fizban Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 tamam besiktasin hakki yendi abso. fenerbahce gol atarsa kurallar degistirilir gerekirse yine ofsayt olur np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 hakemin yanlis karari kabul edilebilir bir yanlislik. tartismaya cok acik bir pozisyon ama yoruma acik degil.. pozisyon ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 hayır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/532385_380872791943374_279425548754766_1246066_987876721_n.jpg "Fotoğrafta işaret içerisine alınan şahısları kaldıkları evde / yurtda bulup öncelikle ellerindeki atkıları alan ve gerekli yaptırımı uygulayan ilk 5 arkadaşımıza Üni-Ts Ankara olarak 2012-2013 sezonu kombinesi hediye edilecektir..! Yaptırım uygularken videoya alınması tek şartımızdır..!" https://www.facebook.com/photo.php?fbid=380872791943374&set=a.279428872087767.70365.279425548754766&type=1&theater yuh arkadaş. gerçi sahaya sustalı atan, gider bunlardan birine yeni sustalısınıda koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 suc duyurusunda bulunmak lazım bununla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 https://p.twimg.com/AplcCTACMAEsPbk.jpg bu arkadaşta polis mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 suç duyurusunda bulunuldu baya, emniyet çoktan el atmıştır ama resmi paylaşan kişilerin ankara da işi zor bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bu adamlar telekom-galatasaray maçına telekomu desteklemeye gitceklermiş bir de.korkudan kapattılar face sayfasını.polis alır sabah evlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 https://p.twimg.com/AplebMSCEAA3IiP.png bunlarda ayrı mal işte. şunları yazan tayfa arasında savaş yapsa hiç karışmam valla. ama olan bunlarla hiç alakası olmayanlara oluyo sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bence yanlış düşünüyorsun.sonuçta ktü de okuyan insanlar o kişilerin yakın arkadaşları, anlayacakları dilden cevap vermişler.yoksa üni gfb hiç bir zaman böyle işlere bulaşmamıştır, bulaşsalardı zaten çoktan uzaklaştırılmış olurlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 haberi nerden gördüm bilmiyorum hatırlamıyorum ama ekşideki başlığı ben açtım. daha sonra twitter'a falan yayıldı hızlıca güzel oldu. inşallah başlarına bir iş gelmeden hallolur bu iş. ben de karadenizliyim ama bu kadar mal da olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bu olayı başlatan trabzonlular yargılansada birşey olmaz o suları ayakkabıyı bıcagı atan trabzonlular idam edilse birşey olmaz bu bir anlayış meselesi,kulüpler azcık ihtiyatlı olsa federasyona ve ağır cezalara gerek olmadan bu tür davranışlar zamanla biter ztn. maçtan önce gerilim arttırıcı acıklamalara son verip yalandan da olsa 1-2 dostluk gösterisi yapılsa bu tür olaya karısanlar bizzat kulüp tarafından 2-3 yıl staddan men cezası fln yese zamanla azalır ve biter böyle gereksiz hareketler. deplasman seyircisi çiçekle karşılansın demiyorum(keşke olsa,gerçi bizde derbilerde deplasman anlayışı bile kalmadı o ayrı bi rezillik) ama en azından insanlar birbirleri hakkında böyle dövüp vidyoya çekmeli temennilerde bulunup feysbuka tehditlerle fln koymasın. hiç anlamadıgım bir şeyde o resimde kadınlar var,mertliğe sığıyor mu onlarıda hedef göstermek,ar,edep kalmadı mı hiç,bu kadar mı düşman olduk yahu birbirmize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 sporda şiddet yasası var ama şiddeti körükleyen yöneticiler yerine, meşale yakan taraftarlara ceza geldiği sürece devam eder bu olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ahmedinejad said: ...ben de karadenizliyim ama bu kadar mal da olunmaz. karadenizli olmak başka "lâz" olmak başka kardeş, ben de karadenizliyim ama Allahıma binlerce şükür olsun ki lâz değilim, amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hakliyim said: ....hiç anlamadıgım bir şeyde o resimde kadınlar var,mertliğe sığıyor mu onlarıda hedef göstermek,ar,edep