Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 40" civarı 2000 liraya kadar, 3d olsada olur olmasada. öyle işte plş tşkw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 su sıra ben de bakıyorum ve Samsung D5800 diyorum kesinlikle. Ama store'da git gor gozunle. LED bu arada ve 40". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 http://images.gittigidiyor.com/5258/37-ekran-TELEFUNKEN-TELEVIZYON__52586126_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 http://1.bp.blogspot.com/_6xFbQxNuBZA/TN2Hqijbk8I/AAAAAAAACJ4/UjI-9jS-zuQ/s1600/black-white-tv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 samsung iyi samsung guzel dededen toruna samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 3d mi? değilse led alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 led değilse 3d alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Ben LG 42LW570S 3D LED almıştım 4-5 ay önce. Her gören hastası oluyor. Pasif 3D, göz yormuyor. 7 gözlükle birlikte geldi. Gözlükler Shutterglass gibi tanesi 100 euro gibi abuk fiyatlara satılmıyor. Değişik boyları ve modelleri de var haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Samsung d7000 ve üstü ama biraz pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 hazır konusu varken sorayım ben de. http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-47lw4500-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,22604.html alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 LAN/WLAN olsun diye tutturmuyorsan alınır. Ben benimkini alırken illa LAN olcak diye kastım. Ama sonunda media serverlar ile stream etmekle boğuşmaktan sıkılınca direkt HDMI ile bağladım, çok daha rahat ve hızlı böyle. Zaten PS3 ya da XBox varsa illa stream edilecekse onlar üstünden de ediliyor. O yüzden gönül rahatlığı ile alınabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 abi yok ps3/xbox falan da kullanılmayacak.sadece izlemek için.bi de 2d yi 3d ye çevirme olayı falan var galiba bunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 3d ye çevirme olayı çok saçma hiç kullanılmayan birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Evet bence de. Onu unut gitsin. Çok çok hafif bir derinlik veriyor ama gözlüğü takmaya bile değmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 peki 3d nasıl seyrediyoruz onu da söyleyin abi hiç bilgim yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 3D olayı bıraz yalan daha :) bekliyorum mediamarkt saturn falan bir kampanya yapsinda alayim diye bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Yalan ama kampanya bekliyorsun? O da ilginc eheh. GEd vaktin olursa Frankfurt'a beklerim yalanı göstermeye. :) Bullbird, (Almanya'da) televizyonlar hala 3D yayın yapmıyor. 3D Blu-ray ile izleniyor. Onun için ise PS3 ya da 3D Blu-ray player (100 euro civarı) lazım. Televizyona uygun gözlük de alman gerekiyor. Aktif 3D olanların gözlükler bayağı pahalı (tanesi 30-100 euro arası). Pasif 3D olanlar (mesela LG cinema 3d teknolojisi) çok daha uygun (tanesi 5-10 euro). Hatta LG cinema 3D televizyonlar 7 gözlükle birlikte geliyor. Netten de filmler 3D olarak indirilebiliyor ama blu-ray kiraladığım için gerek duymadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 aga bak şeye dikkat et, bazı gerizekalı tvler bazı formatları desteklemiyo usbden film izlemeye çalışırken, resmen yeni tv alırken ilk buna dikkat etçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 YU - MA - TU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 3d olarak samsungtan memnunum ben d7000 var herangi bi harici harddiske indiriyorum 3d filmi sidebyside olanlardan usbden izliyorum normal filmleride .mkv formatında indiriyorum ve çok kaliteli görüntüsü.dsmartta arada maç fln oluyo 3d okadar yayın olarak yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mirage said: Yalan ama kampanya bekliyorsun? O da ilginc eheh. GEd vaktin olursa Frankfurt'a beklerim yalanı göstermeye. :) Bullbird, (Almanya'da) televizyonlar hala 3D yayın yapmıyor. 3D Blu-ray ile izleniyor. Onun için ise PS3 ya da 3D Blu-ray player (100 euro civarı) lazım. Televizyona uygun gözlük de alman gerekiyor. Aktif 3D olanların gözlükler bayağı pahalı (tanesi 30-100 euro arası). Pasif 3D olanlar (mesela LG cinema 3d teknolojisi) çok daha uygun (tanesi 5-10 euro). Hatta LG cinema 3D televizyonlar 7 gözlükle birlikte geliyor. Netten de filmler 3D olarak indirilebiliyor ama blu-ray kiraladığım için gerek duymadım hiç. Gecen arkadasa tasimaya yardim ettim, 1k euroluk bir LG aldi oda. Bence yalan tabi ben 3d kaynakli film izlemedim aletle. TV acikken 3d opsiyona acip gecirdi baktik falan , o kadar :) Bende tv ariyorum simdi ama ne alacagimi bilmiyorum, bana link atsana su iyidir diye , alirken baya arastirmissindir kesin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 İşte dediğim gibi ben LG 42LW570S 3D LED almıştım da şimdi değiştirmiştir modeller. LG'nin cinema 3D serisi gayet iyi ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 2d yi 3d yi cevirme olayi epic fail gibi bisey. Su an en iyisini de alsan 3d olayi da ayri bir fail, bana sorarsan beko led 3d tv 40inch al fiyati da uygun illa 3d seyretcem diyorsanda digerleriyle ayni kalitede 3d de seyredersin bosuna digerlerine dunya para harcama. ozellikle harici source la bisey seyrederken en iyisinde alsan en kotusunude arada gozle gorulur fark olmiuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Sparkcaster said: aga bak şeye dikkat et, bazı gerizekalı tvler bazı formatları desteklemiyo usbden film izlemeye çalışırken, resmen yeni tv alırken ilk buna dikkat etçem su cok onemli ya. benim de ilk baktıgım ozellik usb'den mkv oynatma olayı. mkv seyredemeyeceksem almam acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar