wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bu perşembe Ankara ahalisi olarak buluşmayı düşünüyoruz babacum gelmiş bi hoşgeldin diyeceğiz ona. Gelmek isteyen Ankaralı patiler var ise bi dürtüversin iş çıkışı kızılay ya da bahçelide bir yerde olacağız rakı makı bi sofra kuracağız işte. Benim gelememe ihtimalim yüksek gerçi ama yine de ayarlıyorum müracatı senkoya yaparsınız cevap veremezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Damsız girilmez btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Vize haftası gelmiş ama. Yine gelemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 geliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 GERGE said: Vize haftası gelmiş ama. Yine gelemiyorum ben. Dam yok di mi ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 afhushufahusfasafafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ben damsız geliyorum. hadi almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 gelenler söylesin pmlesin de ona göre rezervasyon fln yapiyim. bu kafaluka denilen yer uyar mı? var mıdır noksani eskisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 babcumla bulusulur mu lan, cok pis bi adam babacum, bulusmayin, icince bozuyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 fede said: ben damsız geliyorum. hadi almayın Sen kendi kendinin damısın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bozuyorsa sessizce bırakır gideriz onu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 benimde var bu yakinlarda bir zamanlar ankara seyahatim ;) babacum un topakini calmayayim da, ayni performansi bekliyorum gencler lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yaparız yaparız rahat ol :) maksat buluşma olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 sahne önü olmasın pls çok ses oluyor konuştuğunu anlayamıyorsun. Saat kaçta buluşulacak vede garanti cuma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Perşembe demiştik en son sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Cuma geri dönecek misafir o yüzden perşembe yapacağız aktiviteyi gidip ilk önerdiğim yeri seçmesinden ötürü senkoyu tebrik edip aynı zamanda ispikliyorum direk. Netimiz düştüğü için seni sevmiyoruz zaten dua et gelememe ihtimalim yüksek >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 up gelmek isteyenler senkoya falan pm hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Eve dönerken uğrarım belki, bulursam sizi o an otururuz biraz. Mekan neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 senko said: ya soracaksınız o seçiyor mekanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 mekan için şu kafaluka güzel diyorlar negatif bir feedbackte gelmedi daha muhtemelen orası olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 copry said: Perşembe demiştik en son sanki ? http://kafaluka.com/# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 öm atcaktım lan bunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Özelimizi deşifre etme lem sdfsd Güzelmiş sevdim gidelim tamam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 garsonlar fena hırsız orda masa üstüne cep telefonu vs bırakmayan unuturum sonradan sölemeyi bir gün kalabalık gittik arkadaşın telefonu kayboldu kısa geçiyorum sonunda ordan birnin çaldığını öğrendik o günden beri arkadaş haftada bir oraya gider para vermeden yer içer çıkar. bile bile çaldırıp geceyi beleşede getirebiliriz tabi taktiğe bakar :D saat bellimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 7-7.30 arası abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar