_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://www.sanalpazar.com/Casio-Edifice-Ef-550d-1av-Ayni-Gun-Ucretsiz-Kargo__isp2873976 Bu tip saat almak istiyordum ana sayfa reklamların da görünce fiyatı şaşırdım. Satıcı Ürünün garanti belgeli, hologramlı ve orijinal olduğunu yazmış. Sizce bu saat orijinal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 seri numarasini versin acar sorarsin mali yapan yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yurtdışı fiyatı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Burada (yani Kayseri'de) Türkiye'de en ucuz casio saatleri biz satıyoruz gibi bir sloganı olan magaza var.Ürünleri orijinal evet ama mantıksız derecede ucuza satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 /summon napae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 normal fiyatı 400-700 tl arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hologram'ın sahtesini yapmak çokmu zor sanki çinliler için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Yok abi adamlar ERSA dan bağımsız getiriyorlar Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 _Gandalf_ said: normal fiyatı 400-700 tl arası orjinal olacağını sanmıyorum istediği kadar kutu hologram desin. saatin çakmasını yapan adam kutusunu da hologramını da yapar merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 saatin kendisi önerilen satış fiyatı 624 tl http://www.ersa.com.tr/urundetay.asp?UrunId=430&cod=101700000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 _Gandalf_ said: saatin kendisi önerilen satış fiyatı 624 tl http://www.ersa.com.tr/urundetay.asp?UrunId=430&cod=101700000000 orjinalinin yurtdışı retail fiyatı bile $160-$200 olan bir saati tr sınırları içinde sana 179liraya satabilecek biri olacağına gerçekten inanıyor musun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 imitasyondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 china :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 orjinal fiyatı neyse tr fiyatı bunun 2 katı falansa orjinaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 burda baya ucuz ya bunlar, 200-250 tl max. yani ilk linklediğin fiyat çok aşırı ucuz değil, ersa nın fiyatı aşırı kazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 casio nun orijinal olarak çin çıkışlı ürünleride var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 çin'de üretildiği için sahtedir demiyoruz. iphone'da çin'de üretiliyor sonuçta. ama $200'a kontratsız orjinal iphone satanı gördün mü hiç? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 siteden siteye fena fiyat farklılıkları var ondan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 normaldir sonuçta çin'deki sahtecilerden toptan alıp tutturabildikleri fiyata satıyorlar burada. biri 140'a verir diğeri 180'e. eminim ben 180'den daha az fiyata da gitmiştir bu saat geçmişte. tanesini 100 liraya getirsen burada 140'tan bile satsan ne güzel kar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=45649&urun=casio+ef-550d-1avdf+erkek+kol+saati teşekkürler ben de bu tarz bi saat arıyodum. haftaya alırım sanırm bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 orijinalini 320 liraya arkadaşım geçen eylül ayında almıştı. eğer orjinali o fiyata veriyorlarsa çogzel. ama sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Abi büyük ihtimal bunu satan adamlar 50 metre ötemdeki AVM deki adamlar.Sattıkları ürünler orijinal bunu ben değil saatçi olan arkadaşım söylüyor.Ama nasıl bu fiyata sattıkları hakkında kimsenin bi bilgisi yok.Zararına reklam amaçlı satıyorlar diyolar ama zannetmiyorum bi bokluk var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 said: Gönderdiğim Mesaj ----------------------- Satıştaki saatinizi almak istiyorum ama orijinalliği ve garantisi konusunda kararsızım. Bu saatin Türkiye önerilen satış fiyatı 642 tl. Bu saatin imitasyon olup olmadığını ve garantisinin nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler. Aldığım Mesaj ----------------- Merhabalar efendim, Ürün bizim tarafımızdan 2 yıl garantilidir. Casio zaten ürünlerini Çin'de ürettiriyor efendim, ürünü satın aldığımız fabrika Casio üreticisi olduğunu belirtiyor bize belgelerini göstererek. Emin olduğumuz bir nokta var, bütün fonksiyonları çalışır durumda ve saatin herşeyi aynı. Ayrıca koşulsuz iade hakkınız saklı efendim. Saygılar mutlu günler. http://www.muhendisbey.com/muhammed/urunaciklamasi%20SANALPAZAR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Şu saatin maliyeti ne olabilirki 600 700 lira ediyor nevarmış içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 %60'dan daha ucuzsa ve über bi kampanya yoksa birinci sınıf imitasyondur. çok var böyle, birebir aynısını yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar