DareJedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Resimden de anlasilacagi uzere elimde steam icin indirim kuponu bulunmakta olup hali hazirda oyunda 29/03/2012 tarihine kadar %66 steam indirimi olup bu kuponuda kullanmak kosulu ile asagidaki gibi 1.70 dolara oyunu alabilirsiniz. 21 gunluk buddy invite ve oyunu alinca verecekleri 30gunluk kod birlesince 51 gunluk eve seruvenine atilabilirsiniz. Elimde 1 tane var ciddi anlamda ben oynarim diyen var ise steam uzerinden gift yapicam. Bende zaten var saygimdan almistim oyunu gecen sene steam uzerinden. Baska elinde kupon olan varsa buradan paylasirsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Darqainu once davrandi :) Iyi oyunlar kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Bende karakter alıcam para biriktiriyorum. isk bagislarinizi lurfen esirgemeyin. yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkürler ne mutlu onlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar