Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 kaç kere sona geldim hiş birinde bossu geçemedim :(
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 2xflak cannon mark II, Dodge full, stealth 1. seviye. (stealthi 2. seviyeye getirmemek gerekiyo ama) ggnore.
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Oncelikle kendini belli bir taktige gore sinirlamaman gerekli. Cunku o 7 sektorde eline hangi silahlarin ve personelin gececegi tamamen sans isi. Daha cok toplayabildigin kadar scrap toplamaya bak. Mesela scrap recovery arm in varsa daha cok scrap alirsin. Ama 7 sektorde scrap recovery arm alirsan pek faydasini gormezsin. Bazi default taktikler: Bordalayarak gemiyi ele gecirirsen, hem daha cok scrap, missile, fuel ve drone parts alirsin, hemde silah/system bulma sansin artar. Bordalama ekibinde 1 adet mantis bulunmasi her zaman iyidir. Engine ve shield kasmak(ozellikle engine) her zaman icin avantajlidir. Silahlari kullanma stratejini iyi belirlemen lazim. Genelde once ion/missile, lazerler, heavy lazerler diye gider. Yeni bir tomar zimbirti var advanced edition da ozellikle kalkanlara vuran. Personelini koru, deneyim kazandikca efektiflikleri artiyor. 3 tane scrap icin rebel fleetin ortasina dusme. Son boss, ilk dovuste cloak+silahlar, ikinci de drone+silahlar(epey drone geliyor), ucuncu de heavy lazer+silahlar seklinde saldiriyor. Mantikli hareket ilk dovus cok zor olmadiginda mumkun mertebe geminin personelini temizlemeye bak, sonra rahat edersin.
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ben into the stars oynarken keşfettim bunu . Hayret nasıl kaçırmışım enfes bu oyun . Interstellar Rift dide izliyorum oynıyan bilgi vericek olan varmı ?
Öne çıkan mesajlar