Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fight Night Champion

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Her yerde okuyordum incelemelerini, övgüleri vs. de yeni oynamak kısmet oldu. Arattım hem buradan hemde google'dan ama Pati'de konusu da açılmamış ilginç :)

Birçok oyun sitesinin ortak yorumuna göre FIFA 12 kadar satsaydı yılın en iyi spor oyunu seçilebilirdi. EA Sports Fight Night Round'ları bir kenara bırakarak hikaye moduna da sahip bir boks oyunu yapması zamanında bayağı aşağılanmış. Fakat adamlar harbi altından kalkmayı ve dört dörtlük yapmayı başarmışlar.

Şimdilik beni 1.5 saatte yakın başında tuttu. Klişe başladı hikayesi ama bayağı bağlayıcı öğeleri var. Yükselme yolundaki ard arda dövüşler hafif klişe olsa da adeta ileride nelerle karşılacağını müjdeliyor. Bir maç önce sürekli benden kaçan bir adamı nakavt etmem gerekirken, bir maç sonra sürekli üstüme üstüme gelen bir adamla zar zor bir maç çıkarttım. Sonrasında block yaparken bile Left Hook ile zarar veren bir herifle sürekli yakın dövüşmem gerekti vs. Böyle böyle gidiyor maçlar :D

Alın deneyin, ben bir arkadaş ile Buddy olayını kullanarak PSN'den 25+25'e aldım. 50TL işte tek başına bile gayet alınabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Raul Castillo dövüşünde sinir krizi geçireceğim sanırım, adamı folloş ediyorum, yere düşürüyorum kalkıyor falan ama 2 el sarılıyor. Üstümden de atamıyorum hoop stam bir anda dibe vuruyor. Sonra iki yumruk yerdeyim ...

uzak dur diye talimat veriyor, duruyorum yetişiyor. Vurmak için yaklaşmak gerekiyor hop diye sarılıyor. Bu nasıl rezillik, taktiği ne bunun lan
Sosyal ağlarda paylaş

sadece bu oyunu multi oynamak için ps3 alırım. kuzenimin ps3 une aldım oyunu baya sarıyor multisi birde boks meraklısı oldugum için daha bi sardı tabi. çok gerçekçi vuruşlar neredeyse gerçek bir boks maçını andırıyor. kotu yanı Isaac Frost acayip imba ilk roundda indiriyor genelde ondan sonra ise mike tyson geliyor tabi ki..muhammed ali ise fıs..totalde 300den fazla maç attım sanırsam bunlardan hatırladıgım kadarıyla sadece 2 si 10 round sürdü ve puanla aldım ^^ gerisi max 4-5 round frostu alırsam 2 round dayanbilen çıkmadı daha..frost vs frost ve frost vs tyson maçları hariç tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...