Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 JsH said: Debriyajı pompalayarak vitesten çıkarmayı denedin mi? hayir arabadan fazla anlamadigim icin kurcalamak istemiyorum. fakat gelirken gaza abaninca bir kaz vites degistirmeyi basardim ama yine zorlayarak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 aman diyim. senkromecleri falan da kirarsin oyle. muhtemelen master cylinder gitmistir. ucuz ve kolay sekilde hallolur problemsiz olarak. Digerleriyle ciddi ugrastirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 abi master cylinder fren icin degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sanziman ustunde de var. sanirim sanayii dilinde merkez sanziman mili, merkez debriyaj falan diyorlar emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Araba galerisi aradi bir tamirhaneye cekicez bakacaklar. Insallah biz parasini ödemeyiz felan demezler. Gelismeleri yazarim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sagol. araba tamire gidecek. masraflarida üslenecekler. debrijada titreme varmis onun giderilmesi lazim bir kac parcanin degismesi lazim. pahali bir olay tamircinin dedigine göre. bakalim nasil olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Selam, Büyük geçmiş olsun. Bence de silindirlerle alakalı bir sorun gibi, hidroliği de azalmış olabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 evet tamirciye göründükten sonra olay biraz daha netlesti. Birincisi debrijayda titreme var. hafif ayaginizi debriyaja koyunca sarsintiyi hissediyorsunuz. Ustaya göre bunun yapilmasi gerekiyor. Ikincisi vites gecmeyince Debriyajin düstügünü anladim. ayagin üst kismiyla yukari kaldirinca yine yag gibi geciyor vitesler yoksa odun gibi sert. Normal kisiye maliyeti 2000 Euro. Araba galerisi ile anlasmalari var. tahminim 500 euroya felan yaptiracaklar. Ama satan adam baya mahcup oldu dayimin eski is arkadasi idi kendisi. Neyse olay tatliya baglandi tüm masraflari karsilayacaklar. Sunuda belirtmek istiyorum turbo diesel cok deli. Bastikca sanki araba daha hizli daha hizli diye bagiriyor :D Cok sevdim bu arabayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hadi gozun aydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Selam, İyi kurtardın =D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Çok geçmiş olsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 arabama arkadan kaydilar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Selam, Kaydılar derken?! :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 otobanda 120Km ile gidiyordum öndeki ani fren yapti. bende fren yaptim mesafe reflekslerin vs iyiydi 2 metre kala durdum. ama arkadan gelen herif 5-6 metre kaydi ama duramadi gömdü arabaya. dha yenide almistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Selam, Çok büyük geçmiş olsun. Sigorta falan filan zararın tazmin edilir, sen de yeni bir tane alırsın; takma kafana. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Geçmiş olsun hocam, 5-6 araba nasıl kayar yahu? adamın altında şahin mi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 metre o. gecmis olsun. Yapilamayacak bisey degildir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 pardon araya birimi yazmamışım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 abi yanlış anlama da sen kurtul şu arabadan bence ya. lanetli midir nedir. istemiyo o araba seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 suc bende olmadigi icin sorun degil. almanyada arkadan birisi vurdugu zaman komsular hayirli olsuna gelir. nerdeyse arabanin tüm parasi cikti diyim :D . güzel tamir ettirip sürücem. arka tanpon ve altindaki plastik kirildi. tamir parasi yüksek oldugu icin genelde sigortadan normalden iki kati para alirsin. Satmam arabayi cok seviyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Selam, LOL :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar