Capulcu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Buraya da en son yaptığım modülü bir yazayım. Bir süredir üzerinde uğraştığım modülün ilk bölümü sonunda bitirdim. Final sürümü olarak nwvaulta yolladım. İsteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten yükleyip oynayabilir. Oynayan arkadaşlar görüşlerini belirtebilirse çok sevinirim. Oynamadan önce Readme dosyasına bakmanızı şiddetle tavsiye ederim. Buraya Tıkla Hikaye ile ilgili bir özet: Geçmişinizi çok fazla hatırlamıyorsunuz. Ailenizin anlattıklarına göre bunun sebebi gençliğinizde yaşamış olduğunuz bir hastalıktan kaynaklanıyor. Yaşamınız pek de kolay geçmiyor. Birgün aileniz aniden, esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluyor. Hayatınızı kendi başınıza kazanmak zorunda kalıyorsunuz. Yakındaki Ashabenford isimli kasaba konseyinin bazı görevler için mecaraperestler aradığını duyuyorsunuz. Sizin için hem para kazanmak, hem de biraz saygın bir yer elde edebilmek için bu bulunmaz bir fırsat. Herşey aslında çok basit bir sebeple başlıyor. Uzun bir yolculuktan sonra Ashabenford'a geliyorsunuz. Fakat daha ilk gecenizde büyük bir kabusla uyanıyorsunuz. Ertesi gün bunun sadece bir kabus olduğunu düşünerek yola koyuluyorsunuz. Ancak asıl kabus sizi uyanıkken beklemekteydi... Aslında daha çok tek kişilik bir senaryo olmasına rağmen isteyenler multiplayer olarak da oynayabilir. En son DM ve Emote wandlarını da modüle dahil ettim. 3 ila 5. level arası karakterler için uygun bir senaryo. Ama zorluk sevenler 1. seviyeden de başlayabilir. Oyunun başında seviyenizi ayarlamak mümkün. Bu arada oynayabilmek için SoU ve HotU ek paketleri ile 1.62 yamasına ihtiyacınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 supersin kartalsin horozsun.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 20 Nisan 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ama neden expansion pack gerekio? :'([signature][hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 expansion icinde bulunan yenilikleri kullanabilmen icin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 capulcu cok harika bi modüle benziyo, tebrik ederim.. hikayesi okuduğum kadarıyla süfer[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 "Uç Raki'dan sonra - hayat daha güzeldir." diyim capulcuya ehehe..[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Nisan 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Hahaha. Benim de böyle bir slogan bulmam gerekecek sanırım :P. Modülün altına imza olarak atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 basimda bere elimde sari madenden boru gidiyorum katarin gittigi yere dogru çöh çöh çöh ?[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Beyler bu modül varya süper olmuş mutlaka oynayın yabancıların modülünüde oynadım Capulcu yapmıştır belki değişiktir diye oynim dedim oha oda ne şuan 1. numara olarak görüyorum bu modülü hele çok kişiyle zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 capulcu. Hani ilk basta vay be bir turk mod yapmis diyordum lakin su yaptigin modun inceligini gorunce dayanamadim Ciddi mthis bir mod bu. vaultdaki hallof Fame modlari kadarda guzel Orjinal fikirler cok Bravo yeniden[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hmm ne duruyoruz gidip oy verelim modüle hazır konu açılmışken :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ben verdim valla 2 sn lik iş 10 puan verin ha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 :) evet çok basit hemen üye olup veriyosunuz direk etki etmiyo sanırım, önce kontrol edilip öyle sayılıyor olabilir[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Teşekkürler. Modülü beğendiğinize sevindim. Bakalım vakit bulursam belki bir ara devamını da yapmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Nwvault'daki eleştirmenlerden biri, modülle ilgili olarak detaylı bir inceleme yazmış. İsteyenler buradan okuyabilir.[signature][hline]Nwn1 Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 biraz gec de olsa database'in duzeltilmesi ile sitemizde host edebilecegiz, stay tuned efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar