Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 32. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor | 25.03.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
B)- trabzondan medet umuyorsunuz he?! neyse, o maçın sonucu fenerbahçe-galatasaray arasında oynanacak pley of maçlarını etkilemez. itina ile ebedi dostumuza dostluğumuzun gereğini yapacağız diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
toggie said:

sezon sonu kupayı biz aldıktan sonra sizin ne yaptıgınız kimin umrunda?

Yok bütün maçlarını kazanıp şampiyon olacaklar ya işte, hesapları şöyle, zaten diğer 4 takım, 6 maç falan onları banko kazanıyorlar, sonra bizi içeride dışarıda yeniyorlar.
Mesaj tarihi:
yok,fenerbahçe şampiyon olmaz bu sene, olacağı varsa da olmaz. aha işte tüpçüde federasyon başkanı oldu,nereye şampiyon olacak fener? ama kimin kimi kütleteceğini futbol sever dostlar pley of sırasında görecektir. sanırım aynı hatayı aykut bir daha yapmaz. yakaladın mı cimbomu tokatlayacaksın arkadaş, 2 kere 2 4 işte.
Mesaj tarihi:
olm ne diyeceğinizi şaşırdınız valla. dışarıdayken adam dışarıda diye dert olur size,içerideyken içeride diye dert olur. aziz içeride diye şampiyonluğa koşuyorsunuz, hala daha utanmadan yazabiliyorsunuz böyle şeyleri. Emenike, Lugano, Niang, Andre Santos'un şu an ligde mücadele eden takımın oyuncuları olmamalarının sebebi Aziz Yıldırım'ın içeride olmasıdır. Dolayısıyla dediğin doğru, şampiyon olamıyorsak sebebi Aziz Yıldırım'ı içeriye tıkan mevzulardır nedeni. bu takımın bozulmasının nedeni aziz yıldırımın içeride olmasıdır. haklısın. ama bu bozuk takım da sizi evire çevire yenecektir. seviyede bu sayfanın seviyesidir. ne fazla, ne de eksik.
Mesaj tarihi:
Ya maç tamam, Elmander olmayınca birşeyler eksik ama yine de ikinci yarıda sindirdik gol geliyorum dedi. Çok memnun olmasam da şu playoff saçmalığı yüzünden ne galibiyete sevinebiliyorum ne de puan kaybına üzülebiliyorum.

Ama Cüneyt Çakır Trabzon'dan hiçbir oyuncuya kart gösterme Giray ve Zokora'ya haftaya Fener maçında oynamasınlar diye göster lütfen.

Bir de

http://s1.directupload.net/images/120325/xx8tlaxj.swf

Manchester maçını yönetir gibi yönetsene bizim maçımızı da?
Mesaj tarihi:
HakkiYendi said:

maçı izlemedim penaltı nasıl oldu ya?

hunharca mı yoksa cüneyt hediye mi etti?

MrLevie said:

yok yaw bariz penaltı.

trabzonu geçtim fenerliler bile itiraz edemez o derece yani.

http://s3-ec.buzzfed.com/static/imagebuzz/web05/2011/7/24/0/emma-watson-troll-face-31871-1311481796-3.jpg
Mesaj tarihi:
Taraftar iyi sabretti yalnız Cüneyt Çakır'a, sahanın kapanmasına yol açacak adama sinirleri zorlayıp sadece ıslıkla tepki gösterdiler. Ha gözlemci 2-3 taraftar küfrederken cımbızla çeker orası ayrı ama. Ordu maçında versinler yiyorsa
Mesaj tarihi:
terimin izlediği transfer politikası ve oyuncu seçim ve değişikliklerindeki tercihler takımın ve ligin bu hale gelmesinin en büyük sebebidir

hani beyefendi diyor ya, normal sezon olsaydı şimdi şampiyonluk turu atıyorduk diye, bende diyorum ki terim normal bir teknik adam gibi davransaydı şimdi play off lar öncesi şampiyonluk turu atıyorduk

ama sezon başından beri yönetimdeki bazı kişiler ile arasındaki problemler ve içerisinde taşıdığı aşırı özgüvenli ve bir o kadar da kibirli ruh, maalesef terimin bu hataları yapmasına sebep oluyor

oysa sezon başında şartlar o kadar terimin lehineydi ki, o kadar ciddi ve karşılıksız bir destek vardı ki arkasında, tek yapması gereken bu esen rüzgarı arkasına alıp sahada cesurca savaşan bir takım yaratmaktı

umarım bu son haftalardan gerekli dersleri çıkartıp, hatalarından, egolarından ve üvey evlatlarından vazgeçip yapması gerekeni yapar...
Mesaj tarihi:
harrykewell said:

terimin izlediği transfer politikası ve oyuncu seçim ve değişikliklerindeki tercihler takımın ve ligin bu hale gelmesinin en büyük sebebidir

hani beyefendi diyor ya, normal sezon olsaydı şimdi şampiyonluk turu atıyorduk diye, bende diyorum ki terim normal bir teknik adam gibi davransaydı şimdi play off lar öncesi şampiyonluk turu atıyorduk