kalmadı mı hiç,bu kadar mı düşman olduk yahu birbirmize. akşam haberlerde polis amcalarından görüyolar öğreniyorlar kadına şiddet nasıl uygulanır, en çok neresine vurunca ses çıkar devlet ne kadar mertse onlar da o kadar mert oluyor işte, imam-cemaat teoremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 'ogun samast oley' diye tezahurat yapip, beyaz bere furyasi baslatip soyle bir pankart acan topluluk bu: http://uas.fbkolik.com/Assets/UserAssets/Photo/FBkolik/e1/14/e114e32519e348e29390ccbe02881669_Gal.jpg trabzon, bu ulkenin en asiri milliyetci, sozde dindar, kendi deyimleriyle gevur dusmani bolgesi. heralde yillardir kendilerine 'rum pontus' diye hitap edilmesinden boyle bir tepki olusturmuslar. bunlara hicbirsey de olmaz ayrica, ogun samast ile fotograf cektiren emniyet muduru daha da yukseldi, bunlara dokunan surulur falan. ha bu arada irkci bir tabir olarak kullanmiyorum. bende de lazlik var ailede. ama benim ailemde bu kadar gerizekali olan insan varsa onlar icin de gecerli bu soylediklerim. allah belanizi versin sizin takim tutusunuzun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hakliyim said: hiç anlamadıgım bir şeyde o resimde kadınlar var,mertliğe sığıyor mu onlarıda hedef göstermek,ar,edep kalmadı mı hiç,bu kadar mı düşman olduk yahu birbirmize.o resimin yorumlarindaki kadinlar icin (simdi bakmadim ss'lerde var mi diye, gece bakmistim) 'o kadini bana verin, onu ....' yazan serefsizoglu serefsizler de mevcuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 şöyle bi haber var ama ne kadar doğru bilemedim :) http://spor.milliyet.com.tr/derslik-karar/spor/spordetay/04.04.2012/1523728/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Gözlemci raporunda sahaya atılan maddeler... SAHAYA ATILAN YABANCI MADDELER -Meşale -67 Su Bardağı -82 Çakmak -3 Torpil -53 Bayrak Sopası -300 Sahte Dolar -1800 Atlet -1 Çakı -1 27 cm’lik Çakı -20 Ufo -2 Erkek ayakkabısı -2 Spor ayakkabı -2 Simit -1 Bozuk para(1 TL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 27 cm lik caki mi olur be, bildigin bicak kilic o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 İnsanlar eskiden beri fenerbahçeye antipati duyordu, şike davasından sonra iyice kin duymaya başladılar. Bu sadece trabzona has bir olay değil. Başka hangi takım taraftarı galibiyet veya şampiyonluk kutlarken alakasız şehirlerde bile saldırıya uğruyor? Tabiiki böyle olması gerekmiyor ama böyle. Ben balıkesirliyim, trabzon kentiyle veya karadenizle hiç bir alakam yok, ama bildim bileli ts yi tutuyorum. Bunun dışında başka bir takımı da tutuyor olsaydım fenerbahçe yi yine sevmezdim, yine nefret ederdim. Bunun yanımda nefretimi sahaya bir şeyler atarak veya ağır hakaretler ederek te göstermem. Bunlar kişilik meselesi hangi takımı tuttuğunuzla alakalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 fenerbahce'den nefret et, etme diyen yok zaten. nefreti kendi icinde yasadigin surece sikinti hicbirseyde yok. ama 90 dakika ana avrat kufur edip, cakiyla, bciakla saldiriyosan, uzerinde fb formasi var diye arabayi paramparca ediyorsan, fb atkisi acmis diye insanlari hedef gosteriyorsan, bir polis bunlari onaylayip 'ilgilenen arkadsalari istanbulda agirlar eglenceye goturum diyorsa' sikinti var. kisilik meselesi evet. ama trabzon insani zaten kisilik olarak boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Çabalar sonuç verdi ve ulusal basında da haber oldu. Dün geceden beri emniyet ve içişleri bakanlığına atılan şikayet e-postaları da umarım amacına ulaşır. Bizimkilerin de asalım keselim tribine girmesinden korkuyordum ama gayet bilinçli bir şekilde davrandı herkes, helal olsun. mokoko said: https://p.twimg.com/AplebMSCEAA3IiP.png Şu çapsızlığı da kim yaptıysa yazıklar olsun. KTÜ deki fenerbahçelileri sahiplenmen güzel de sorun çıkarsa napacaksın, etrafta bulduğun masum, olaydan alakasız TS'lilere mi saldıracaksın? Hay Allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar