DoruK Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 forsu olan tek marka vw başka seçenek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Vw o ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 tamam o zaman detay vereyim şu anki araba zaten civic. Tertemiz. Onu satıp yenisini almak plan ama içim acıyor. Yani kıyamıyorum, bide herşey yeni değişti arabada :/ 35 e falan satarım herhalde gibi gözüküyor, e alabileceğim arabalar belli. Neyse şöyle bir formül geliştirdim, eğer ihtiyaç kredisi 2. el taşıt kredisinden kötüyse bizimkilerden arabayı ben alıcam. ^^^ yoksa hocam attan in eşeğe bin olacak resmen. aşkım civicim güzelim hondam bitanem ya fors olayı şu, babanın suratını somurtmayacak bi araba olması lazım. mesela chevrolet alırsam oğlum bana "şavrole" almış diye böbürlene böbürlene gezebilir makara yapabilir. sonra geçmişle ilgili anılarını anlatmaya başlar. punto alsam ama, araba altından olsa o araba fiat yani. hyudai de alamam o yüzden muhtelemen, üzülsünler istemiorm =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Selam, Zor bir durum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Sorunu başka türlü hallediyoruz, civicim aşkım bitanem bize kaldı yalnız lastikleri değiştirdik araba canavar gibi oldu he, ne kadar etkiliymiş yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tam konuyu okumadım fiat almazsın demişsin ama ben bizzat cevahirde tanıtımı yapılan fiat grande punto yu denedim Son derece güzel araba + 10.000 peşin veriyorsun üstüne 20.000 tl yi 0 faizle ödüyorsun hemde 20 ayda haberin olsun bir git bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ya durum itibariyle fiattan mercedes çıksa alamazdım bedava verseler. Marka itibarı die bişi var çünkü ve büyüklere anlatamazsın durumu, üzülürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 patatespresi said: Ön planda eşşek kadar 7 serisi Li var, arkadaki 575 Superamericayı görüp resmin adına ferrari demişler sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 need fors speed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bırag ya kızlar ayy fiat mı hmm demesin diye babası istemezmiş de fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mr_Hand said: patatespresi said: Ön planda eşşek kadar 7 serisi Li var, arkadaki 575 Superamericayı görüp resmin adına ferrari demişler sdfsd bunu gorunce aklima bizim garajdaki bi adam geldi aklima. 2 araclik parklar arka arkaya dairelerin, ve adam gidip ard arda 760li koyuyor, otoparkin ortasina kadar bi dalgakiran misali 14.120 yapmis adam resmen. gemi gibi araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar