlerde operasyonar yapıyorlar bu bayat haberleri yemiyorum ben artık... yani suriye çok mataf bir yer değilde onu düzeltmeye çalışanlar hiç mataf değiller... ne reuters in haberlerini yerim ben ne de oturup suriyeye inanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 GokTuRK said: suriyenin anti demokrat tavirları olduğu kadar suriyeye karşı da kamuoyu oluşturulmaya çalışıldığı aşikar... kendi elleriye devrimler yapıp devrimin tutmadığı yerlerde operasyonar yapıyorlar bu bayat haberleri yemiyorum ben artık... yani suriye çok mataf bir yer değilde onu düzeltmeye çalışanlar hiç mataf değiller... ne reuters in haberlerini yerim ben ne de oturup suriyeye inanırım... aynen budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 fede makarna alayim mi yoksa yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 sanırım BM'in ve Amerikanın bir ülkeyi daha ele geçirmesini daha fazla insan ölmesine tercih etmek lazım. Kötünün iyisi kısacası... Direk böl ve yönet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Bir kere de şu dış politikada patlamayalım arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Ardeth said: sanırım BM'in ve Amerikanın bir ülkeyi daha ele geçirmesini daha fazla insan ölmesine tercih etmek lazım. Kötünün iyisi kısacası... Direk böl ve yönet ya o iç karışıklığı suriye kadar onlarda körüklüyor... operasyona uygun zemin ve ortam için, senin bu sözü söyleme için ellerinden geleni yapıyorlar... ki başarılılar da geçmişten gelen tecrübeleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 evet ama sanırım şu noktada o karışıklığın durmasının tek yolu emellerine ulaşmaları. bundan sonra insanlar daha bilinçli olup böyle şeylerin gazına gelmesin diye umuyoruz ama tabi insan ırkı sonuçta bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar