S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 applev0dka said: ç.kalelmsn sen ? sdfsf evet :) fiber gelmiş galiba fibere geçicez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 S-H said: applev0dka said: ç.kalelmsn sen ? sdfsf evet :) fiber gelmiş galiba fibere geçicez sanırım ya geçen 2-3 ay önce yeni santral baglamslar barıskente bizm siteye beceremediler 3-4 gün yoktu net :D istanbuldan geldm böyle netsın kafayi yicektm kac kere aradık sorun var diye gelip bakmadılar, fiber gelse ne olur yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 valla bakalım biz bi deniycez yeni kordon tarafında bi arkadaş var o bağlatmış sorun yok diyordu.troya caddesindeyim ben,burada da sorun yok diyorlar bakalım deniycez görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Bullbird said: kendi tarifemi bulamadım orda 16mbite kadar 50 gb akkli 59 lira ödüyorum. ne kadar ödicem şimdi? edit:he bu arada "kadar" olayı sağlam değil tam 16 vermiyor 14.5 falan arkada kaldı ya bi cevap verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 64tl ödiyceksin galiba, ben de aynı tarifeyi kullanıyorum. eve mektup gelmişti işte güncelleme, netdisk falan filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ben 10 mbit sınırsız (99 TL) Uydunet kullanıyorum, AKK yok. Download hızım Torrent te 1.1 - 1.2 arası gidip geliyor, yani normal, "kadar" sözcüğünden kesinlikle TT ciler kadar çekmiyoruz, ama Superonline ın bundan 30 TL ucuza 20 mbit download / 5 mbit upload lu tarifesini her türlü tercih ederim, dizi bir şekilde bulunur ama online oyunda Superonline bariz daha iyiydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar