Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bunları yaparkerken ne düşünülüyor sadece araba içinmi genelde yokuşlarda görmeye alışık olduğum zınbırtı artık kafamı tamamen kurcalamaktadır.. özellikle motorla bunların üsütnden geçerken resmen sırat köprüsünden geçiyorum ve artık sabrım dün zorlandı 90la gidiyorum arkadaş.. motor bi sentelemeye başladı kendimi zor attım düz olan yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 küçük motorlarda sıkıntı oluyor maalesef. Bende zamanında üçbucuk atmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 motorda küçük değil ki arkadaş.. Ön Lastik : 110 / 90 - 12 Arka Lastik : 110 / 70 - 12 Ağırlık : 150 kg buda tutunmıcaksa yola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 arabalarında yol tutuşlarını etkili onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Selam, Sanki lastiğin yol ile olan teması daha çok kesiliyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 kamyonlar için sağ tarafa yapıyolar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 paramecium said: Selam, Sanki lastiğin yol ile olan teması daha çok kesiliyor : Saygılar. Frenajda bariz faydalı o çizgiler ya. Lastik havası tabi fazlaysa biraz normal fakat standart şişkinlikte gayet faydalı buluyorum ben onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Pipet said: kamyonlar için sağ tarafa yapıyolar genelde motor kullanıcısı olarak orta şeritte de çok tacize uğruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Selam, Lastiklerin tutunmaları dengesizleştiği için ABS çok daha fazla devreye giriyor. Bu da fren mesafesini uzatıyor. Ayrıca keskin kenarlı olsalar anlayacağım ama zamanla kenarları kırılıp yuvarlaklaşıyor ve faydadan çok zararı oluyormuş gibi geliyor bana. Hele yeni asfalt atmak için eskisini kazıdıklarında olay daha vahim oluyor resmen. Veya ben olayı tam olarak inceleyemedim. Bu konuda deneyimi olanlar? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 hayır madem yapılıyor bunlar dik niye yapılıyor yan yan yapsalar daha iyi olmaz mı bunu anlamıyorum hiç motorcuları düşünün yok memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ankara asfaltında var galiba bunlar, yeni mi yapıldı fark etmemistim daha onceden. gecen arabayla gecerken duydugum ses bile sinir etti beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 abi aslfalt yenilerken eski asflat kazınmasından oluşmuyor mu onlar resmen yol tutuşunu bitiriyor çnükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Genelde kavsaklara yaklasirken konuyor, dikkat toplansin ve uyuma halindeyse uyandirsin diye. Son zamanlarda cok yuksek yapiyorlar, otomobilleri de cok sarsiyor. Rahatsizlik vermeye basladi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Selam, Beyaz kalın dökülen boya mı yoksa asfaltta kazınarak açılmış olan dar kanallar mı konuştuğumuz? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bir kamyonların verdiği hasardan bahsediyor biride beyazlardan bahsediyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar