Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I Am Playr - Facebook Oyunu

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

30 gol attım ilk sezon hala kendini geliştirmeli bu çocuk temalı videolar çıkıyor.

İlk sezonu bitireyim dedim çok sıkılmıştım transfer dedikoduları girince heyecanlandım ama aslında trophy room'da 3 tane trophy var 1. 2. 3. sezonu Park River'da tamamla diye. Muhtemelen 3 sezon bi yere kıpırdayamıyoruz ki zaten başka bir takım için de bu denli videolar falan hazır değildir.

2-0 öndeyken sayısız maç kaybettik ligi 10. falan bitirdik 30 gol atamam rağmen artık nasıl bir kova kalecimiz varsa. Benden başka da gol atan olmadı =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Paticik.com uyelerine ozel bir kampanya yapma karari aldim :)

30 jeton odullu.

I Am Playr oyununda gol attiktan sonra skorboard da adinizi gordugunuz anda ekran goruntusu alip bunu Facebook'da herkesin gorebilecegi bir album olusturup yukleyin. Unutmayin sadece arkadaslariniza acik olan bir album degil "public" olmali.

Yukleme sonrasi ekran goruntusunu bu konuda paylasin.

*Her hesap toplam 30 jeton kazanabilecek.
*Son katilma tarihi 27 Nisan 2012 Cuma saat 23:59.
*Facebook ID'lerinizi soylemeniz jetonlari hesabiniza yukleyebilmem icin yeterli. Ozel mesaj atarak facebook id nizi isteyecegim.
*Ilerleyen gunlerde farkli promosyonlar gerceklestirme olasiligi da var.
*Ekran goruntulerinin belirgin olmasina (cok ufak olmamasina dikkat edin).
*Oyun 13+ oldugu icin uygun olmayacak icerik bulunmasin.
*Jetonlar Mayis ayi ilk haftasi hesabiniza aktarilacaktir.
*Kazanacaginiz jetonu bildirmem ile jetonun hesaba yatirilmasi arasinda bir kac gun gecikme olacaktir. Admine yuk olmayin. :)
*Bu promosyon TR'de ilk defa Paticik.com uyeleri icin gerceklestiriliyor.

Not: Facebook ID bilmeyenler icin, hesabiniza girip yukarida adiniza tikladiginizda facebook.com/blabla seklindeki facebook adresiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

attım hemen =) Gerçi oyun çok baydı şunun için girdim uzun süre sonra oynadım. Sayende kız arkadaşımdan ayrıldım natalie denilen mankeni seçtim eski kız arkadaşımdan tokat yedim :(

O maçta da 2 gol attım ama yine berabere kaldı takım -oyun burada çok saçmalıyor işte-

o yüzden fazla coin versen iyi olur :p

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150698130857955.408686.522552954&type=3 (görülebiliyordur umarım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bakalim buna katilim guzel olur da firma da begenirse daha fazla jeton alabilmem mumkun olabilir.

Bu arada oyunun yukleme istatistikleri super gidiyor. Turkiye olarak lider konumdayiz :)

Her oyun gibi bazen sıkıcı olabilir. Oyunculardan gelen istekler ve hata bildirimlerine göre oyunun geliştirilmesine devam ediyoruz. O nedenle tavsiye falan varsa çekinmeden yazın buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

40 dan fazla gol attıgım sezonda 4. mu 5. mi ne olduk :)

transfer olayı varmı dıye bende beklıcem 5.sezona kadar.sonra gg

oyun aynı hızla düşer.bircok arkadasım da basladı halbuki benim tavsıyemle ama cidden sıkıyor.
ha birde nedense eskıden her mac ertesi 3 4 mesaj video haber olurken artık kesildi onlarda :)
nike ile sozlesme yaptık ondan mı acaba
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
transfer olayi yok, dogustan RPFC taraftari bi futbolcuyu oynuyoruz.

Oyun surekli gelistiriliyor tabi ileride neler eklenir suan soylemek zor.

oyun gercek hayattakine benzer ihtimaller ile islediginden bazen cok basarili olsaniz da sansiniz iyi gitmiyorsa kazanamiyorsunuz.

video olayi asiri pahali bir is cok video cekmek her mac sonrasi farkli video oynatmak nerede ise imkansiza yakin bir sey.

ileride steven gerrard gibi futbolcular dahil olucak oyuna.

cok yogun bir sekilde oynamaktansa gun icinde kisa bir sureyi oyuna ayirip eglenip orda birakip sonra devam etmek bu tip oyunlar icin en iyi yontem.

bu arada facebook sayfasini takip edin yarin bir duyuru yapilacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bu arada oyuna cok saglam eklentiler gelicek yakinda. ;) Calismalar yapiliyor suan. Sozum ona, oyun gidisatindan biraz baydiysaniz dahi devam edin. Ufak ufak her gun 10 dk kadar zaman ayirsaniz yeter.

Yakinda daha cok jeton verebilirim. Baslangici yaptik 3 kisi alti jetonlari. Hatta jeton kazananlar bi mesaj atin da yasiyor musunuz bileyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...