Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 zeper said: dünya dışı varlık var mı belli değil öyle deme dünya dışı varlıkların güneşi kullanması çok normal, her gün karşılaşdığımız olaylar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 o kadar yıldız arasından gelip güneşi bulmaları da ilginç. madem güneşe kadar geldiniz bi dünyaya uğrayıp çayımızı içseydiniz keşke tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Hürriyet "Tüm dünya bunu konuşuyor" haberi yapabilsin diye güneşi seçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 tabi güneş önemli...güneş-->ısı ve ışık kaynağı... @Ardeth...doğru, hergün bu dünyada, bir sürü dünya dışı neydü belirsik varlık güneşten yararlanıyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ardeth said: ben varım. yok lan şaka işim olmaz fizikle fizikle değil astroyla işim var diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Güneş balgamlı tükürüyor alt tarafı nolmuş yani tüküremez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ardeth said: ben varım. yok lan şaka işim olmaz fizikle sen fizikci diilmiydin? bizde fizikci diye bilimadami muamelesi yapioduk :( tatava muamelesine gecis yapcaz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Değilim abi çifçiyim ben bi hata olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ardeth: astroçiftçi uzay eriği üretiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 evet ipuclarini dogru birlestirerek sonuca ulastin ayrica uzay hamsterlari da yetistiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Myshkin said: o kadar yıldız arasından gelip güneşi bulmaları da ilginç. madem güneşe kadar geldiniz bi dünyaya uğrayıp çayımızı içseydiniz keşke tüh Minareleri roket savunma sistemi sandıkları için gelemiyorlar. Füzeyi de müslümanlar buldu ama benzin yoktu minare yaptılar zaten. Sen çok yaşa Abdullah Tunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Minareler aslinda birebir ilk uzay roketinin tasarimina sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Minareler soyuzumuz, kubbeler shield generato! Camiler uzay istasyonumuz, muminler astranot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar