0ne Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: ben şunu merak ediyorum, şimdi bu iki adam bunları çalmamışlar, para verip almışlar. illegal şeyler de değil uyuşturucu gibi, telefon ve kamera özünde. devlet buna el koyuyor olması adamların hakkını yemek değil mi ? yani yaptıkları şey için ceza çeksinler tabii ki, ama ne bileyim ihalenin bedeli adamlara verilsin mesela (:P) dostum, verginin vergisi alınan bi ülkede yaşıyosun, sen şu üstte yazdıklarının olabilme ihtimaline gerçekten inandın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 "roket adam" said: bu kadar üstün teknoloji aletlerin frontpage express terk bi sitede satılacak olması çok üzücü ahaushfuasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 mascio said: yolcu yanında iki adet getirebiliyo zira getirdi arkadaşım işte ya getirebiliyosun, bende getirdim ama kayit edemiyorsun, iphone aldiysan iphone gorunumlu ipodun oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ha tamam onunla ilgili sıkıntı yok kaydedilmiyo evet başka yollardan hallettiydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar