Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse tavsiyesi

D@rkwish

Öne çıkan mesajlar

Anelor said:

G500'üm var şu yazılanlar çok overrated geliyor ya.
tamam iyi moouse ama mesela her oyunda dpi dan kaynaklı yarattığı sensibility sorunları falan yüzünden resmen çok güzel olup soğuduğum 5-10 tane oyun var. ne bileyim öyle ya işte

sen becerememişsin bence ayarlamayı.

şu ana kadar tek sorun yaşadığım oyun new vegas oldu benim.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

sakin ol şampiyon.

ben sakinim de neyse.

FalloutPrefs.ini dosyasının içerisinde controls kısmına şu aşağıdaki satırları ekleyince o sorununun düzelmesi lazım bu arada.

fForegroundMouseBase=0
fForegroundMouseMult=0
fForegroundMouseAccelTop=0
fForegroundMouseAccelBase=0

ayrıca ayarlardan acceleration'ı 0, speed'i de 3 yada 5 yap oynayış tarzına göre. angle snapping'i de kapat gitsin bişeye yaramıyor zaten.

sürekli oynadığın oyunlara profil hazırlamak ilk başta zahmetli gibi gelse de zaten çok uzun sürmüyor ayarlaması ve baya işe yarıyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Anelor said:

sakin ol şampiyon.

ben sakinim de neyse.

FalloutPrefs.ini dosyasının içerisinde controls kısmına şu aşağıdaki satırları ekleyince o sorununun düzelmesi lazım bu arada.

fForegroundMouseBase=0
fForegroundMouseMult=0
fForegroundMouseAccelTop=0
fForegroundMouseAccelBase=0

ayrıca ayarlardan acceleration'ı 0, speed'i de 3 yada 5 yap oynayış tarzına göre. angle snapping'i de kapat gitsin bişeye yaramıyor zaten.

sürekli oynadığın oyunlara profil hazırlamak ilk başta zahmetli gibi gelse de zaten çok uzun sürmüyor ayarlaması ve baya işe yarıyor yani.

teşekkür ettim yardım için. ben sakin değilmişsin gibi hissettim üsluptan, bana öyle geldi heralde.

sonuç olarak g500 güzel mouse evet fiyat/performans olarak özellikle ancak bu dpi olayı can sıkıyor. şuan olsa deathadder alırdım heralde. ama onunda çok az tuşu var üstünde bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

g500un tuslarda sıkıntı basladı, 16 ay olmus alalı
garanti belgesi ortalarda yok ama fatura var. bunu garantiye gönderip yenisini alan vardı aynı tuş sıkıntısından. öyle bisey mümkünmüdür acep

Ben o işe kalkışmıştım. Yaylarında tıkırtı vardı hafif stutter ediyordu. Sonra düzeldi kendiliğinden boş verdim ben de. Ne gibi bir sıkıntı oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

garanti belgesi ortalarda yok ama fatura var. bunu garantiye gönderip yenisini alan vardı aynı tuş sıkıntısından. öyle bisey mümkünmüdür acep
35. ayinda (3 yil garanti vardi), logitech hq'ya mail attim. g5 icindi bu, basili tutamiyordum mesela. 'abi g5 yok g500 gondersek olur mu' dediler, 'he gurban' dedim, 15 gune yenisi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

marksman said:

35. ayinda (3 yil garanti vardi), logitech hq'ya mail attim. g5 icindi bu, basili tutamiyordum mesela. 'abi g5 yok g500 gondersek olur mu' dediler, 'he gurban' dedim, 15 gune yenisi geldi.

aynısını ben de yaptım. g5 yerine g500 yolladılar. 3 gün sürdü mailden sonra gelmesi.

marksman said:

mesela tutup sürüklerken bırakıyor. skyrimde archer oynayamaz oldum o derece :D

bende de mesela durup dururken takılıp kalıyordu mouse. altındaki ışık falan sönüyordu. çıkarıp takınca düzeliyordu ama bi anlamı yok tabi sürekli oyun oynarken. ayrıca sürekli olan bi problem değildi yani bazen 2-3 saat sorunsuz bazen ise 5 dakika da bir gidiyordu falan. teknik servisle falan uğraşmadım hiç direk mail attım logitech customer supporta.

NolaxThensbane said:

bende bi gazla g500 aldım ama pişmanım 15liralık mouseum daha iyi

neden pişmansın? ne gibi bi sıkıntın var mesela? sorununu söylersen belki yardımcı olabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...