Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Mistledale'in üzerine karanlık çökmeye başlamıştı.

Capulcu

Öne çıkan mesajlar

Buraya da en son yaptığım modülü bir yazayım.

Bir süredir üzerinde uğraştığım modülün ilk bölümü sonunda bitirdim. Final sürümü olarak nwvaulta yolladım. İsteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten yükleyip oynayabilir. Oynayan arkadaşlar görüşlerini belirtebilirse çok sevinirim. Oynamadan önce Readme dosyasına bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Buraya Tıkla

Hikaye ile ilgili bir özet:

Geçmişinizi çok fazla hatırlamıyorsunuz. Ailenizin anlattıklarına göre bunun sebebi gençliğinizde yaşamış olduğunuz bir hastalıktan kaynaklanıyor. Yaşamınız pek de kolay geçmiyor. Birgün aileniz aniden, esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluyor. Hayatınızı kendi başınıza kazanmak zorunda kalıyorsunuz. Yakındaki Ashabenford isimli kasaba konseyinin bazı görevler için mecaraperestler aradığını duyuyorsunuz. Sizin için hem para kazanmak, hem de biraz saygın bir yer elde edebilmek için bu bulunmaz bir fırsat. Herşey aslında çok basit bir sebeple başlıyor. Uzun bir yolculuktan sonra Ashabenford'a geliyorsunuz. Fakat daha ilk gecenizde büyük bir kabusla uyanıyorsunuz. Ertesi gün bunun sadece bir kabus olduğunu düşünerek yola koyuluyorsunuz.
Ancak asıl kabus sizi uyanıkken beklemekteydi...

Aslında daha çok tek kişilik bir senaryo olmasına rağmen isteyenler multiplayer olarak da oynayabilir. En son DM ve Emote wandlarını da modüle dahil ettim.

3 ila 5. level arası karakterler için uygun bir senaryo. Ama zorluk sevenler 1. seviyeden de başlayabilir. Oyunun başında seviyenizi ayarlamak mümkün.

Bu arada oynayabilmek için SoU ve HotU ek paketleri ile 1.62 yamasına ihtiyacınız var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
"Uç Raki'dan sonra - hayat daha güzeldir."
diyim capulcuya ehehe..[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan...

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Nisan 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

basimda bere elimde sari madenden boru
gidiyorum katarin gittigi yere dogru
çöh çöh çöh ?[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
:) evet çok basit
hemen üye olup veriyosunuz
direk etki etmiyo sanırım, önce kontrol edilip öyle sayılıyor olabilir[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...