Spiegel Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yurt dışına nerden fax çekebilirim kadıköy tarafında bir bilgisi olan var mı? amerikaya çekilecek fax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yurtiçi yurtdışı diye bi kısıtlama olduğunu bilmiyordum ben O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bazı yerler yurt dışına kapalı oluyor ya telleri ondan bilen varsa yurt dışına açık olan bi yer diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Abi hayvan gibi yaziyodu yurtdisina fax diye hatirliyorum bir de ugrasiyosun okunur geldi mi gelmedi mi diye, kolay gelsin :/ Sanki kosuyolunda o starbucks'in mado'yla karsilikli oldugu dortyolu biliyorsan oralarda bir kirtasiye vardi gonderdim ordan diye hatirliyorum ama emin olamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 online bedava fax gönderebildiğin siteler vardı. hala duruyorlarsa onlara bir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 koşuyoluna yakınım zaten oraya bakayım bir o zmn. online fax gönerme nasıl oluyor =) ya zaten bu zamanda faxla uğraştırmaları adamı çok komedi, yapan da amazon.com yani. adres teyidi için istiyorlar. aradım telle beni uğraştırmayın böyle şeylerle dedim ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Arama yapmakla , faks göndermek birebir aynı şey. Yurtdışı aramasına açık olan herhangi bir sabit hattan faks çekebilirsin. Kaç sn açık kalıyorsa hat, normalde o kadar konuşmuşsun gibi ücretlendirilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yok gerek kalmadı faxa, adamlarla toplam 1 saat telefonda görüşmüşündür basit bi sipariş için ztn ordan bi 100 tl giricek telefon faturası herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 işin komiği şimdi aklıma geldi evde fax makinası vardı annemlerin, ve evleri bnm eve 10 dakka uzaklıkta =) yurtdışına da açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Daha ne istiyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bana mail olarak gönder ben burdan faxlarım. kırtasiyeci adamız sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar