Ren Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 abi çok fena birşey bu ya. hiçbirşey indirmiyorum 13.8kb ile upload yapıyorum. maksimum bağlantı sayısı ve eş sayısı gibi şeyleri yarısına indirdim. download limitini 200 e çektim. uploadı 30 yaptım. indirme yaparken 15 olsun dedim. hala torrent açıkken video izlemek istediğimde videonun bir kısmından sonraki bölüm zart birden stream edilmiş gibi görünüyor. ancak oraya gelince duruyor. ileri alıp tekrar yükletemiyorum da. ctrl+f5 çekmek gerekiyor. çok gıcık oldum maksimum bağlantı sayısı 25 torrent başına maksimum eş 5 her bir torrent için gönderme slotu sayısı 2
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 torrentle alakası yok büyük ihtimalle, browserınla alakası vardır, hangi browserı kullanıyorsun? bi de şey var, mesela chrome'da youtube downloader kullandığımda videonun yüklenen kısmına kadar geliyor, sonrasını "dolu" gösteriyor ama ilerlemiyor. opera'da olmuyor bu. eğer chrome kullanıyorsan browserla ilgili bi mevzudur evet.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 chrome da harbi çok problem oluyor browserdan video izleme işlerinde.
Ren Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 chrome ya. deluge kurdum şimdi. chrome dan olmaz diye tahmin etmekteyim çünkü istisnasız torrent açıkken yapıyor kapayınca bitiyor sorun.
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 aynı dert bende de var ve sadece torrent açıkken yapıyor bunu chrome. yanılıyor olabilirim
Ren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 selam chrome için smart buffer adlı bir add-on mevcut. stream ederken güzel güzel ediyor. torrent açıksa ağır ol falan diyor. seed ederken 5-10 dakikalık birşey izledim. sorun çıkarmadı. SmartVideo For YouTube™ https://chrome.google.com/webstore/detail/lnkdbjbjpnpjeciipoaflmpcddinpjjp edit: yok olmadı. video çok süper doluyor ama 3-4 dakikada bir zartlıyor.
Öne çıkan mesajlar