Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suriye askerleri Lübnan'a girdi

Seele

Öne çıkan mesajlar

Reuters haber ajansı, Suriyeli askerlerin Lübnan sınırını geçerek isyancılarla çatıştığını duyurdu.

Bölge halkına dayandırılan haberde, 35'ten fazla askerin sınırı geçerek, bölgedeki evlere saldırdığı bildirildi. Bir görgü tanığı zırhlı araçlarla gelen askerlerin etrafa roket ve makinalı tüfeklerle saldırdığını söyledi.
http://www.haberturk.com/dunya/haber/728488-suriye-askerleri-lubnana-girdi

cok kötü bir durum. yine insalar ölecek. :(
sonu suriye isgali ile biter. yeni bir libya geliyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

suriyenin anti demokrat tavirları olduğu kadar suriyeye karşı da kamuoyu oluşturulmaya çalışıldığı aşikar... kendi elleriye devrimler yapıp devrimin tutmadığı yerlerde operasyonar yapıyorlar bu bayat haberleri yemiyorum ben artık... yani suriye çok mataf bir yer değilde onu düzeltmeye çalışanlar hiç mataf değiller... ne reuters in haberlerini yerim ben ne de oturup suriyeye inanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

suriyenin anti demokrat tavirları olduğu kadar suriyeye karşı da kamuoyu oluşturulmaya çalışıldığı aşikar... kendi elleriye devrimler yapıp devrimin tutmadığı yerlerde operasyonar yapıyorlar bu bayat haberleri yemiyorum ben artık... yani suriye çok mataf bir yer değilde onu düzeltmeye çalışanlar hiç mataf değiller... ne reuters in haberlerini yerim ben ne de oturup suriyeye inanırım...

aynen budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

sanırım BM'in ve Amerikanın bir ülkeyi daha ele geçirmesini daha fazla insan ölmesine tercih etmek lazım. Kötünün iyisi kısacası... Direk böl ve yönet ya

o iç karışıklığı suriye kadar onlarda körüklüyor... operasyona uygun zemin ve ortam için, senin bu sözü söyleme için ellerinden geleni yapıyorlar... ki başarılılar da geçmişten gelen tecrübeleri var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...