Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ınsanlar neden ınanma ıhtıyacı duyar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 19 Ekim 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
said:
Ardeth, 19 Ekim 2004 19:22 tarihinde demiş ki:
Tanrı gerçekten onları öyle yaratmış artık nasıl yarattıysa...

peki şu an 7 milyar insandan neden hrhangi biri oyle yaratılmamış ?

öyle kelimesini tanımla? bence uçu açık bir kelime heh sen akraba diyorsun ama gerçekten öyle mi acaba?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
akrabayı geçtim. zenciler sarılar beyazlar nasıl oldu. hiçbirinin bilimsel açıklaması yok. ama insan sığınabileceği bir şey olduguna inandıgında kendini daha rahat hissediyor bu dogrudur işte. onemli olan allah korkusuyla degilde, geercekten oyle yapmak istedigimiz için iyi şeyler yapmak.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money...
Mesaj tarihi:
zencilerin, sarıların vs hepsinin bilimsel açıklaması var buarada yanlış bilgi aşılamayalım. Lise3e gelince öğreneceksiniz :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bilimsel açıklaması oldugunu biliyorum, dinsel açıklaması yok. hadi diyelim adem zenci havva da beyaz, sarı nasıl oldu? yok işte. ama inanırsan, inanırsın. inanmazsan da surekli sorarsın.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money...
Mesaj tarihi:
harbi ha açıklaması var onların..
Hem bu arada Adem ve Havva bir ''simge'' olmazmı?..
Okudugumuz kıtap duz bır metın degıl..
Hem Ademle Havva akraba degil..
Havva onun kaburgasından yapılmıs denıyor..(Belkide kaburgasındakı bır hucrenın genınden fln)..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
ya yaparsan olur. bi de cevap verdim dinsel açıklaması da var aslında allah ama adem ve havva yı kabul edersek ve duruma bilimsel bi açıdan bakarsak yok.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money...
Mesaj tarihi:
hayatta bilimsel bir bakışla yaklaşılamayacak sayısız kavram var, o da onlardan biri.. mesela nuh'un gemisini bilimsel kazılarla aramak gibi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
nuhun gemisinin kazılarını yapmak bilimsel bir açıklama getirmek degil aptallıktır :)[signature][hline]if you believe something, something begins gain money...
Mesaj tarihi:
hayır sen çok fazla gıda aldın ve bunlar çok yağlıalardı, bu yağ vucudunda depolandı ve topaç gibi oldun. bilimseli bu :P[signature][hline]if you believe something, something begins gain money...
Mesaj tarihi:
Şişman olmak çiroz olmaktan iyi...
Neden?Sen zayıflayabılırısın ama onlar şişmanlayamaz..
Zati kilo almanın nedeni sağlıklı olman aslında.. onlar depo olm bozma moralını[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
Abartma lem..
Zayıflarsın kasma o kadarçç bu arada pisklojık rejımı bılıyromusun?Fecı ıse yarıyor..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
o piskolojik diyet ne yahu ''aslında göbek yok'' tarzı birşey mi :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 19 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
nuhun gemisinin kazılarını yapmak bilimsel bir açıklama getirmek degil aptallıktır :)

A benim çuçum. Firavun için kızıl denize indiklerinde o secde yapar halde orda duruyordu. Mümkünse Allah yazdıktan sonra (cc) yazmasan da büyük harfle yaz.. Terbiyesizlik yapma odunla dövülesi insan.[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i]

''büyük dağları ben yarattım.''
Mesaj tarihi:
said:
fordcus, 19 Ekim 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 19 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
nuhun gemisinin kazılarını yapmak bilimsel bir açıklama getirmek degil aptallıktır :)

A benim çuçum. Firavun için kızıl denize indiklerinde o secde yapar halde orda duruyordu. Mümkünse Allah yazdıktan sonra (cc) yazmasan da büyük harfle yaz.. Terbiyesizlik yapma odunla dövülesi insan.

1)Görmüş gibi konuşuyorsun
2)İstediği gibi yazar;önemli olan niyet değil midir?
3)Burası tartışma alanı hakaret degil..lufen..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
a benim kuçum, kimden duyduysan buyuk kolpaymış o, ne yazık ki yemişler seni. ayrıca neyi nasıl yazdıgım seni ilgilendirmez a kafası traktor tekerlekleri altında ezilesi insan...[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
1)Onlarca bilim adamı yalan atıcak değil sanırım.
2)Önemli olan niyet ise iyi ya o zaman türbanlı kızlar okula alınsın onların niyeti okumak der birileri de .. O zaman bu memleketi bok götürür. Niyet önemliyse de kimi şeyleri de usulüne göre yapmak şart.
3)Kes! Hakaret etmedim ben. Babasıyla konuşurmuş gibi saygısızca benim kutsal saydığım şeylerden bahsedemez.[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i]
Mesaj tarihi:
Cevaplara bak ya .. Çoçuklarla aşk atıyoruz biz de. Yarın öbürgün bu hayat seni öyle törpüler ki anlarsın anyayı konyayı.
//Kaptanın seyir defterine not: Gerçekten çoçuk mu değil mi diye albüme baktım ve gördüğüm sonuç beni şaşırtmadı. Neyse abisi sen takıl.
[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i]

[Bu mesaj fordcus tarafından 19 Ekim 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Noluyor yani? Bağırıp, çağırınca önüne gelene bebe deyip bilmişlik taslayınca bu saygımı oluyor? Yok en iyisi odunla dövmek zaten değil mi?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...