Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tencereyi nasıl yakarsın?

Suark

Öne çıkan mesajlar

Patiler help,

bi salaklık yaptım ve değerli olan bi tencereyi ( böle pahalılarından ) attım :D.

nese, şimdi bunu "yaktım öle attım" demem lazım da, tencere nasıl yanar lan? nası bi hata yapmış olabilirim?

duşa girdim ocağı açık unuttum? yer mi ki?
yanar mı la tencere
Sosyal ağlarda paylaş

ya aradım sora çöpte, acaba google lar mı die anlatmıorm zehir hafiye.

ama dur lan bişi olmaz,

şimdi bu eve gelicek, kız arkadaşım çorba yapmıştı 2 gün önce. Nese o apar topar gitti, sabahta annemler gelicekti.
akşam temizlemedim, çakozlamasın diye sabah kalktım uğraştım epey bi çıkmıo içindekiler dibi tutmuş az.

sonra şey demişlerdi, taşınınca evdeki çoğu mutfak eşyası kalsın demişlerdi, bende kaldırdım attım çöpe tencereyi.

aynı gün akşamına " o tencere çok kıymetli onu getirmeyi untma " dedi haftasonu.

bulamadım aynısından ya off :/
Sosyal ağlarda paylaş

çok kolay yanıyo valla.

ben de tencerede tavuk haşlayayım demiştim ocağa koydum sonra pc başında işim vardı ben pc başındayken kaynaya kaynaya tencredeki su buhar olmuş gitmiş. :D
mutfağa bi girdim tavuk kömür olmuş dumandan göz gözü görmüyor pencereyi açtım duman çıksın dumanı gören kapıma geliyordu. lol

en kötüsü de yanık et kokusunun birkaç hafta evden çıkmayışı. gören evde auschwitz işletiyorum sanır. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ooo kral cevap,

peki nolur ki öle yaparsam? neden bozulur kararır mı?

bidakka ama pilav yaparken yağı atıp kavurup üzerine su koyuyoruz bişi olmuo?

Koyduğun su miktarı yağdan fazla çünkü.

Sen en temizi yağ falan katıp bilmediğin sularda yüzme altını açık unuttum karardı attım değerli olduğunun bilmiyordum. Baktım alıp yerine koyacaktım üzülme diye ama set halinde varmış param yetmedi . de dudakları büz. tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...