senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 çok rahatsız o ya benim elime hiç oturmamıştı mesela ama ev arkadşaım memnundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bende g9a cok alistim g700 kullandim bi sure sonra agri yapti, bide butceye mousepadde eklemek lazim mouse alirken cok fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Anelor said: G500'üm var şu yazılanlar çok overrated geliyor ya. tamam iyi moouse ama mesela her oyunda dpi dan kaynaklı yarattığı sensibility sorunları falan yüzünden resmen çok güzel olup soğuduğum 5-10 tane oyun var. ne bileyim öyle ya işte sen becerememişsin bence ayarlamayı. şu ana kadar tek sorun yaşadığım oyun new vegas oldu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mousepad için exactmat ya. 7 yıl oldu akıyor. Bir 17 yıl daha gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Anelor said: sakin ol şampiyon. ben sakinim de neyse. FalloutPrefs.ini dosyasının içerisinde controls kısmına şu aşağıdaki satırları ekleyince o sorununun düzelmesi lazım bu arada. fForegroundMouseBase=0 fForegroundMouseMult=0 fForegroundMouseAccelTop=0 fForegroundMouseAccelBase=0 ayrıca ayarlardan acceleration'ı 0, speed'i de 3 yada 5 yap oynayış tarzına göre. angle snapping'i de kapat gitsin bişeye yaramıyor zaten. sürekli oynadığın oyunlara profil hazırlamak ilk başta zahmetli gibi gelse de zaten çok uzun sürmüyor ayarlaması ve baya işe yarıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ben bu dav2 yi istiyorum. en ucuzunu nerde bulcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 sahibinden de vardı ya hacı bi tane. temizdi baya o. gerçi neden o kadar düşüktü fiyatı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 100 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 80 di lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 sıfırına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 g500un tuslarda sıkıntı basladı, 16 ay olmus alalı garanti belgesi ortalarda yok ama fatura var. bunu garantiye gönderip yenisini alan vardı aynı tuş sıkıntısından. öyle bisey mümkünmüdür acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Aluriel said: Anelor said: sakin ol şampiyon. ben sakinim de neyse. FalloutPrefs.ini dosyasının içerisinde controls kısmına şu aşağıdaki satırları ekleyince o sorununun düzelmesi lazım bu arada. fForegroundMouseBase=0 fForegroundMouseMult=0 fForegroundMouseAccelTop=0 fForegroundMouseAccelBase=0 ayrıca ayarlardan acceleration'ı 0, speed'i de 3 yada 5 yap oynayış tarzına göre. angle snapping'i de kapat gitsin bişeye yaramıyor zaten. sürekli oynadığın oyunlara profil hazırlamak ilk başta zahmetli gibi gelse de zaten çok uzun sürmüyor ayarlaması ve baya işe yarıyor yani. teşekkür ettim yardım için. ben sakin değilmişsin gibi hissettim üsluptan, bana öyle geldi heralde. sonuç olarak g500 güzel mouse evet fiyat/performans olarak özellikle ancak bu dpi olayı can sıkıyor. şuan olsa deathadder alırdım heralde. ama onunda çok az tuşu var üstünde bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 şu an kullandığım g500 bozulunca yerine g400 alıcam ben kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 marksman said: g500un tuslarda sıkıntı basladı, 16 ay olmus alalı garanti belgesi ortalarda yok ama fatura var. bunu garantiye gönderip yenisini alan vardı aynı tuş sıkıntısından. öyle bisey mümkünmüdür acep Ben o işe kalkışmıştım. Yaylarında tıkırtı vardı hafif stutter ediyordu. Sonra düzeldi kendiliğinden boş verdim ben de. Ne gibi bir sıkıntı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 mesela tutup sürüklerken bırakıyor. skyrimde archer oynayamaz oldum o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bende bi gazla g500 aldım ama pişmanım 15liralık mouseum daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 marksman said: g500un tuslarda sıkıntı basladı, 16 ay olmus alalı garanti belgesi ortalarda yok ama fatura var. bunu garantiye gönderip yenisini alan vardı aynı tuş sıkıntısından. öyle bisey mümkünmüdür acep35. ayinda (3 yil garanti vardi), logitech hq'ya mail attim. g5 icindi bu, basili tutamiyordum mesela. 'abi g5 yok g500 gondersek olur mu' dediler, 'he gurban' dedim, 15 gune yenisi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Abi g5 2-3 katı pahalı değil mi ? Edit: Diilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 fizban said: marksman said: g500un tuslarda sıkıntı basladı, 16 ay olmus alalı garanti belgesi ortalarda yok ama fatura var. bunu garantiye gönderip yenisini alan vardı aynı tuş sıkıntısından. öyle bisey mümkünmüdür acep35. ayinda (3 yil garanti vardi), logitech hq'ya mail attim. g5 icindi bu, basili tutamiyordum mesela. 'abi g5 yok g500 gondersek olur mu' dediler, 'he gurban' dedim, 15 gune yenisi geldi. aynısını ben de yaptım. g5 yerine g500 yolladılar. 3 gün sürdü mailden sonra gelmesi. marksman said: mesela tutup sürüklerken bırakıyor. skyrimde archer oynayamaz oldum o derece :D bende de mesela durup dururken takılıp kalıyordu mouse. altındaki ışık falan sönüyordu. çıkarıp takınca düzeliyordu ama bi anlamı yok tabi sürekli oyun oynarken. ayrıca sürekli olan bi problem değildi yani bazen 2-3 saat sorunsuz bazen ise 5 dakika da bir gidiyordu falan. teknik servisle falan uğraşmadım hiç direk mail attım logitech customer supporta. NolaxThensbane said: bende bi gazla g500 aldım ama pişmanım 15liralık mouseum daha iyi neden pişmansın? ne gibi bi sıkıntın var mesela? sorununu söylersen belki yardımcı olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 tekerlek kafasına göre inmeye devam ediyor fantal hassaslığını tutturmadım baş aröağımı ağrıtıyor tuş kombinasyonuda istediğim gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Scroll lock'ı çalışmıyor mu, kafasına göre iniyor derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Önce bir Microsoft Intellimouse Optical 1.1 alıp denemeyi düşünüyorum beğenmezsem logiteche yönelicem sanırım ama satan yer bulamadım. Yardımcı olabilecek varmı? Teşekkür ederim tüm yorumlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 logitech m600 diye bi mouse cıkartmış. Touchmouse. Bulursam alicam bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar