Miraul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 su ciglik seslerini kissalar biraz. cok mutlu olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Red said: almeida varken takımı baltalıyor derler.yokken ararlar enteresan ki almeida bence çok kötü.takıma pek bir fayfası olmayan adam mustafa pektemek daha iyidir. ha beşiktaş genel olarka kötü valla ben almeida'ya hiçbir zaman kötü demedim, yani gerçekten kötü oynamadıysa o maç asdfs sistemin adamı değil, ona rağmen takımın en golcü adamı. Ona göre bir sistem oluşturulsa çok daha fazla iş yapabilir. Ha hiçbir zaman üst sınıf bir topçu olamayacak ayrı, Almeida varken pivot santrafor işini iyi yapıyor, yokluğunda ileride top tutamıyoruz işte. Pektemek iyi de dribbling atıyor başka özelliği yok denecek kadar az. Forvet özelliklerinin tamamı ondan biraz, şundan biraz daha falan üzerine kendini çok geliştirmesi gerek. 4-3-3 oynuyorsan forvetin ayağında top tutması gerekiyor. Almeida yapıyordu bunu, atağı yönlendiriyordu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 gs maçında hakeme ağlayan zırlayan ernstin kendini yere attıktan sonra hakeme eyvallah diyerek sakin hareketleri gözlerden kaçmadı sdfs galtasarayaymış demek zırlamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Ya bu kadın-çocuk taraftarlara özel amigo falan tutsunlar sürekli bir uğultu oluyor tezahürat yapacaz diye hep salak bir uğultu, bari canhıraş çığlıklar olmasın devamlı offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 altıda sıfır yapıcaz sanki haaa ne bicim bir futbol bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 zenci forvetsiz olmuyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Bienvenu'yu verelim size, Fernandes'i isteriz ama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 kolpa zenci dediysek, o kadar da dandik demedik. böyle cavcav ın kölelerinden olacak. bi de şu ernstten amc yaratma çabamız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Şu Olcan fazla bu takıma ya çok iyi kapattılar valla, yeto Volkanla Halil nelerine yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ya bu kadın-çocuk taraftarlara özel amigo falan tutsunlar sürekli bir uğultu oluyor tezahürat yapacaz diye hep salak bir uğultu, bari canhıraş çığlıklar olmasın devamlı offf trabzon'da oynanan bir maçta bize her yer trabzon tezahuratını yapıyorlar ya, ben orada bittim zaten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 rakiplerimizin durumu nedir diye izleyeyim dedim de meh. ikinci yarıya hiç bakmayacağım valla, isimlerine yakışır bir maç olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 red ilgi görmemiş. merak etme red ben gördüm çok sinirlendim. k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ahah ilgi görmüyor tabi.takımda futbol adına hiçbirşey yok.geçen haftaki o agresif hakem peşinde koşan takım bir anda sakin bir takım oluvermiş normalde ernstin o pozisyonda penaltı için ağlayıp zırlaması,el hareketiyle yanlış tarafa verdin demesi lazımdı demek gs maçını tekrar izleyip yaptıklarından utanmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Esh said: kolpa zenci dediysek, o kadar da dandik demedik. böyle cavcav ın kölelerinden olacak. Su püskürttüm ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 red saçmaladığı için ilgi görmedi bence asdf sistematik katletme olmadığı için maçta herkesin siniri yerinde şuan, gayette iyi gidiyor bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ayrıca ismail yine tam formda bugün, ne zaman yumurtlayıp skora katkı sağlayacak aleyhimize merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 quaresma tek tabanca gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Ulan kaleciyi niye çalımlıyorsun vur köşeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 of neyse lan açıldık biraz, gol olmasada en azından izlencek bişeyler çıktı. ilk yarı soğudum oyundan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 kale direği hakkımızı yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 mavi-bordo diye mi tezahurat ediyorlar SADADASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Rüştü sıçtı İsmail 2 pozisyondur kendinden beklenmeyecek önemlikte topları kesiyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ekrem'den 61. dakika kıyağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 61'de ilahlar korudu resmen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 DarKRideR said: red saçmaladığı için ilgi görmedi bence asdf sistematik katletme olmadığı için maçta herkesin siniri yerinde şuan, gayette iyi gidiyor bu maç taça cıkan topa itiraz katletme tabi sdfs bide simao ve q7 gidiceklerinden emin gibiler sanki.adamlar daha da bi çökmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar