ertanunver Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Böyle ilerlemeli 2d bir oyun. Yönettiğimiz karakter kovboydu sanırım. İlerleyerek zombileri vuruyordu silahıyla. Zombileri vurdukça para kazanıyor ve silahını upgrade edebiliyordu. Her 10 levelda bir boss geliyordu. He işte bu oyunun adını hatırlayan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 şu olabilir mi dediğin? http://www.youtube.com/watch?v=KVrX4Y4YINw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ertanunver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Haa işte bu. Ben de diyorum neden bulamadım bu oyunu. Meğersem zombi değil uzaylı temalıymış. Eee bir platforma o kadar zombi oyunu çıkarsa doğal olarak kafam karışmış. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Buna benzer Zombie isimli birşey daha var hemen hemen aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 zombie li harika ya zombie samuray mı ne adı animasyonlar falan 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar