Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 altyapıda bir sorun yok asıl sorun işten kaytarmaya çalışan tiplerin çok fazla olması uydunette. bundan önce bir sorunum vardı ve işler artık genel müdürlüğe şikayet etme noktasına gelince zoraki çözmüşlerdi sorunumu ve tıkır tıkır işliyordu sistem. iki gün önce yine kabloları değiştirdiler iki gündür yine kaytarıyorlar. dün bir ekip geldi sizin sinyallerde sorun var dedi. ee çöz lan o zaman sorun varsa yarın başkasını çağırın onlar halletsin deyip gittiler. bakalım birazdan yine gelecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ben bir kere kesildi diye aradım, 5 dakika sonra gelip düzelttiler (çok yakında yerleri, anında çıkmışlar). Başka sorun da çıkmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 genel merkeze şikayet ettim yarım saat sonra düzelttiler. muahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 allah hepsinin belasını versin. şu an kafayı yemek üzereyim, 1 haftadır bu heriflerle uğraşıyorum ve inatla, inatla, inatla teknik servis yollamıyorlar. baştan alayım; 1 hafta önce internet sabah 8den öğlen 3e kadar telefonla birlikte gitti, o günden beri benim kabusum başladı. 10 dakikada bir kopmalar falan, internet artık girilmez hal aldı. hız en fazla 0.5 mb falandı. net gelir gelmez öyle bi sinirle aradım karı inat ediyor, yok modeminiz açık mı, yanıyo mu diye. bu kopmalar kafayı yedirtti, 3 gün sonra bir telefon açtım, baya sövdüm ettim teknik servis yollamazsanız iptal ettiriyorum böyle işgüzarlık olmaz allah belasını versin böyle şirketin dedim, gelin konuşalım dediler. gittim 2 aylık faturanın yarısını verecem ama internet hala kopuyo, durduk yere bozdular. yine ve yine aradım, ve yine o teknik servisi inatla yollamadılar. ve kopma var dediğim anda hızımı 2 mbite sabitlediler, kopmuyor şimdi doğal olarak o hızda kopan zaten yoktur. ve ben bu insanları her aradığımda, "xx bey hattınız bize uzak, santral hat veremiyor" cevabı alıyorum. 1 hafta önce hiç kopmadan aldığım 8mbite noldu peki dedim, saçma değil mi diyorum "size göre saçma olabilir ama bize göre böyle, oraya hız veremiyoruz" dediler. dedim allah belanızı versin, ne yaparsanız yapın kapattım. ve ben eminim ki bu herifler geldi burada bir boklar yaptı, artık kablolarla mı oynadılar naptılar bilmiyorum o günden beri modemde yazan alınabilecek max hız 9000'den 6000e düştü ve limitim 2000. 2mbitin üstünde direkt kopuyor netim artık. bunu niye yaptılar bilmiyorum, neden teknik servis yollamadıklarını da bilmiyorum. ama bir şey yaptı bu şerefsizler. diyorum maşallah nasıl bir toprak kaymasıysa aramız baya açıldı heralde, çünkü 8 mbitten 2ye düşüşü başka hiçbir şey açıklayamaz diyorum, yok adamlar inatla xx bey şöyle böyle demeye devam ediyor. şerefsizlikte sınır yok bu şirkette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 insanları artık uydunet e karşı örgütlemeye başladım çünkü uydunet il müdürlüklerinin bu işlerden haberi yok. onlar kayıtları kontrol ediyorlar ve kayıtları dolduranlar da teknik ekipler. öylesine palavracıki bunlar gelmedikleri halde gittik şu sorun vardı düzelttik ve aboneyi bilgilendirdik diyorlar. yapacağını söyleyeyim arıyorsunuz çağrı merkezini şikayet kaydı doldurmanızı istiyorum teknik ekip geldik diyor ama gelmiyorlar diyorsunuz. o gün içerisinde il müdürlüğü devreye giriyor ve onlar işi devraldıkları için hallediyorlar. bu teknik ekipler uydunet ile doğrudan bağlı değil yan kuruluşlar ve öylesine umursamaz insanlarki gelmedikleri halde geldik diyorlar, gelirlerse yalandan iki üç şey yapıp düzelttik diyorlar ama düzelttikleri hiç bir şey yok. tek çare şikayet kaydı doldurup il müdürlüklerini haberdar etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 @Artariel gectigimiz ay bende buna benzer bir problem yaşadım. 0.5 mb ı görüyordum maksimum, müşteri hizmetlerini falan aradim yaklaşık 15 gün kadar. biraktigim ariza ve sikayet kayitlarini 1-2 saat sonra kapattilar problem çözüldü deyip. hattinizda problem yok, şu anda en yüksek hızı alıyorusunuz dedikçe sinir kat sayım arttı. teknik servis istedim her aradığimda, gondericez dediler ama ne giden oldu ne gelen. en son bölge müdürlüğüne gittim ve müşteri hizmetlerinin aslinda bir işe yaramadığıni öğrendim. bölge müdürlüğündeki teknik elemanlar bile sallamıyor muşteriyi. napayım ben bu neti kapatayım mi dediğimde, kapat sen bilirsin gibi bir cevap verdiler. biraz çıngar cıkarıp farklı yetkililerle görüşünce ayni gün içinde port değişimi yaptilar ve normale döndü hız. 15 gün boyunca müşteri hizmetlerinle muhattap olup, sinir stres yapmış olmamla kaldım. müşteri hizmetleriyle hiç uğraşmadan direk bölge müdürlüğüne git derim. doğru düzgün alternatif olsa da kurtulsak şu ttnet ten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 türkiyede kablonet gelişmeden adsl den fibere atlanırsa olcagı buydu zaten arada kaldık. ttnet sömürüyo fiber çok az yerde var. kablolu da aşırı bi alanda olmadıgı için sömür babam sömür. kablolu veya fiber gelse ilk başvuruyu ben yaparım yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 daha 56kyı bile stabil sunamaz bu ttnet. yemin ederim 1 gb adil kota koyarlar 56kya, 100 byte/s diye tehdit koyarlar. ama yine kaldırmaz o altyapıları nasılsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 EVIL_DeaD said: türkiyede kablonet gelişmeden adsl den fibere atlanırsa olcagı buydu zaten arada kaldık. ttnet sömürüyo fiber çok az yerde var. kablolu da aşırı bi alanda olmadıgı için sömür babam sömür. kablolu veya fiber gelse ilk başvuruyu ben yaparım yeminle fiber ilk çıktığından beri kullanıyordum tamam hiç sorunu yok ama işin arkasında ttnet varsa 32mbit bağlantı sağlar 50gb kota koyar hiç bir anlamı olmaz. şimdi uydunetteyim hergün ben şikayet ediyorum bağlantı kopunca onlar düzeltiyor böyle bir ilişkimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 tv kartıyla uzaydan random içerik çekilen günlere döndüm ttnetle sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 hala Çekler mi yolluyor en çok dosyayı, ama şifreliyor piçler asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Teodor said: şimdi uydunetteyim hergün ben şikayet ediyorum bağlantı kopunca onlar düzeltiyor böyle bir ilişkimiz var. senin ki büyük şanssızlık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bugün uydunete geçtim 10mbit verdikleri netmaster modem yeniymiş, eskileri çok kötüydü bu iyi falan dediler 1.3mb/s download yapıyorum, hat baya sağlam 40mbit'e kadar alabilirmişim vs. diablo 3 75-85ms falan şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 uydunet ile bf 3'de 52ms ping server var 32mbit vdsl'de 90ms ping altı hic gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 uydunet'e gecmeniz icin sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 6 aydır falan bana yeni modem vericek uydunet allah bin türlü belalarını versin. 2 yıllık sözleşme dolduğu gibi ttnete dönücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 kertenkel said: bugün uydunete geçtim 10mbit verdikleri netmaster modem yeniymiş, eskileri çok kötüydü bu iyi falan dediler 1.3mb/s download yapıyorum, hat baya sağlam 40mbit'e kadar alabilirmişim vs. diablo 3 75-85ms falan şu an kotalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Kaede said: 6 aydır falan bana yeni modem vericek uydunet allah bin türlü belalarını versin. 2 yıllık sözleşme dolduğu gibi ttnete dönücem gecen wirelessda sorun var diye ariza kaydi biraktim yarim saate felan geldiler once bi modem getirdi eski olmadi o sonra 0 modem gitti getirdi arabadan jelatinlerini felan ben actim netmaster tabi ama yeni yani 0. Bolgesel olarak cok deisio herhalde teknik servis bide bu dedigim olay pazar gunu oldu tatil felanda dinlemediler benim burdada ttnet rezalet ama beylerbeyindede uydunet yok ttnet var orda otururken 16mb yi cok iyi aliodum sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 calimero said: kertenkel said: bugün uydunete geçtim 10mbit verdikleri netmaster modem yeniymiş, eskileri çok kötüydü bu iyi falan dediler 1.3mb/s download yapıyorum, hat baya sağlam 40mbit'e kadar alabilirmişim vs. diablo 3 75-85ms falan şu an kotalı? degil 10mbit limitsiz 99tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Kaede said: 6 aydır falan bana yeni modem vericek uydunet allah bin türlü belalarını versin. 2 yıllık sözleşme dolduğu gibi ttnete dönücem Yanlış yapmışsın abi, Uydunet konusunda da yazıyor zaten; Uydunet'in her şeyi iyi, modemleri berbat. Hiç modem sözleşmesi yapmayacaktın, kendi modemini alacaktın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ne olursa olsun 6 ay sallanmaz kullanıcı sözleşmeye güvenip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 artık 3 mbite düşüyormuş hızlar. şuan 3 benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 benimki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ooo 8'den 3'e düşüyorsa ben de 115tl'likten çıkayım hemen 1 ay önce girdiydim, zaten max 7mibt veriyor denyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 kertenkel said: uydunet ile bf 3'de 52ms ping server var 32mbit vdsl'de 90ms ping altı hic gormedim ttnet 2mbit ile 60-90 arası ping alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar