Drall Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 iyi akşamlar gençler, abim evden kovdu artık okuluna dön ıspartaya git hem bizim de vizeler geliyo yeter diye, ama ben devam zorunluluğu pek olmadığı için ıspartaya gidiyorum diyip çıkıcam yarın evden ve bucadaki bi arkadaşa gidicem. ve fakat malumunuz tınaztepe-karşıyaka arası ulaşım baya zorlayıcı, bana karşıyaka'ya ulaşımı kolay olan (evka-3'ten üçyol'a, ya da izban hattı üzerinde böyle cumaovasına bi iki durak mesafede falan olmayan biyerlerde mesela) biyerlerde evini açacak bi insan var mı acaba buralarda? yatmalardan yatmalara gelirim sadece, pek rahatsızlık vermem. sessiz sakin çocuğum akşam gelir kenara çekilir ders çalışmanızı falan da bölmem, gel iki muhabbetin belini kırak derseniz de gelirim skjfdg ha? var mı bi yardım eli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Böbrek dediğin nerden baksan 100k lira eder. Bence izmirli arkadaşlar için bulunmaz bi fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 benimkileri bırakıp geldim malesef ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ağladım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 sen ağlama dayanamam :( neyse yatıyorum ben şimdi, yardımcı olmak isteyen olursa ses ederse yarın konuşuruz, şimdiden teşekkürler hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Printscreen, facebook.com/pentor send a new massage Biz kardeş kollarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Niye zorluyon olm dön işte.Başka şehre git madem kalacaksan izmirde kalmışsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 küheylan said: facebook.com/pentor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 küheylan said: Printscreen, facebook.com/pentor send a new massage Biz kardeş kollarız... yapma olm valla yakarsın beni :( ama herif haklı zaten 2 haftadır burdayım, ona lafım yok lafım egede okuyan arkadaşım olmamasına... Akhlaur said: Niye zorluyon olm dön işte.Başka şehre git madem kalacaksan izmirde kalmışsın işte. izmirde durmam lazım daha yoksa diğer şehirlerde kalacak yer bulabilirim o sorun değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar