Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Lopeth said: benim teyzem tiridine bandı kullanıyor, çok memnun. arkadaslar lopeth dogru diyor, aynisi komsumun basina geldi
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sakızı öneririm gerçekten. bitane atıyorum böle his şu 'PİİİYY' günde 2.5-3 paket diyorum hadjı. bitti 2 haftadır
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Sakız çiğneyemiyorum ben yutuyorum :/
Lyv Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 copry said: Lyv said: tablet tavsiye ederim tadi basta biraz igrenc sonrasinda mentollu bir hal aliyorhic icesin gelmiyor baya basarili yaninda bant da almistim kullanmadim Sakız mı tablet dediğin? yok direk pastil erimiyo bi de saatlerce haliyle yemek yiyesin gelmiyor buradan sisko olacam korkusu yasayan arkadaslara da tavsiye ederim
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=W0X0cmQAdSE
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Sakızı / bandı kullanmayı bırakınca içme isteği geri gelmeyecek mi peki? Marka versenize bir de, ben de düşüneyim bunu.
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 @ Lyv Oha iyiymiş bu bakıyım buna. Teşekkür ettim ^^
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 2 hafta içinde sakızı bile azalttım ben keza bide 2 dakika ağzında tutabiliyosan o sakızı problem yok. PİYY oluyosun zaten
stimpak Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 geyiği bi yana bırakayım da, 9 küsür sene günde en az 1 paket sigara tüketirken, çot diye sigarayı bırakabilmiş bir bireyim. 4 seneyi de geçti bırakalı. ciddi ciddi bırakmak istiyorsan, tek ihtiyacın olan irade. iradesizim ben yæ diye kendini baltalamaktan da vazgeçmen lazım. bi taneden bir şey olmaz, şunu da içeyim söz bırakıcam, biranın yanında çogzel olm, aa kahvemin yanına pezevenk oluyor gibi her türlü bahaneyi elemen lazım. sigaranın yerine başka bir şey koymak da sağlıklı değil, çekirdeğe saran, sakız çiğneyerek bırakmaya çalışanlar falan var. o da yanlış, sigaranın yerine koyduğun her neyse, tekrar sigara o yeri alabiliyor bi süre sonra. çok ciddi sigara tüketen bi insan değilmişsin, 3-4 tane dediğine göre. yapabilirsin bence.
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 günde 3 tane sigara içen birinin sigarayı bırakmak(!) için nikotin bandı kullanması gerçekten çok ilginç imiş
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bu gazla oksijeni bile bırakırım ben eyw ^___^
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 günde 3 tane mi? bende yazıyorum saf gibi allah belanı vermesin copry. sigarayı bırakmak diye topik mi açtın? utanmıyosun dimi?
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bırakmak diye topic açmadım yafz:/ Nikotin bandı alerji yaptı yazdım ^^
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bu senin nikotin bandı kullandıgın gerçeğini değiştirmez
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bir de şu var: Yemek üstü sigaramdan vazgeçmek istemiyorum ben arkadaş. Gün içerisinde sakız çiğneyip, yemek üstlerinde sigara içsem nikotin patlaması yer miyim? Ek olarak, nicorette mi nicotinell mi nedir kardeşim
Lyv Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 eczane tek firmanin urunu var dedi ismine dikkat etmemistim simdi baktim niquitin
Crawler Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Yemek üstüne içilen sigara en zararlısı diye biliyorum ben. Sindirim başlıyor, vucuttaki kan'ın büyük bir kısmını mideye toplamaya çalışan kalp harıl harıl çalışıyor, ve üstüne tatlı niyetine 1 dal sigara.
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Sabah uyanınca aç karnına içilen en tehlikelisi bence.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 yürürken içilen sigara diye bilirim kalpin tam performansla pompa yaptığı zamanmışda direk oraya buraya dağılıyormuş hede hödü
Öne çıkan mesajlar