sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Cok kararsizim OSS de aldigim dusuk puan ve bu senede uyanamadigim icin giremedim gene kaldik,ya asker'e gidicem yada yurt disin'da okucam Moskowa da tam olarak ismini bilemiyorum bir universite diplomasida hede hodo lu olan'dan tum yerde gecerli mi ne ole bir sey sanirim :P , bole bir sans'im var siz olsaniz ne yapardiniz yanliz sizden istedigim Rus Kizlari var gitmezmiyim turunden mesaj'lar atmazsaniz sevinirim ciddi cevaplar bekliyorum.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bence önce üniversiteye git. ev felan ayarlarsan moskova çok güzel bi yer. zamanında babam gitmişti , ama kışları biraz soğuk geçiyor o yüzden maskeydi , eldivendi , felan dikkat et gideceksen. senin yerinde olsaydım direk giderdim. maddi durumun iyi mi bilmiyorum , ama iyiyse uçakla gider gelirsin mesela. zaten bir süre geçtikten sonra hiç gelmeyeceksin türkiye'ye ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 asker'e gitmemek veya kacmak gibi bole bir dusuncem yok, asker'e gidip geldikten sonra Uni ye gitmem kendimi biliyorum :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 en büyük sorunun rusça olacaktır sanırm. ama pratikte çabuk kapıyosun tek zor yanı kril alfabesi .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 valla asiri derece kararsizim simdi bide oraya gidip'ye ben okumuycam burda demek'te olmaz :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Hah, bu mesajı çiptek görmesin. Herif karı kız peşinden rusyaya gidicek lan utanmasa, kızın biri yüz verdi buna, hem "rus kızları süperdir (benim gibi)" falan dedi, herif de o gazla rusyada üni araştırıyodu eauhae[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Rus kızları var gitmez miyimm.. :D[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 giderdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 somebody ; Mesaj'imi okuduysan bole bir sey yazmana anlam veremedim, turk kizlari yetmiyormu rus kizlarina ihtiyacimiz var bizim onu cozemedim elimizdekilerle yetinmeyi bilelim :P[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hiç durma git... hem iyi bi sex hayatın olur hem de geri döndüünde anlatacak bi sürü hikayen...[signature][hline]I have been where the sun never shines... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bence gitme. Askere git.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Rusya da univ mi okunur yav. Derslere konsantre olmazsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ne rusçası ya ben bu yaz antalya&kemer de gördügüm rus kızları akabinde rusyaya gitmeyi koydum hayatımın geri kalan yapılacaklar listesine :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bence git..zaten ilerde param olursa kesin gidicem ben;1-2 yıl kalıp ordan bırıyle evlencem.. Bu tur kızlarının cenesı cekılmez valla hayt boyu..[signature][hline]Slat, 07 Ekim 2004 13:33 tarihinde demiş ki: Sol omzun sağ omzuna göre daha gelişmiş çünkü ordan şey ettim.. Silthanas, 10 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki: sol elle masturbasyon yapiyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Walla askere gitmede nereye gidersen git o kadar diyim ben sana.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 kadinlar icin olabilir :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Gürcistana gidersen haber ver paşalar gibi ağırlatayım seni.. :) Ben olsam gitmezdim rusyaya gürcistan varken :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bana göre vatani görevi yerine getirmek iyi olabilir ama illa da diploma istiyom diyorsan rusya tek şansın[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yok okumam ...büük konusmak gibi olmasın..zaten konustum :D:D..ama cidden okumam!!![signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Antalya ve Kemer'e gelen Ruslar genel'de 2. ve 3.sinif'lar yani paralari bitince kendilerini sex'e veriyorlar Rusya'da daha'da iyileri var ama amacim sex deil okumak :P yeterince yasamak istediklerimi yasadim.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bendekar'a özel mesaj at. Ukrayna'da başladı Kiev Teknik Üni. ye sana yardımcı olabilir belki. Eğer cevap alamassan bana özel mesaj at sana e-mailini vereyim:)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Aman aman, burda kalma da nereye gidersen git, Rusya mı olur, Sibirya mı. Biz de kafamızı dinleriz.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Eğer gerçekten amacın üniversite okumaksa ( yani askerden bir süreLiğine yırtma , ya da değişik üLkeLerde değişik küLtürLer görmek gibi amaçLarın yoksa ) bence Rusya kötü bir seçim oLur. Sana tavsiyem önceLikLe kendi kendine oturup kararını vermek , üniversite okumanın sana getirecekLerini ya da senden götürecekLerini tartıp ona göre karar vermektir.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Birader git sen orada okumaya,bir iş bulursan böyle okuduktan sonra.Ardından bul bir rus kızı kendine,evlen onunla.Ohhh rahat geçsin hayatın. Ya da evlenme rus kızlarına türkün gücünü göster,o soğuk memleketlerinde içlerini ısıt onların.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yernde olsam gitmezdim, dildir odur budur şudurun dışında ben kendimi yabancı ülkelerde bi garip hissediyorum. istanbul rullaz, orher capitals suxx-- bu boyle biline.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar