Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 kaç kere sona geldim hiş birinde bossu geçemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 2xflak cannon mark II, Dodge full, stealth 1. seviye. (stealthi 2. seviyeye getirmemek gerekiyo ama) ggnore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Oncelikle kendini belli bir taktige gore sinirlamaman gerekli. Cunku o 7 sektorde eline hangi silahlarin ve personelin gececegi tamamen sans isi. Daha cok toplayabildigin kadar scrap toplamaya bak. Mesela scrap recovery arm in varsa daha cok scrap alirsin. Ama 7 sektorde scrap recovery arm alirsan pek faydasini gormezsin. Bazi default taktikler: Bordalayarak gemiyi ele gecirirsen, hem daha cok scrap, missile, fuel ve drone parts alirsin, hemde silah/system bulma sansin artar. Bordalama ekibinde 1 adet mantis bulunmasi her zaman iyidir. Engine ve shield kasmak(ozellikle engine) her zaman icin avantajlidir. Silahlari kullanma stratejini iyi belirlemen lazim. Genelde once ion/missile, lazerler, heavy lazerler diye gider. Yeni bir tomar zimbirti var advanced edition da ozellikle kalkanlara vuran. Personelini koru, deneyim kazandikca efektiflikleri artiyor. 3 tane scrap icin rebel fleetin ortasina dusme. Son boss, ilk dovuste cloak+silahlar, ikinci de drone+silahlar(epey drone geliyor), ucuncu de heavy lazer+silahlar seklinde saldiriyor. Mantikli hareket ilk dovus cok zor olmadiginda mumkun mertebe geminin personelini temizlemeye bak, sonra rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ben into the stars oynarken keşfettim bunu . Hayret nasıl kaçırmışım enfes bu oyun . Interstellar Rift dide izliyorum oynıyan bilgi vericek olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar