Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SüperLig 33. Hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe 01.04.12 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/532385_380872791943374_279425548754766_1246066_987876721_n.jpg

"Fotoğrafta işaret içerisine alınan şahısları kaldıkları evde / yurtda bulup öncelikle ellerindeki atkıları alan ve gerekli yaptırımı uygulayan ilk 5 arkadaşımıza Üni-Ts Ankara olarak 2012-2013 sezonu kombinesi hediye edilecektir..! Yaptırım uygularken videoya alınması tek şartımızdır..!"

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=380872791943374&set=a.279428872087767.70365.279425548754766&type=1&theater

yuh arkadaş. gerçi sahaya sustalı atan, gider bunlardan birine yeni sustalısınıda koyar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu olayı başlatan trabzonlular yargılansada birşey olmaz
o suları ayakkabıyı bıcagı atan trabzonlular idam edilse birşey olmaz

bu bir anlayış meselesi,kulüpler azcık ihtiyatlı olsa federasyona ve ağır cezalara gerek olmadan bu tür davranışlar zamanla biter ztn.

maçtan önce gerilim arttırıcı acıklamalara son verip yalandan da olsa 1-2 dostluk gösterisi yapılsa

bu tür olaya karısanlar bizzat kulüp tarafından 2-3 yıl staddan men cezası fln yese zamanla azalır ve biter böyle gereksiz hareketler.

deplasman seyircisi çiçekle karşılansın demiyorum(keşke olsa,gerçi bizde derbilerde deplasman anlayışı bile kalmadı o ayrı bi rezillik)
ama en azından insanlar birbirleri hakkında böyle dövüp vidyoya çekmeli temennilerde bulunup feysbuka tehditlerle fln koymasın.

hiç anlamadıgım bir şeyde o resimde kadınlar var,mertliğe sığıyor mu onlarıda hedef göstermek,ar,edep kalmadı mı hiç,bu kadar mı düşman olduk yahu birbirmize.
Sosyal ağlarda paylaş

hakliyim said:

....hiç anlamadıgım bir şeyde o resimde kadınlar var,mertliğe sığıyor mu onlarıda hedef göstermek,ar,edep kalmadı mı hiç,bu kadar mı düşman olduk yahu birbirmize.

akşam haberlerde polis amcalarından görüyolar öğreniyorlar kadına şiddet nasıl uygulanır, en çok neresine vurunca ses çıkar

devlet ne kadar mertse onlar da o kadar mert oluyor işte, imam-cemaat teoremi
Sosyal ağlarda paylaş

'ogun samast oley' diye tezahurat yapip, beyaz bere furyasi baslatip soyle bir pankart acan topluluk bu:

http://uas.fbkolik.com/Assets/UserAssets/Photo/FBkolik/e1/14/e114e32519e348e29390ccbe02881669_Gal.jpg

trabzon, bu ulkenin en asiri milliyetci, sozde dindar, kendi deyimleriyle gevur dusmani bolgesi. heralde yillardir kendilerine 'rum pontus' diye hitap edilmesinden boyle bir tepki olusturmuslar.

bunlara hicbirsey de olmaz ayrica, ogun samast ile fotograf cektiren emniyet muduru daha da yukseldi, bunlara dokunan surulur falan.

ha bu arada irkci bir tabir olarak kullanmiyorum. bende de lazlik var ailede. ama benim ailemde bu kadar gerizekali olan insan varsa onlar icin de gecerli bu soylediklerim.

allah belanizi versin sizin takim tutusunuzun be.
Sosyal ağlarda paylaş

hakliyim said:

hiç anlamadıgım bir şeyde o resimde kadınlar var,mertliğe sığıyor mu onlarıda hedef göstermek,ar,edep kalmadı mı hiç,bu kadar mı düşman olduk yahu birbirmize.
o resimin yorumlarindaki kadinlar icin (simdi bakmadim ss'lerde var mi diye, gece bakmistim) 'o kadini bana verin, onu ....' yazan serefsizoglu serefsizler de mevcuttu.
Sosyal ağlarda paylaş

Gözlemci raporunda sahaya atılan maddeler...

SAHAYA ATILAN YABANCI MADDELER

-Meşale
-67 Su Bardağı
-82 Çakmak
-3 Torpil
-53 Bayrak Sopası
-300 Sahte Dolar
-1800 Atlet
-1 Çakı
-1 27 cm’lik Çakı
-20 Ufo
-2 Erkek ayakkabısı
-2 Spor ayakkabı
-2 Simit
-1 Bozuk para(1 TL)
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar eskiden beri fenerbahçeye antipati duyordu, şike davasından sonra iyice kin duymaya başladılar. Bu sadece trabzona has bir olay değil. Başka hangi takım taraftarı galibiyet veya şampiyonluk kutlarken alakasız şehirlerde bile saldırıya uğruyor?
Tabiiki böyle olması gerekmiyor ama böyle. Ben balıkesirliyim, trabzon kentiyle veya karadenizle hiç bir alakam yok, ama bildim bileli ts yi tutuyorum. Bunun dışında başka bir takımı da tutuyor olsaydım fenerbahçe yi yine sevmezdim, yine nefret ederdim. Bunun yanımda nefretimi sahaya bir şeyler atarak veya ağır hakaretler ederek te göstermem. Bunlar kişilik meselesi hangi takımı tuttuğunuzla alakalı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahce'den nefret et, etme diyen yok zaten. nefreti kendi icinde yasadigin surece sikinti hicbirseyde yok. ama 90 dakika ana avrat kufur edip, cakiyla, bciakla saldiriyosan, uzerinde fb formasi var diye arabayi paramparca ediyorsan, fb atkisi acmis diye insanlari hedef gosteriyorsan, bir polis bunlari onaylayip 'ilgilenen arkadsalari istanbulda agirlar eglenceye goturum diyorsa' sikinti var.

kisilik meselesi evet.

ama trabzon insani zaten kisilik olarak boyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Çabalar sonuç verdi ve ulusal basında da haber oldu. Dün geceden beri emniyet ve içişleri bakanlığına atılan şikayet e-postaları da umarım amacına ulaşır.

Bizimkilerin de asalım keselim tribine girmesinden korkuyordum ama gayet bilinçli bir şekilde davrandı herkes, helal olsun.

mokoko said:

https://p.twimg.com/AplebMSCEAA3IiP.png

Şu çapsızlığı da kim yaptıysa yazıklar olsun. KTÜ deki fenerbahçelileri sahiplenmen güzel de sorun çıkarsa napacaksın, etrafta bulduğun masum, olaydan alakasız TS'lilere mi saldıracaksın? Hay Allahım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...