ama sezon başından beri yönetimdeki bazı kişiler ile arasındaki problemler ve içerisinde taşıdığı aşırı özgüvenli ve bir o kadar da kibirli ruh, maalesef terimin bu hataları yapmasına sebep oluyor

oysa sezon başında şartlar o kadar terimin lehineydi ki, o kadar ciddi ve karşılıksız bir destek vardı ki arkasında, tek yapması gereken bu esen rüzgarı arkasına alıp sahada cesurca savaşan bir takım yaratmaktı

umarım bu son haftalardan gerekli dersleri çıkartıp, hatalarından, egolarından ve üvey evlatlarından vazgeçip yapması gerekeni yapar...

bu yorumlarını 9 maçlık serilerde de görmek isteriz.herif ne zaman puan kaybetsek damlıyor onun dışında sürekli vanish zaten.

hani bi desen ki neden necati çıktı batdal girdi yada engin niye çıktı bi teknik analiz yapsan vs ama yok terim normal bir teknik direktör olsa yok rüzgarı arkasına alsa falan sadece laf kalabalığı.

yapma demiyorum gene yap ama komik cidden her puan kaybından sonra bir wot döşüyorsun maç kazanınca yorum yok sdfsdf
Mesaj tarihi:
ben maça göre yorum yapmam, sadece bazı maçlardan sonra benim genel görüşümün zıttında bir performans sergileyen adam olur ise tebrik eder hakkını veririm

buradaki hemen herkes bilir, benim Galatasaraydaki sevmediğin, olmasını istemediğim, formaya layık görmediğim adamları

ama senin için bir kez daha tekrar edeyim ;

1. emre çolak ; nedir bu çocuk ? çocuk diyorum çünkü bu tam manasıyla bir çocuk, bunu görmemek için çok iyi niyetli olmak lazım. her maç öncesi, maç esnasında ve maç sonrası, otur izle bu çocuğu, koşmaya başlarken bile önce trip içerisinde giriyor sonra ayaklarını çalıştırıyor, sürekli tribünlere oynamaya çalışıyor, sürekli "kral" olmak derdinde, ne takım oyunu biliyor ne takım olma ruhu, yalandan yere pres yapıyor, mustafa sarp misali, ama o bile arasıra ayağını topa sokuyordu...

terim bile 3-4 hafta önce söyledi " formayı hak etmemesine rağmen sahaya ilk 11 çıkartıyoruz " diye, ama aynı terim diyor ki " emre çolak'ı kimseye yedirmeyeceğim " , kim niye yiyecekse ???

2. sabri sarıoğlu ; bilmiyorum bunun hakkında birşey yazmaya gerek var mı ???

3. engin baytar ; bu da çakma presçi topçulardan, ha diğerlerinden farkı topa dalıyor ve arasıra kapıyor, ama genellikle alakasız bir faul ve sarı kart ile tamamlıyor pozisyonu, bunlar bir kenara, her pozisyondan sonra hakeme konuşuyor, defalarca kart gördü, ceza aldı, ama zerre değişim yok

4. milan baroş ; sezon başından beri bu adamın artık bu takımda olmak istemediğini, umursamadığını, sadece vakit geçirdiğini, takıma artık faydadan çok zarar verdiğini söylüyorum, var mı aksi bir hareketi ? katkısı ? artısı ?

5. aydın yılmaz ; hala bu adamdan medet umuyor, fener maçında tarihi değiştirebilecek pozisyonda altı pas üzerinde önünden geçen topu sadece seyretti, hamle bile yapamadı

ha gelelim terim beyin yapmadıklarına ;

1. sercan yıldırım ; bu adamı niye transfer ettirdi, hemde bonservisiyle ? madem transfer ettirdi niye hiç şans vermedi ? ha şans vermedi derken, tabiki oynattığı maçlar oldu, ama o maçlar oynatması veya oyuna alması gereken maçlar değildi, tamamen " işte buyurun şans verdim " maçlarıydı

2. riera ; bu adama senede 3 milyon ero para verdirtiyor, kendi istedi, transferin son günlerinde apar topar aldı, ilk maçlarda oldukça faydalı iken yabancı kontenjanı yüzünden ( musleranın atıldığı karabük maçında ) 15-20 dakikada maçtan çıktığından beri takımla ilgisi kalmadı, hem terime hem de takım küskün

3. yiğit gökoğlan ; ara transferde takıma % 100 katkı sağlayacak adam alacağım dedi, bu genci aldı, sonra kaç kere şans verdi ? ve oynadığı 1-2 maçta bu adam ne yaptı ? bana göre emre ya da engin yerine bu adamda ısrar etse belki birşeyler çıkar

ha bütün bunları neden şimdi söylüyorum, çünkü bu sene hemen hemen her maça gidiyorum ve dönünce yazmaya üşeniyorum, pazartesi günleri de çok yoğun olduğum için kaynıyor gidiyor...
  • Yeni Oluştur...