S-H Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ust kattaki komsunun sanirim(belki baska bi rahatsizlik olabilir) zihinsel engelli bir cocuklari var,cocuk surekli inlemeye benzer sesler ugultular cikariyor.gun icinde farkedilmiyor ama gece sessizliginde uyutmuyor.gidip sikayet edilecek bisey de degil.simdi ben bu durumda ne yapabilirim,kimyasal bisey kullanmak istemiyorum fiziksel nasi bi onlem alabilirim?
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Üst katında 20 kadar ispanyolun kör kütük sarhoş tepiştiklerini ve 8'de kalkman gerektiğini düşünerek yatağa gir. Kulak tıkacın falan yoksa kulak içi kulaklık deneyebilirsin, hatta onları takmışken alttan da kansas falan aç tertemiz.
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kardweş bu durum bende de vardı.. 2 sene önce falan. ben gidip ÖKÜZ gibi şikayet gibi laf ettim cocugun annesine. kadın bişi diyemedi. sonra vicdan azabı falan çekip çocuga hediye falan götrdüm. aman sakın ters bişi deme engelliyse. allah korusun. arkadaşın da dediği gibi kulak tıkacı veya i-doser ya da o sesi bastıracak şekilde müzik dinleyerek uyu.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bizim alt katta bi çocuk var. bigün böle uyandırdı beni tam bu apartman boşluğuna bakıyo ikimizinde odası. aşağıya doğru baya bi küfrettim son sesimle. 1 hafta sonra falan kadın geldi. sen ne yaptın benim oğluma! diye. çocuk manyak olmuş. katil oturuyo yukarda bizi öldürcek diye triplere girmiş falan. 1 haftadır uyuyamıyomuş bilmemne. benim çükületamda bile değil açıkcası. bir çocuk her gün sabah 7de kalkıp bağırmaya başlarsa ben o çocuğu öldürsem suçum ne
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Myshkin said: kulak tıkacı aynen +1 askerde alıştım kanka nasıl bir teknolojiymiş bilemezsin süper bişi git al 1 tane yanlız dikkat et 2 çeşidi var teki hava almıyor sesi çok tutuyor diğeri buna göre biraz daha ses geçiriyor fakat hava alıyor sen hava geçiren cinsinden al ve yumuşak olsun hamur gibi olsun hepsini test ettim onaylıyorum
S-H Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 şikayet etmeyi düşünmüyorum,çocuğu 1-2 kere görmüştüm çok üzücü bir durumdaydı,ailenin de yapabilecek neyi olabilir ki zaten. nereden alıcam abi kulak tıkacını eczane,ortopedik eşyalar satan yerler filan mı satar ?
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 eczanelerde var alıcağın tıkaç tam olarak bu. bulamazsan sor en yumuşağını al
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 üst kattaki komşunun çocuğu bende olabilirdim haline şükret bence
Öne çıkan mesajlar