Chastor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 tamam gelince imeisi garantisi faturası pasaport olayları falan tamsa bende alırım oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Benim türkçemi tekrar toparlamam lazım gibi görünüyor, daldığımda acayip yazıyorum diğer diller yüzünden tövbe tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Chastor said: tamam gelince imeisi garantisi faturası pasaport olayları falan tamsa bende alırım oradan Geldi telefon, o kutusunda içeriği tam ve uluslararası garantili bir şekilde. Arkadaşda iyi bir satıcıya benziyor,kendilerinin dükkanı var yeri yurdu telefonu vs.. her konuda kayıt etmeni istiyor ileride oluşabilecek bir problem olursa diye.Sattığı ürünün arkasında şahsen ben memnun kaldım kolay kolay güvenmem ama + verdim elemana. Dediğim gibi uluslar arası garanti stickerlarıda içinde kutunun,kayıt kontrol ettimdim sorun yok. Ben geçer not verdim. Telefonda beklentimin üstünde baya Samsungda güzel ama ben HTCsiyi baya sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Her telefon süperdir ilk HTC'ni alıp kullanasaya kadar. Klübe hoşgeldin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 telefon kaydı bi kaç aya falan patlayabilir dikkat et. bi arkadaşa olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Evet olabilir,passport hazırda duruyor. Sorun oluşursa tekrar kayıt ettirip açtırabilirim değil mi arkadaşlar :) Sağol dostum, i am happy to be in the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 bi ay muhabbeti var. direk kendin kayıt ettirsen daha garanti olurmuş madem pasaport vardı sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Halettik ya arkadaş var Tırkcellde :p Herşeyi çözdümde şunu çözemiyorum, turkcellıde aradım kızmaya başladım.. Numara 50 den bılgı mesajı gelıyor şöyle: TURKCELL(E) sonra tekrar gelıyor GÖSTEPE bulunduğu semt.. mesaj ayarlarından kapatın diyor arkadaş ama herşeyi denedim olmuyor.Bilen var ise nokt atışı yönlendirebilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Beyler kral öldü. Yaşasın yeni Kral. HTC ONE X+ http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-x-plus/ Daha hızlı, daha çok hafıza ve daha uzun ömürlü pil. 1.7GHz quad-core 64GB %50 ek pil ömrü 25gb dropbox hesabı da ucretsiz geliyor yanında. full specs CPU Speed NVIDIA® Tegra® 3 1.7 GHz, Quad core Platform Android™ with HTC Sense™ SIM card type microSIM Memory1 Total storage : 64GB, available capacity varies1 RAM:1 GB Size (LXWXT) 134.36 x 69.9 x 8.9mm Display 4.7 inch super LCD 2 touch screen with HD 720p resolution Network2 HSPA/WCDMA: 850/900/1900//2100 MHz GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz GPS Internal GPS antenna with GLONASS Sensors Gyro sensor G-Sensor Digital compass Proximity sensor Ambient light sensor Connectivity 3.5 mm stereo audio jack NFC capable3 Compliant with Bluetooth 4.0 Bluetooth with aptX™ enabled Wi-Fi®: IEEE 802.11 a/b/g/n DLNA® for wirelessly streaming media from the phone to a compatible TV or computer micro-USB 2.0 (5-pin) port with mobile high-definition video link (MHL) for USB or HDMI connection (Special cable required for HDMI connection.) Sound enhancement Studio-quality sound with Beats Audio™ built in Camera with HTC ImageSense™ 8 megapixel camera with auto focus, LED flash, and BSI sensor (for better low-light captures) F2.0 aperture and 28mm lens 1080p HD video recording 1.6 megapixel front camera (720p for video recording) Dedicated HTC ImageChip VideoPic: Capture a 6 megapixel photo while shooting HD video at the same time Continuous shooting: One-press continuous shooting captures up to 99 shots Smart Flash: Five levels of flash automatically set by distance to subject Smart Scene: Automatically detects the environment and sets you up to capture the best shot Sightseeing mode: Ensures that your camera is always ready for your next great shot Video stabilization: Removes shakiness for smooth, professional videos Slow motion video capture and playback Multimedia Audio supported formats: Playback: .aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, .mp3, .wav, .wma (Windows Media Audio 9) Recording: .amr Video supported formats: Playback: .3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP and MP3) Recording: .mp4 Battery4 Embedded & rechargeable Li-ion Polymer battery Capacity :2100 mAh AC adapter Voltage range/frequency: 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz DC output: 5 V and 1 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 %50 fazla batarya ömrü çok çok iyi olmuş. Gitti yine 2-2,5k. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Aynen çok güzel ama birşey sorucağım. Boktan bir olay var, bu contact photolar low çözünürlük çıkıyor.Bir program kurdum caller id full screen full hd çıkıyor vs.. ama.. hala daha contactsdan baktığımda resimler blur çıkıyor forumlarda herkes WTF çekmiş.Çözebilen var mı sorunu. Örnek yeni bir manita kayıt ettim adıda Efsane olsun sonra fotosunu çektim linkledim ama resim blur. Edit: yok mu ONE X kullanan ciddi ciddi sorunmuş bu forumlarda öyle yazıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Basit bir soru; one x veya one x+'da browser'in flash destegi var mı? Dizimag'dan dizi izleyebilir miyim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 İzliyorsun, app leride var. Yukarıda yazdığımda sorunu kimse dile getirmemiş. Hd contact yükleyip herkesin fotosunu ayırıp koyacaksın yoksa contact fotoları blur çıkıyor düşük çözünürlüklü...şaka gibi 2009dan beri varmış bu sohbet. Full caller id yok telefonda onuda program ile hallediyorsun. Samsungda hepsi var. :) ama yinede güzel telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Telefonda sevmedigim ve sorun yasadigim ozellikleri de belirteyim epey bir sure kullandiktan sonra. 3g tethered baglanti acip nexus 7" i bagladigimda belli araliklarla tethered baglantiya reset atiyor alet. telefon halen daha 3g baglanmis olsada tethered baglantiyi tekrar aktif etmem gerekiyor. cozum uretemedim henuz. kamera uygulamasini sevemedim bir turlu. auto focus ayarini degistiremiyorum. video cekerken mutemadiyen odaklama yapmaya calisiyor. sabit bir sekilde sonsuza odaklama yaptiramiyorum ve hali ile video icinde 20 kere bir ileri bir geri odaklayip asil cektigim seyi surekli net gosteremiyorum. ayrica fotograf cekerken htc desire daki gibi ekrana basili tutup tikladigim yere odaklayip dogrudan foto cekme olayini kaldirmislar. odaklama icin ekrana basip sonra kenardaki tusa basip foto cekmem gerekiyor. zor bir sey pek rahat gelmedi. fotografcilikla ilgilenen birisi olarak sevmedigimi belirteyim. bir de auto whitebalance da sorun var. gerci bu tip cihazlarda pek basarili olmasini bekleyemem ama htc desire daha iyiydi. dedigim gibi app sorunu olabilir zira donanim olarak cok iyi htc one x. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 DynamicK said: Telefonda sevmedigim Rom işlerini girdinizmi ben tam olarak nedir anlayamadım, jelly beanni gördüm hoş gözüküyor ama şu rom işi tam olarak nedir işe yara güel birşeyler varsa kuralım ve kursak probleme yol açarmı vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Suan LeeDroid rom kullaniyorum one x te memnunum bayag pili artik 4 saat kadar fazla gidiyor ve guzel tweakleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Sensation'da baya populer olan ARHD var. Leedroid'ten iyidir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yeni aldım kktc ye gitmiştim oradan aldım nasıl memnunum anlatamam. iphone dan sonra kullanamazsam ya diyordum alışamamaktan korkuyordum ama alışmam 2 günü bulmadı. çok beğendim. iphone dan sonra çok rahat geldi hatta. özgürleştim sanki :) önerdiğiniz uygulama falan var mı one x için. androidde de yeni olduğumdan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 HD contacts yukle eger contactsdakı arkadasların resmını net gormek ıstıyorsan yoksa blur cıkıyor Hd full caller ıd yukle arayanın tam ekran resmını gormek ıcın su 2 sey dısında kızmadım cunku guzel telefon baska hmm walla kullanım hayaına gore degısıyor programlar ben şu rom işini çözüp 45 saat daha katmak istiyorum telefonu pil ömrüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 roottur kerneldir o tarz islere giren var mi? Daha once hic yapmadim ama pil olayina yardim edecekse yapmayi dusunuyorum ciddi ciddi. Bir de ben bu telefonu kardesime verip kendime one x+ veya butterfly alayim diyorum da. daha ikisi de piyasada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Android 4.1.1 Jelly Bean çıkmış ama güncelleme gelmedi offical olarak...Ayrımı yükleyeceğiz bu romu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 CID numarasına göre yavaş yavaş dağıtılıyor. Şu an hiç bi Avrupa ülkesine henüz güncelleme gelmedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mayis ayinda Turkcell den aldigim beyaz one x imi satmak istiyorum. Acaba ne kadar eder. Kasanin altinda darbeden hafif cizik var onun disinda tertemiz telefon. Acaba ederi nedir bunun ikinci el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 SOftware update geldi dün telefona. Blur çıkan resimleri düzeltmişler çok şık olmuş, ekran ve wallpaper konularınıda düzeltmişler, pil ömründe uzuma var ve daha stabil geldi bana. patch notlarını bulamıyorum biryerde ulaşan varsa bir link versin lütfen. Software : 3.14.707.24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Benim pilde bir acayiplik var, iki gecedir zart diye pil bitiyor. yatarken bakiyorum %50 falan sabah kalktigimda bitmis oluyor. Hatta bugun kontrol ettim soyle bir screenshot aldim. En sonda bitmis durumda, sarja takinca sifirdan baslamis tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar