herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 evet yanlış duymadınız, nokia n8 tam 100 lira, telefonu görmedim ama agzı yüzü düzgün, kaçak telefon diyerekten satan var, realde görüşücem, telefondan anlayandan arkadaşların bu konuya bi yorum yapmalarını istiyorum, böyle bi şey mümkün mü? not:polise ihbar edeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Değil tabii ki de. Muhtemelen çalıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 direk polise aktar alıcı gibi yaklaşıp indirsinler yarın öbür gün senin telefonunu çalması muhtemeln bir kaç kişiyi engellemiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 100 az görünüyor ama 50 deseler bile almam ben, çoğu insan da almaz. O kadar garip değil yani. 300TL'ye filan Wildfire bulunuyor. N8 200 eder bence ancak. Sahibinden'de o civara var bir sürü. Üzerine para verseler Symbian kullanılmaz bu devirde. Android ya da iOS, başka smartphone yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 GERGE said: 100 az görünüyor ama 50 deseler bile almam ben, çoğu insan da almaz. O kadar garip değil yani. 300TL'ye filan Wildfire bulunuyor. N8 200 eder bence ancak. Sahibinden'de o civara var bir sürü. Üzerine para verseler Symbian kullanılmaz bu devirde. Android ya da iOS, başka smartphone yok artık. o telefonları inceleyen sitelerde baktım, telefon sürekli donuyormuş falan filan bi ton şikayetçi var, belki telefonu satanda böyle biridir, bıkmıştır satıveriyodur, bu ihtimalde var, peki çalıntı olup olmadıgını nasıl anlayabilirim ki telefonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 o sahibinden.com'da gördüğün 100-150 liraya n8 ilanları birebir kopya çakma tel olduğu için fiyat böyle. şu varoş gençlerinin elinde bir sürü "iphone" görünmesinin nedeni de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 n8 iyi telefon ya abartmayın symbian user friendlylik açısından android ile kapışır hala ben kullanmam da iphone'a parası yetmeyen android ile de uğraşmak istemeyen adamın almasına laf etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Yalnız süper ürünler var: http://www.sanalpazar.com/urunalin__seltalipgsm Bi de çakma Ferrari anahtarıyla içine maltepe dizili marlboro kutusu olay tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Genwa said: Yalnız süper ürünler var: http://www.sanalpazar.com/urunalin__seltalipgsm Bi de çakma Ferrari anahtarıyla içine maltepe dizili marlboro kutusu olay tamamdır. Pinphone 4gs AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 nokia alınmaz artık çok kasıyor bide pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 calinti degil cakma o telefon alma. zaten anlarsin eline aldiginda. polise gitmene de gerek yok, polis onleyebilseydi piyasada apaci kalmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar