forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ilerli alın yarın 1 saat az uyuyacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 aldık bugün zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Benim telefon kendi kendine alıp uyandırdı beni. Normal saatimde kalktım, niye uykusuzum ben diye gezdim biraz olayı çakana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Pazar gününe denk gelmiyor , bilerek pazar günü ayarlıyorlar zaten :) Biyolojik saatim isyanlarda , kalkamıyorum anasını satıyım . Eski saate göre kalkıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ben ileri alınmasını daha çok seviyorum işten çıktığımda hava hala aydınlık oluyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ileri alınca her pazartesi geç kalmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 hic saat kavrami olmaza ya ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 elflerin öyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar