Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirde kalacak yer

Drall

Öne çıkan mesajlar

iyi akşamlar gençler, abim evden kovdu artık okuluna dön ıspartaya git hem bizim de vizeler geliyo yeter diye, ama ben devam zorunluluğu pek olmadığı için ıspartaya gidiyorum diyip çıkıcam yarın evden ve bucadaki bi arkadaşa gidicem. ve fakat malumunuz tınaztepe-karşıyaka arası ulaşım baya zorlayıcı, bana karşıyaka'ya ulaşımı kolay olan (evka-3'ten üçyol'a, ya da izban hattı üzerinde böyle cumaovasına bi iki durak mesafede falan olmayan biyerlerde mesela) biyerlerde evini açacak bi insan var mı acaba buralarda? yatmalardan yatmalara gelirim sadece, pek rahatsızlık vermem. sessiz sakin çocuğum akşam gelir kenara çekilir ders çalışmanızı falan da bölmem, gel iki muhabbetin belini kırak derseniz de gelirim skjfdg

ha? var mı bi yardım eli?
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

Printscreen,

facebook.com/pentor send a new massage

Biz kardeş kollarız...

yapma olm valla yakarsın beni :( ama herif haklı zaten 2 haftadır burdayım, ona lafım yok lafım egede okuyan arkadaşım olmamasına...

Akhlaur said:

Niye zorluyon olm dön işte.Başka şehre git madem kalacaksan izmirde kalmışsın işte.

izmirde durmam lazım daha yoksa diğer şehirlerde kalacak yer bulabilirim o sorun değil ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...