Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ibiza 1.9 TDI

Seele

Öne çıkan mesajlar

evet tamirciye göründükten sonra olay biraz daha netlesti. Birincisi debrijayda titreme var. hafif ayaginizi debriyaja koyunca sarsintiyi hissediyorsunuz. Ustaya göre bunun yapilmasi gerekiyor. Ikincisi vites gecmeyince Debriyajin düstügünü anladim. ayagin üst kismiyla yukari kaldirinca yine yag gibi geciyor vitesler yoksa odun gibi sert. Normal kisiye maliyeti 2000 Euro. Araba galerisi ile anlasmalari var. tahminim 500 euroya felan yaptiracaklar. Ama satan adam baya mahcup oldu dayimin eski is arkadasi idi kendisi. Neyse olay tatliya baglandi tüm masraflari karsilayacaklar.

Sunuda belirtmek istiyorum turbo diesel cok deli. Bastikca sanki araba daha hizli daha hizli diye bagiriyor :D Cok sevdim bu arabayi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
suc bende olmadigi icin sorun degil. almanyada arkadan birisi vurdugu zaman komsular hayirli olsuna gelir. nerdeyse arabanin tüm parasi cikti diyim :D . güzel tamir ettirip sürücem. arka tanpon ve altindaki plastik kirildi. tamir parasi yüksek oldugu icin genelde sigortadan normalden iki kati para alirsin. Satmam arabayi cok seviyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...