Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Final

Llama

Öne çıkan mesajlar

Red said:

almeida varken takımı baltalıyor derler.yokken ararlar enteresan

ki almeida bence çok kötü.takıma pek bir fayfası olmayan adam

mustafa pektemek daha iyidir.

ha beşiktaş genel olarka kötü

valla ben almeida'ya hiçbir zaman kötü demedim, yani gerçekten kötü oynamadıysa o maç asdfs

sistemin adamı değil, ona rağmen takımın en golcü adamı. Ona göre bir sistem oluşturulsa çok daha fazla iş yapabilir. Ha hiçbir zaman üst sınıf bir topçu olamayacak ayrı,

Almeida varken pivot santrafor işini iyi yapıyor, yokluğunda ileride top tutamıyoruz işte. Pektemek iyi de dribbling atıyor başka özelliği yok denecek kadar az. Forvet özelliklerinin tamamı ondan biraz, şundan biraz daha falan üzerine kendini çok geliştirmesi gerek.

4-3-3 oynuyorsan forvetin ayağında top tutması gerekiyor. Almeida yapıyordu bunu, atağı yönlendiriyordu vs.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ya bu kadın-çocuk taraftarlara özel amigo falan tutsunlar sürekli bir uğultu oluyor tezahürat yapacaz diye hep salak bir uğultu, bari canhıraş çığlıklar olmasın devamlı offf

trabzon'da oynanan bir maçta bize her yer trabzon tezahuratını yapıyorlar ya, ben orada bittim zaten ...
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ilgi görmüyor tabi.takımda futbol adına hiçbirşey yok.geçen haftaki o agresif hakem peşinde koşan takım bir anda sakin bir takım oluvermiş

normalde ernstin o pozisyonda penaltı için ağlayıp zırlaması,el hareketiyle yanlış tarafa verdin demesi lazımdı

demek gs maçını tekrar izleyip yaptıklarından utanmışlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

red saçmaladığı için ilgi görmedi bence asdf

sistematik katletme olmadığı için maçta herkesin siniri yerinde şuan, gayette iyi gidiyor bu maç

taça cıkan topa itiraz katletme tabi sdfs

bide simao ve q7 gidiceklerinden emin gibiler sanki.adamlar daha da bi çökmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...