Lancelion Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 hangi program iyidir, dataları uçurmadan yapabilir miyiz ? 200lük diskteki 50 gb boş yeri ayrı bir partition yapmam gerekiyor, yol gösterebilecek misiniz, şimdiden tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 windows'un kendi zimbirtisi vardi sanki denetim masasinda ? Ben soyle bir cd yazdim onu kullaniyorum paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 sanırım 7-vista'da shrink diye bir özellik varmış da xp'de yok o, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bilg. sağ tık yönet hdd ler mantıksal sürücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 disk management'den bahsediyorsan orada istediğim seçenek yok xp'de, extra program önerisi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Easeus var benim kullandığım, yapabilceklerini deneyebiliyosun önceden, sonra onay veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 http://www.partitionwizard.com/index.html aha bunu tavsiye ederim partition için,çok güzel home editionu da bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 gparted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 windows destekliyordu shrink falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 partition magic 8 o zaman duymadaınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Rerore said: partition magic 8 o zaman duymadaınız mı bunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 partition magice oyle kufurler ettim ki akillara ziyan, usbden zar zor boot edip chkdsk ile kurtardim anca. ffs ama yinede thx, aradigim program buymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 teşşkürler norton burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar