mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 evet unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 dört şimdi di mi ileri alınmış haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 evet forum saati otomatik aldı yani. forumdaki saat doğru direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Onu hatırlattığın iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Kitabı bırakırken saate bakmıştım 2:50 idi. Az önce baktım dumur oldum. Yataktayım heralde bi ara daldım fln dedim. Bu başlığı görünce ayıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Boyle basliklari saat 4 te acarsaniz bizde pazar gunku nobet toplantisina 10 dakka gec kalip yaz saati uygulamasinin ilk fircasini yeriz. Acsaniza bi kac gun onceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar