Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Cooper 3. Jenerasyon (F56)

prozzak

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
2 litre olmasi onemli tabi ama cooper s yani. Cogu marka gibi ozel fiyat alabilirler fabrikadan.

Golf r alinir ayrica bu paralara, cooper s pek satacagini sanmiyorum bu fiyatlara fanatikleri haricinde.

Edit: baktimda golf gti bile 132.000 tl liste fiyati. Kendimize alirken bi tanede devlet amcaya alirken normal bu fiyatlar. Araba maraba alinmaz abi artik. Zaten olu yatirimdi iyice mezar spec oldu son zamlarla...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet gerçekten çok güzel iç mekan ambiyansı.

Yalnız motor gücü arttığı için artık S yerine normal Cooper'da yeterli görülüp tercih edilir diye düşünüyorum. Eski kasada S ile arasında tasarım olarak da çok fark vardı ama yenisinde fazla belli olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni copper d konusunda cok kararsizim. Fiyatlar duser mi bundan sonra ? Hıc sanmiyorum.
Benzinliyle dizel arasinda 3-4 bin tl oynuyor. Alirsam dizel alirim.

Bir de 3,5 – 3,6 litre/100 km cok cok iyi degil mi ? Sehir disi 3,5 litre ok de , sehir ici 3,6 olmasi ikisinden biri yalan gibi geliyor. Sehir ici-sehirdisi bu kadar az fark olmasi yeni teknoloji motordan fln mi kaynaklaniyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.irishtimes.com/life-and-style/motors/the-new-mini-cooper-d-could-it-be-magic-1.1729675

Su adam guzel incelemis artik otomatik geliyor bilmiyorum oranlari

http://www.turkeycarblog.com/2013/12/2014-mini-cooper-detaylandi/

2014 MINI Cooper D: MINI TwinPower Turbo Teknolojisine sahip 3 silindirli dizel motor (değişken türbin geometrili turboşarj, CommonRail direkt enjeksiyon, maks. enjeksiyon basıncı: 2.000 bar),

Hacim: 1.496 cc,
Güç: 4.000 dev/dk’da 116 bg/85 kW,
Azami tork: 1750 dev/dk’da 270 Nm,
Hızlanma (0-100 km/sa): 9,2 saniye (otomatik: 9,2 saniye),
Azami hız: 205 km/sa (204 km/sa),
Ortalama yakıt tüketimi*: 3,5 – 3,6 litre (3,7 – 3,8 litre)/100 kilometre,
CO2 emisyonu*: 92 – 95 g/km (98 – 99 g/km), egzoz emisyon standardı: EU6.
* Yakıt tüketimi seçilen lastik tipine bağlıdır.

Dış Boyutlar

Uzunluk: 3.821 milimetre
Genişlik: 1 727 milimetre
Yükseklik: 1 414 milimetre
Aks aralığı: 2.495 milimetre
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...