mep Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 kpdsden sonra yayınlayacaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Şu sınavın sonuçları nasıl olurda hala açıklanmaz. Kaç hafta geçti üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Sınava ben de girdim, ondan açıklamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 size mail gelmedi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yok mail gelmedi ama gelmesi mi lazımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 kendi notunu kendin açıkla işte 90 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 açıklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Sınava başvuranların yaklaşık %8 i sınava girmemiş. Cumartesi çok pis partiler alemler dönmüş bi yerlerde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 hayvan gibi yanlış yapmışım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Puanım 0.2 düşmüş Kasım'a göre, ama sıralamam yükselmiş. Türkiye'de benden zeki 206 kişi kaldı, onları da tespit edip öldürünce olacak bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 alesle zeka olcuosan cok fenaymıs. benimde puanım dusmus heralde biraz daha zormus sonbahara gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Şeyler ikiye ayrılır: Ciddiye alınacak şeyler Ciddiye alınmayacak şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 haha silmissin yazdıgını. yok benim alese ayırcak vaktim olmadıgı icin sadece 1200. olabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 oglum bi ben mi salagım lan bi türlü 90 ustune cıkamıyorum su sınavda klsdşaasdlh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 90 altı alan salak mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 screwy said: haha silmissin yazdıgını. yok benim alese ayırcak vaktim olmadıgı icin sadece 1200. olabildim Yine aynı anlamdaydı da gereksiz passive aggressive geldi bir an, değiştirdim diyelim. Öte yandan, ikinci cümlenden 2004 yılında üniversiteden mezun olduğumdan bu yana kafayı kümeler ve doğal sayılarla bozmuşum gibi bir anlam çıkıyor, seni temin ederim yok böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 imamizer said: Sınava başvuranların yaklaşık %8 i sınava girmemiş. Cumartesi çok pis partiler alemler dönmüş bi yerlerde bence. şampiyonluk kutlamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar