Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vp.alarmClockPlusV2 Reklamlı, beleş versiyonu da var. Bana her sabah 61 - 17 + 4 gibi sorular soruyor iki tane, bilirsem susuyor. Başka susturma yolu yok, ayarlanıyor tabii soru sayısı ve zorluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bizim bir arkadaş telefonu kırmamak için, ayrıca telefonunda yanında bir hesap makinesi bulunduruyor. sonra tekrar yatağa... evet çok mantıksız ama öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Hahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Alarm Clock Extreme kullanıyorum tek kelime ile süper. Arka arkaya 2-3 soru fln sorduruyorum öyle tek soru ile geçmek yok :) Birde pass engelli yapıyorum mecburen sabahın köründe 73*17+93 fln gibi şeyleri çözerken uyanıyo insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Matemetiği zayıf olanlara da dilbilgisi ve sosyal bilimler tarzını çıkarsınlar bari hahaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Kutu doldurmaca falan gibi şeylerde var sen seçebiliyorsun. Ama gerçekten faydalı ben artk alarmdan önce kalkar oldum birde alarmı öten horoz fln yapınca tam oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hepsi boş bununlan coş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bayadır kullanıyorum bunu, gayet iyi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 iOS için olanı var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 var ama cydia'da tweak olarak yasakmış ama o tarz konulardan bahsetmek o yüzden çok merak edersen hallederiz ;)))))))))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bu nedense sürekli kapatmaya zorla uyarısı verdi bende Alarm Clock Extreme yükledim çalışıyor bakalım yarın işe yarıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 9gag'de görmüştüm , banknot yerleştiriyorsun saate kalkıp adam gibi kapamazsan yırtmaya başlıyor . Para gitmesin diye paşa paşa kalkarsın valla :) Bulmak lazım öyle birşey , app a gerek yok ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://itunes.apple.com/us/app/math-alarm-clock/id361719412?mt=8 şöyle bişey buldum iOS için ama 2 dolar vermeden kullanan var mı diye bi sorayım dedim? Burda sadece zorluk derecesini seçebiliyoruz sanırım, soru adedini seçemiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Alarm Clock Extreme gayet stabil çalışıyor 5 aydır önce htc modellerinde şimdide Note ile sorunsuz kullanıyorum. Yalnız ram rahatlaması için task killer ya da hafızayı sil gibi bir işlem yaparsan kafasına göre bazen kapanabiliyor. Bildirim simgesini açık tutarsan en azından kapalı olup olmadığını takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kithnos_1 said: 9gag'de görmüştüm , banknot yerleştiriyorsun saate kalkıp adam gibi kapamazsan yırtmaya başlıyor . Para gitmesin diye paşa paşa kalkarsın valla :) Bulmak lazım öyle birşey , app a gerek yok ondan sonra http://www.boredpanda.com/money-shredding-alarm-clock/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 abii o ne öle insanmı yapmış o para yırtan saati vay insan oğlu insan vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 İstediğim saatte uyanabildiğimi fark ettim bu programı kurduğumdan beri. Son iki gündür alarm çalmadan 1 ya da 2 dakika önce alarm çalacak güdüsüyle gözlerimi açtım, alarmı kapattım ve hemen uyumaya devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 sleep cycle diye bir uygulama var, senin aradigin o. http://itunes.apple.com/tr/app/sleep-cycle-alarm-clock/id320606217?mt=8 yataga koyuyorsun, hareketlerini algilayarak uykun hafifledigi anda uyandiriyormus. app store'da gelmis gecmis en cok satilan uygulamalardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 abi sleep cycle 2 kişiyken yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 tecrubeyle sabit mi? faq'ta sorun olmuyor demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 GERGE said: İstediğim saatte uyanabildiğimi fark ettim bu programı kurduğumdan beri. Son iki gündür alarm çalmadan 1 ya da 2 dakika önce alarm çalacak güdüsüyle gözlerimi açtım, alarmı kapattım ve hemen uyumaya devam ettim. Abi bildiğin işkence o uygulama. Uyanıyorum uyanmasına da yok böyle bir eziyet. Susmuyor lanet cevap vermek zorundasın işleme. Hem de doğru. Mal gibi bakıyorum bir 5 saniye. Sonra sayıları idrak etmeye çalışıyorum. Sonra +- işlemleri yapıyorum. Hepsi 15 saniye sürüyor. Ama uyanıyorum sonra. Ama iğrenç bir işkence bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ben verim alamadım şahsen 2 kişiyken. tek uyurken denedim bir kaç kere, cidden başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 hadi ya. ikinci kez tam aliyorken vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Android'de aynısını yapan bir program buldum, ünlüymüş de epey. Deniyorum bakalım. Aynı şekilde çalıştığını söylüyorlar. Yatağa mı koymam gerek telefonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 diferansiyel soracaksın aslında. ancak uyandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar