Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat orijinal mi?


_Gandalf_

Öne çıkan mesajlar

_Gandalf_ said:

saatin kendisi önerilen satış fiyatı 624 tl

http://www.ersa.com.tr/urundetay.asp?UrunId=430&cod=101700000000

orjinalinin yurtdışı retail fiyatı bile $160-$200 olan bir saati tr sınırları içinde sana 179liraya satabilecek biri olacağına gerçekten inanıyor musun? :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi büyük ihtimal bunu satan adamlar 50 metre ötemdeki AVM deki adamlar.Sattıkları ürünler orijinal bunu ben değil saatçi olan arkadaşım söylüyor.Ama nasıl bu fiyata sattıkları hakkında kimsenin bi bilgisi yok.Zararına reklam amaçlı satıyorlar diyolar ama zannetmiyorum bi bokluk var sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Gönderdiğim Mesaj
-----------------------

Satıştaki saatinizi almak istiyorum ama orijinalliği ve garantisi konusunda kararsızım. Bu saatin Türkiye önerilen satış fiyatı 642 tl. Bu saatin imitasyon olup olmadığını ve garantisinin nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.


Aldığım Mesaj
-----------------

Merhabalar efendim,
Ürün bizim tarafımızdan 2 yıl garantilidir. Casio zaten ürünlerini Çin'de ürettiriyor efendim, ürünü satın aldığımız fabrika Casio üreticisi olduğunu belirtiyor bize belgelerini göstererek. Emin olduğumuz bir nokta var, bütün fonksiyonları çalışır durumda ve saatin herşeyi aynı. Ayrıca koşulsuz iade hakkınız saklı efendim.
Saygılar mutlu günler.



http://www.muhendisbey.com/muhammed/urunaciklamasi%20SANALPAZAR.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...