ozii_x Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Arkadaşlar DK bir karakter satıyorum. Armory aşağıda sorular için PM Armory Fiyat: 600 TL diyorum tabi malbuş ve trolle açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 600 tl isi birakip wow karakter kasarim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Ya bi siteye koydum adamın biri 500 dolara ekle dedi. ekledik haber yok %10 site alıyor komisyon belki buradan çıkar bir alıcı :) ( adam Norveç'li bekliyoruz çorbayı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 harbiden trolle açıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 benim geçen yaz sattığım dkya benziyo. yabancı sitelerde 600 liradan fazla fiyata gider. indirime gitme bence hiç. edit: geçen yaz glaive + sulfuras lı dkmı 700e satmıştım. a'lar falan da yoktu. featlerdeki bineklerden de sadece fiery warhorse, mgt kuşu ve raven lord vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Hakikaten öyle Türkiye'de boş yere satmaya çalışma fiyatını indirmek zorunda kalırsın. Her bir halta sahip olan bir hesap dışarıda iyi fiyata gider burada imkansız o fiyata satmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Nessaftw said: Hakikaten öyle Türkiye'de boş yere satmaya çalışma fiyatını indirmek zorunda kalırsın. Her bir halta sahip olan bir hesap dışarıda iyi fiyata gider burada imkansız o fiyata satmak. Önerebileceğin bir site var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 dikkat et patlatmasınlar, yabancı sitelerde çok oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 önce ödemeyi alıcı yapıyo paypal'dan parayı yollayarak. paypal'ın kesceği komisyonu göz önünde bulundurursan senin açından hiçbi sorun olmaz. para geldikten sonra hesabı veriyosun, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 eski legendary'ler ne deger katıyor ki chara? transmo yapılamıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 e-peen katiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 mesela ownedcore.com var, bunun gibi birçok site mevcut. forum sistemi üzerinden ilan açıp anlaşma sağlandığında paypal üzerinden satış yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Nessaftw said: mesela ownedcore.com var, bunun gibi birçok site mevcut. forum sistemi üzerinden ilan açıp anlaşma sağlandığında paypal üzerinden satış yapılıyor. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 http://wowtrade.dk/ middlemansiz iş yapma ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Son fiyat 450 TL istiyorum ilgilenen varsa vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar