Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Wow Account ( 3 x Legendary ve ashes of alar )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bi siteye koydum adamın biri 500 dolara ekle dedi. ekledik haber yok %10 site alıyor komisyon belki buradan çıkar bir alıcı :) ( adam Norveç'li bekliyoruz çorbayı )
Mesaj tarihi:
benim geçen yaz sattığım dkya benziyo. yabancı sitelerde 600 liradan fazla fiyata gider. indirime gitme bence hiç.

edit: geçen yaz glaive + sulfuras lı dkmı 700e satmıştım. a'lar falan da yoktu. featlerdeki bineklerden de sadece fiery warhorse, mgt kuşu ve raven lord vardı.
Mesaj tarihi:
Hakikaten öyle Türkiye'de boş yere satmaya çalışma fiyatını indirmek zorunda kalırsın. Her bir halta sahip olan bir hesap dışarıda iyi fiyata gider burada imkansız o fiyata satmak.
Mesaj tarihi:
Nessaftw said:

Hakikaten öyle Türkiye'de boş yere satmaya çalışma fiyatını indirmek zorunda kalırsın. Her bir halta sahip olan bir hesap dışarıda iyi fiyata gider burada imkansız o fiyata satmak.

Önerebileceğin bir site var mı acaba ?
Mesaj tarihi:
önce ödemeyi alıcı yapıyo paypal'dan parayı yollayarak. paypal'ın kesceği komisyonu göz önünde bulundurursan senin açından hiçbi sorun olmaz. para geldikten sonra hesabı veriyosun, bu kadar basit.
Mesaj tarihi:
Nessaftw said:

mesela ownedcore.com var, bunun gibi birçok site mevcut.

forum sistemi üzerinden ilan açıp anlaşma sağlandığında paypal üzerinden satış yapılıyor.

teşekkür ederim.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...