Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusyada Universite okurmusunuz ?

sirplayA

Öne çıkan mesajlar

Cok kararsizim OSS de aldigim dusuk puan ve bu senede uyanamadigim icin giremedim gene kaldik,ya asker'e gidicem yada yurt disin'da okucam Moskowa da tam olarak ismini bilemiyorum bir universite diplomasida hede hodo lu olan'dan tum yerde gecerli mi ne ole bir sey sanirim :P , bole bir sans'im var siz olsaniz ne yapardiniz yanliz sizden istedigim Rus Kizlari var gitmezmiyim turunden mesaj'lar atmazsaniz sevinirim ciddi cevaplar bekliyorum.[signature][hline]inanilmaz olana inan....
Sosyal ağlarda paylaş

bence önce üniversiteye git.
ev felan ayarlarsan moskova çok güzel bi yer.
zamanında babam gitmişti , ama kışları biraz soğuk geçiyor o yüzden maskeydi , eldivendi , felan dikkat et gideceksen.

senin yerinde olsaydım direk giderdim.
maddi durumun iyi mi bilmiyorum , ama iyiyse uçakla gider gelirsin mesela.
zaten bir süre geçtikten sonra hiç gelmeyeceksin türkiye'ye ehe[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

Hah, bu mesajı çiptek görmesin.

Herif karı kız peşinden rusyaya gidicek lan utanmasa, kızın biri yüz verdi buna, hem "rus kızları süperdir (benim gibi)" falan dedi, herif de o gazla rusyada üni araştırıyodu eauhae[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

bence git..zaten ilerde param olursa kesin gidicem ben;1-2 yıl kalıp ordan bırıyle evlencem..
Bu tur kızlarının cenesı cekılmez valla hayt boyu..[signature][hline]Slat, 07 Ekim 2004 13:33 tarihinde demiş ki:
Sol omzun sağ omzuna göre daha gelişmiş çünkü ordan şey ettim..

Silthanas, 10 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
sol elle masturbasyon yapiyordur..
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre vatani görevi yerine getirmek iyi olabilir ama illa da diploma istiyom diyorsan rusya tek şansın[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Aman aman, burda kalma da nereye gidersen git, Rusya mı olur, Sibirya mı. Biz de kafamızı dinleriz.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer gerçekten amacın üniversite okumaksa ( yani askerden bir süreLiğine yırtma , ya da değişik üLkeLerde değişik küLtürLer görmek gibi amaçLarın yoksa ) bence Rusya kötü bir seçim oLur. Sana tavsiyem önceLikLe kendi kendine oturup kararını vermek , üniversite okumanın sana getirecekLerini ya da senden götürecekLerini tartıp ona göre karar vermektir.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Birader git sen orada okumaya,bir iş bulursan böyle okuduktan sonra.Ardından bul bir rus kızı kendine,evlen onunla.Ohhh rahat geçsin hayatın.
Ya da evlenme rus kızlarına türkün gücünü göster,o soğuk memleketlerinde içlerini ısıt onların.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...