Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Android çalışabilsin diye quadcore falan koyuyorlar ondan pil tüketimi uçuyor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 note 2 var çok rahat pil konusunda düzenli kullanınca misal 3g varken Wireless kapatıp yada tam tersi felan böle tasarruflu olunca çok ii gidio şarj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yok abi sorun oyle birseylerin pili hayvan gibi tuketmesi deil gibi boyle lak diye nasil biter abi pil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bende de var o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Slint said: CID numarasına göre yavaş yavaş dağıtılıyor. Şu an hiç bi Avrupa ülkesine henüz güncelleme gelmedi sanırım. CID numaranızdan dolayı update alamıyorsanız, Super CID yapın. Direk update geliyor. TR'nin CID'i HTC_067'ti Sensation'da. One serisinde de öyledir. Super CID ise 11111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 manve said: yok abi sorun oyle birseylerin pili hayvan gibi tuketmesi deil gibi boyle lak diye nasil biter abi pil. abi bu direk SoD (screen of death). Rom ile alakalı %99 ihtimal. güncelleme var mı diye kontrol et. custom rom kullanmıyorsan iyi bir rom bulabilirsin htc serileri için çalışan aosp developer çok var. voltaj hareketlerini kerneliyle falan bir güzel hallediyorlar. lg var bende ve bu konuda çok kötü mesela. custom rom ile 2 günden 4 güne çıkarttım pili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bugün bir arkadaşım one x ya da s3 alacak, ikisi arasından hangisini tavsiye edersiniz? bir de one x+ fiyat göremedim (hoş vatan'dan indirim var diye alacaktı ama vatan'da x+ satılmıyor gördüğüm kadarıyla). one x+ almayacaksa gidip s3 mü alsın, one x de batarya ve ekran ile ilgili bir iki sorun okumuştum. yapın bir yorum aydınlanalım. tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 one x+ Türkiye'de yok zaten note 2 yada s3 beklerim diosa 2 aydaha xperia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 nası yok? hiç avea'ya gidip baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 evet avea getirmiş epey bekledim ben kasımda çıktı telefon aralığın sonuna doğru gelmeyince note 2 aldım bende. Bunu alabilirisin s3 yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 One X - Daha iyi malzeme kalitesi, daha iyi ekran S3 - Biraz daha yüksek performans, 2100mah batarya(One X'te 1800), s-off olması dolayısıyla root, custom rom yükleme gibi işlemlerin daha kolay yapılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 x plusta 2100 battery direk alınır s3 yerine ya xplus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Slint said: One X - Daha iyi malzeme kalitesi, daha iyi ekran S3 - Biraz daha yüksek performans, 2100mah batarya(One X'te 1800), s-off olması dolayısıyla root, custom rom yükleme gibi işlemlerin daha kolay yapılması One X+ s-off mu geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Yok o da aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 şu security flag olayi sanirim HTC'nin bootloader'ina özgü bi şey. Samsung'da daha farklı bi şey vardı. S-off olsun, diğer koruma şeyleri olsun kolaylıkla aşılıyor. istenildiğinde de ilk haline döndürülüyor. Biraz uğraştırıyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar