Kaspar Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 15-9 busto arsizio altın set sonucu. ikinci olduk. yine de helal olsun kızlara. içerde ve deplasmanda hem yarı finalde hem finaldeki performans farkı enteresan doğrusu. ama rakip de italya ligini baya domine ediyo bu sezon, o açıdan en başta finali kazanmayı pek beklemiyodum. ilk maç yanıltıcı oldu herhal biraz. seyirci çok iyiymiş gerçekten bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 cev cup lesser da olsa , gs ın oynadığı takım şampiyonlar liginden gelen italyanın iyi takımlarından biriydi arada baya yatırım farkı olsa gerek genede iyi netice ikincilik üzülmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bütün sezon ligde maç kaybetmeyen fenerbahçe, getirilen mükemmel playoff sistemiyle finale kalamıyor bile :) tek maçlı yarı final sistemi, fenerbahçe'nin sezon başından beri ilk defa kötü oyunu ve seda'nın sakatlanmasıyla finale vakıfbank çıkacak ahahah. 5. set, 5-10 skor. canınız sağolsun sarı melekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yapacak bisi yok. biz de futboldaki playoff nerden cikti dedik, kadikoyde tur atacak takimimiz 6 mac daha oynayacak. =) bu da onun gibi sacma bi sistemmis. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ehue ondan daha saçma. düşün futbolda ilk 4'ün şimdi 1'er maçtan eleme usulü maç yaptığını. neyse, anamızın ligindeki şampiyonluğa ihtiyacımız yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Teledünya Türkiye Kupası finalinde ezeli rakipler Galatasaray Yurtiçi Kargo ile Fenerbahçe Grundig kozlarını paylaştı; derbide zafere uzanan Fenerbahçe, mutlu sona ulaştı.. neyse erkeklerde yenmişiz gs ı her zamanki gibi teselli oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 seneye şampiyonlar liginde oynamak için cev'in vereceği wild card galatasaray'a gitmiş, fener dışarda kalmış. iki takım arasında böyle bi seçim yapmaları çok saçma geldi, şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş lan takım sonuçta. başka sebebi varsa falan merak ediyorum hakkaten. kaynak ntvspor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 şikemi var burdada yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 son sampiyonlar ligi sampiyonu ve son dunya kulupler arasi sampiyonunu sampiyonlar ligine almamislar. bravo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 gs yapmıştır gene kapalı kapılar arkasında kulisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 cemaat cev'i de ele geçirmiş. durduramıyoruz hoca efendiyi. neyse. http://tr.eurosport.com/voleybol/sampiyonlar-ligi/2011-2012/cev-wildcard_sto3280618/story.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 birileri sağlam çalışıyor.sene içinde yapılanlardan sonra pek garip gelmedi bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 tamamen yönetimin basiretsizliği. yeni yönetim amatör sporlara önem vermicek gibi geliyo bana. umarım yanılırım. ha tabi geçen seneki olaylar direk tvf saçmalıklarıydı. playoff sisteminin bi anda gelişi olsun, yabancı sınırlaması olsun. bu sene hemen eski haline getirmişler ligi. playoff sistemi kalkmış. bundan sora bide yabancı sayısında arttırma gelirse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 beyler burada konuşuldumu bilmiyorum ama FB liler niye Naz Aydemir e saldırıyorsunuz. ayıptır ne güzel kız :) keşke gs ye gelse, valla uzun süredir seyretmedim maçları seyretmeye başlarım. şaka bir yana nasıl kafalar arkadaş, ona buna saldır sonra miki yaptı ben yapmadım diye ortaya çık, taraftarda buna inansın ne güzel yöneticilik. şimdide hep bir ağızdan 22 yaşında kıza salıyorlar, ne yapacaktı bedavaya mı yaşayacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar