Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Patiler help, bi salaklık yaptım ve değerli olan bi tencereyi ( böle pahalılarından ) attım :D. nese, şimdi bunu "yaktım öle attım" demem lazım da, tencere nasıl yanar lan? nası bi hata yapmış olabilirim? duşa girdim ocağı açık unuttum? yer mi ki? yanar mı la tencere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Yanar tabi . Ocağı açık unuttum de aynen de kim korkuttu bu kadar ahahauhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 zuhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ya annemin, üzülür falan. yenisini aradım bulamadım, hep set halinde satıo adamlar :/. kalitelilerde yanar mı? abi nası yanar tencere eriyomu metal noluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hacı söyleme hiçbir şey ne tenceresi yaw okuom ben yaw moduna gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ya istedi bide geçen gün sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mısır patlatıyordum sonra unuttum de. Mısır tencerenin ağzına sıçıyor =) tabanına yapışıyor çıkmıyor falan. tencereyi git al çöpten o kadar değerliyse. Ayrıca insan tencereyi durup dururken neden atar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Kararıyo işte çok fena. Erir mi hacı naaptın sdfsdgdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tencereyi neden atıyorsun,camdan mı attın naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ya aradım sora çöpte, acaba google lar mı die anlatmıorm zehir hafiye. ama dur lan bişi olmaz, şimdi bu eve gelicek, kız arkadaşım çorba yapmıştı 2 gün önce. Nese o apar topar gitti, sabahta annemler gelicekti. akşam temizlemedim, çakozlamasın diye sabah kalktım uğraştım epey bi çıkmıo içindekiler dibi tutmuş az. sonra şey demişlerdi, taşınınca evdeki çoğu mutfak eşyası kalsın demişlerdi, bende kaldırdım attım çöpe tencereyi. aynı gün akşamına " o tencere çok kıymetli onu getirmeyi untma " dedi haftasonu. bulamadım aynısından ya off :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 pilav ısıtıodum beklerken uyuyakalmısım yer mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Suark said: ya annemin, üzülür falan. yenisini aradım bulamadım, hep set halinde satıo adamlar :/. kalitelilerde yanar mı? abi nası yanar tencere eriyomu metal noluo hea eriyo. lan tencere hic erir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 çok kolay yanıyo valla. ben de tencerede tavuk haşlayayım demiştim ocağa koydum sonra pc başında işim vardı ben pc başındayken kaynaya kaynaya tencredeki su buhar olmuş gitmiş. :D mutfağa bi girdim tavuk kömür olmuş dumandan göz gözü görmüyor pencereyi açtım duman çıksın dumanı gören kapıma geliyordu. lol en kötüsü de yanık et kokusunun birkaç hafta evden çıkmayışı. gören evde auschwitz işletiyorum sanır. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ahahah auschwitz işletmek ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 arkadas istletme mezunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hmm, her tencere için geçerlimi bu? http://www.fissler.com/en/products/product_detail/product/p_intensa_stew_pot_black-1.html?no_cache=1 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 evet abi malesef geçerli 1932 yılınca albert tencere tarafından geliştirilen teori 1963 yılınca wilhelm kapak ve heinrich tava tarafınadn kanıtlandı ve yasalaştı malesef kötü haberler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 abi dalga geçmeyin ya stresten ölücem :/ bide salak gibi yannış kapağı takıp atmışım hayır kapağı nie atıorm, hadi madem o kadar salağım nie yanlış kapağı takıorm. nasıl bir paniktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 içinde kaynayan yağın içine su attın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ooo kral cevap, peki nolur ki öle yaparsam? neden bozulur kararır mı? bidakka ama pilav yaparken yağı atıp kavurup üzerine su koyuyoruz bişi olmuo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 alev alır evi yakan tanıdıgım var öyle şaka değil true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Suark said: ooo kral cevap, peki nolur ki öle yaparsam? neden bozulur kararır mı? bidakka ama pilav yaparken yağı atıp kavurup üzerine su koyuyoruz bişi olmuo? Koyduğun su miktarı yağdan fazla çünkü. Sen en temizi yağ falan katıp bilmediğin sularda yüzme altını açık unuttum karardı attım değerli olduğunun bilmiyordum. Baktım alıp yerine koyacaktım üzülme diye ama set halinde varmış param yetmedi . de dudakları büz. tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 patates kızartmak dışında yağı öyle alev alacak kadar kızdırmazsın ki hiçbir yemekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tamamdır, bide dışarı çıkarız yenisini / benzerini almaya sorun çözülür. çok saol diş hekimim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Ne demek efenim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar