Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Her yerde okuyordum incelemelerini, övgüleri vs. de yeni oynamak kısmet oldu. Arattım hem buradan hemde google'dan ama Pati'de konusu da açılmamış ilginç :) Birçok oyun sitesinin ortak yorumuna göre FIFA 12 kadar satsaydı yılın en iyi spor oyunu seçilebilirdi. EA Sports Fight Night Round'ları bir kenara bırakarak hikaye moduna da sahip bir boks oyunu yapması zamanında bayağı aşağılanmış. Fakat adamlar harbi altından kalkmayı ve dört dörtlük yapmayı başarmışlar. Şimdilik beni 1.5 saatte yakın başında tuttu. Klişe başladı hikayesi ama bayağı bağlayıcı öğeleri var. Yükselme yolundaki ard arda dövüşler hafif klişe olsa da adeta ileride nelerle karşılacağını müjdeliyor. Bir maç önce sürekli benden kaçan bir adamı nakavt etmem gerekirken, bir maç sonra sürekli üstüme üstüme gelen bir adamla zar zor bir maç çıkarttım. Sonrasında block yaparken bile Left Hook ile zarar veren bir herifle sürekli yakın dövüşmem gerekti vs. Böyle böyle gidiyor maçlar :D Alın deneyin, ben bir arkadaş ile Buddy olayını kullanarak PSN'den 25+25'e aldım. 50TL işte tek başına bile gayet alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 move desteklemiyo diye almadim ben bu oyunu, bole oyunlar move ile oynanir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Raul Castillo dövüşünde sinir krizi geçireceğim sanırım, adamı folloş ediyorum, yere düşürüyorum kalkıyor falan ama 2 el sarılıyor. Üstümden de atamıyorum hoop stam bir anda dibe vuruyor. Sonra iki yumruk yerdeyim ... uzak dur diye talimat veriyor, duruyorum yetişiyor. Vurmak için yaklaşmak gerekiyor hop diye sarılıyor. Bu nasıl rezillik, taktiği ne bunun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 geride bekle body blow counter çık ayakları kesilince sol-sağ direk sağ crossla bitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 geçtim onu ya, stewart dövüşünde kalmıştım en son bir ara yardıracam ona da sadf asıl sorun sarıldığında itemememdi. Onu yapmayı öğrenince kolayca koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kulağını ısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 son dövüşe geldim, yine sinir krizleri başladı. Ne yaparsan yap olmuyor ya, herife block yapıyorum, blocka vuruyor nakavt ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 o son adam allahın bela olarak gönderdiği bişi. isaac frost muydu neydi kodumun evladı ondada bi body muhabbeti var başka türlü bi bok yiyemiyosun sakin içeri girip dövüşeyim falan deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 şöyle adam akıllı bir tane damızlık niyetine bile dövüş oyunu portlamıyorlar PC'ye ya, ulan bizim ki para değil mi çakıl taşı mı veriyoz biz! büyülü ateşli uçmalı sokmalı 25 yıllık street fighterı napam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 sadece bu oyunu multi oynamak için ps3 alırım. kuzenimin ps3 une aldım oyunu baya sarıyor multisi birde boks meraklısı oldugum için daha bi sardı tabi. çok gerçekçi vuruşlar neredeyse gerçek bir boks maçını andırıyor. kotu yanı Isaac Frost acayip imba ilk roundda indiriyor genelde ondan sonra ise mike tyson geliyor tabi ki..muhammed ali ise fıs..totalde 300den fazla maç attım sanırsam bunlardan hatırladıgım kadarıyla sadece 2 si 10 round sürdü ve puanla aldım ^^ gerisi max 4-5 round frostu alırsam 2 round dayanbilen çıkmadı daha..frost vs frost ve frost vs tyson maçları hariç tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar