Lithran Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Merhaba her sene bir otel telaşı alıyor başımı.Giriyorum sitelere durmadan eliyorum ben beğensem hanım beğenmiyor.Yok denize 0 olucak otel iyi olucak felan fıstık. Varmı böyle antalyalı yada egede otelde çalışıpda bizim otel günlük kişi başı 130 liraya herşeydahil sanada uyar cillop gibi olur diyeceğiniz tavsiye edeceğiniz yerler. örn: Stella beach hotel içi dışı iyi gibi varmıdır giden. İsabetli karar aldırana bilene 2 bira bi mallbora söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 http://www.ozdere.info/club-sultan-hotel.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Başlık psikolojimi bozdu :(( Yaz gelsin plx plx plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 iyi aklıma getirdiniz ya hava ısındı yarın denize giriyim ^^ apart düşünürsen ben ayarlarım. tv buzdolabı klima mutfak her türlü gereç. günlüğü 100-150 arasıydı galiba sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yada dur ya şimdi giriyim yarını niye bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yaz gelmesin lağn bana tatil yok ühühühü bana tatil hakkı verecek patipatronlar arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paloma clup iyimiş ama temmuzun ilk haftası 259 kaat adam başı beni aşar.Şöle haziran sonu temmuz başı 130 140 civarı geceliği orta halli memur işi lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 otel olması şartmı?bi olimpos,kaş vs fena olmaz o zamanlarda dağ bayır deniz fln. hem daha ucuz olimpos adam başı 50 kaşta bilemedin 80e patlar günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 130 lira.. anca side kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 İçi dışı iyi sanki bu olabilir Stella beach oo kaydırakta var amaçsızca türk erkeğinin cesaretini gösterip kulağımın üstünde kayarım bütün sırp rus fış bana hasta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Kemer'e git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar