Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I Am Playr - Facebook Oyunu


DynamicK

Öne çıkan mesajlar

  • Admin
ön bilgi: oyunu yapan firma adına Türkiye tanıtımını yapmaya başladım. FB oyunlarını pek sevmem ve genelde direk blokluyorum teklifleri ama bu oyun ilgimi çekti ve futbolu da sevdiğimizden bizim foruma yaymak adına bir konu açayım dedim. ben katılamıyorum ama sağlam bi yarışma var kazanma şansınız da an itibari ile epey yüksek diyebilirim :)

oyun hakkında bilgi

Azcık oyunu anlatıp altta oyuna ait bir yarışma (750 pound ödüllü ve imzalı liverpool forması vb de cabası) hakkında bilgi vericem.

Facebook üzerinden veya doğrudan www.iamplayr.com sitesinden fb hesabınız ile giriş yaparak oynayabiliyorsunuz. Oyunu kısaca anlatırsam İngiltere futbolunu bir futbolcu gözü ile yaşayıp aynı zamanda oyun içi gidişatınızı belirleyecek kararlar alarak ve mouse kullanma yeteneğinize de göre başarınızı belirliyorsunuz.

İdmana çıkıp top sürme, pas verme, şut atma vb idmanlarında sağladığınız başarıya göre kademe atlayıp daha iyi bir futbolcu haline gelmek gibi klasik oyun mantığı yanında aynı zamanda aldığınız kararlara göre değişen bir hikaye oluşturuluyor.

Örneğin bir kaç maç sonrası bir hatun cep telefonunuza mesaj atıyor. Buluşmaya giderseniz olaylar o şekilde gelişiyor gibi :)

İdman sırasında takım arkadaşınıza karşı savunma yaparken sert mi gireceğinizi yoksa es geçmeyi mi seçeceğinizi belirleyip sonucunda olanlara göre kariyeriniz değişiyor.

Farklı bir oyun, yeni bir oyun. Deneyip görün derim.




yeni baslayan yarisma hakkinda bilgi

Asıl söylemek istediğim oyunu yapan firma şu an bir yarışma başlattı. 750 pound + Steven Gerrard, Jamie Carragher, Stuart Downing ve Jordan Henderson imzalı Liverpool forması + 2000 oyun içi kredi + river park fc forma ve atkısı kazanma yanında yarışmayı kazanan video oyun içinde gösterime girecek.

Yarışmaya katılmak için kabaca kafanıza telefonu bağlayıp halı saha vb yerde kaleye şut çekerken sürekli topa odaklı halde videoyu kaydedip bu videoyu facebook sayfasına yüklemelisiniz. En çok Like alan video kazanıcak.

Henüz bir kaç video var ve kazanmak için gayet iyi bir zaman :)

2. ve 3. için de ödüller var.

Yarışmaya katılmak için oyunu kurmanıza gerek yok. (Ha oynamak isterseniz http://apps.facebook.com/iamplayr den yükleyebilirsiniz. Yüklerken Unity adlı yazılımı yüklemeniz ve flash ile shockwave son sürümlerine sahip olmanız gerekiyor. )

1* https://www.facebook.com/iamplayr sayfasına girip Like yapın.
2* http://apps.facebook.com/promosapp/249320/about linkinden oyunla ilgili detaylı bilgi alabilir Enter Now a tıklayın.
3* Klasik izinleri vermeyi onaylayıp video yükleme ekranına gelince ya bilgisayarınızdan ya da youtube üzerinde ise video youtube linkini verip aşağıdaki boşlukları doldurup katılıyorsunuz.
4* videonuzu arkadaşlarınıza gönderip olabildiğince oy almaya çalışın.
5* en çok oy alan video kazanıcak. Yarışma bu gün itibari ile 8 hafta 3 gün sonra bitiyor. O ana kadar ne kadar çok oy alırsanız o kadar kazanmanız garanti olacaktır.

Kazanırsanız para ödülünü paypal, banka transferi vb yollar ile edinebiliyorsunuz.




Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
oyunu oynamaya davet ettigin 5 arkadasin oyuna basladigi an 5 enerji puani kazaniyorsun. idmanlarda daha cok enerjin oldugundan daha yuksek basari elde edersin.

maca ciktiginda da mouse kullanma becerine ve krampon vb kalitesine gore daha rahat gol atip basarili olursan olaylar tabi ona gore gelisiyor.

oyunun ilerleyen yerlerinde farkli ingiliz futbolcularla olan ozel kamera cekimleri de dahil olacak.

ileride farkli yarismalar da yapilmasi dusunuluyor belli olmaz belki oyundaki basari durumuna gore de hediyeler verilebilir.

ingiliz futbolu ile ilgileniyorsaniz bir yandan da bos zamanlarda 15-20 dk zaman ayiririm diyorsaniz zevkli oyun. suanki yarismanin odulleri de cok iyi kesin katilin derim. en azindan "mayhem" bunu gorene kadar sansiniz buyuk :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Quel-Thul said:

5 arkadas davet ettim kac kere

+5 enerji falan gelmedi orda bi sıkıntı var


arkadaslarin senin davetteki linke tiklayip oyunu oynamaya baslamasi lazim.


davetini gorup cikip kendi oyunu bulup oynayan kolpa arkadaslarin varsa olmaz :p

ya da toplamda 5 kisi davet ettin de 3 tanesi oynamaya basladi ise yine olmuyor.

ha 5 kisinin hepsi senin linkten oynamaya basladi ise yine 5 enerji eklenmediyse browser'i kapat ac tekrar baglan bir de oyle bak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
firefox 3+, chrome, internet explorer 8+ kullanarak oynayin. unity, flash ve shockwave son surumleri kurulu olsun.

bu tip oyunlar icin zaten gerekli olan yazilimlar bunlar. oyun icinde sut cekme gibi ozellikleri calistiran yazilim unity.

ayni zamanda loading ekraninda sorun yasamamak icin de dedigim gibi bu son surumler olmali.

ha yine de olmazsa bu 3 browser dan bir digerini deneyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...