Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 İstediğini şeç: Uydunet, 3 Mbps 49TL, 10 Mbps/80 GB 59TL, 5 Mbps 69TL, 10 Mbps 99TL Adil kota yok. 59 TL'ye adil kotalı NETLİMİTSİZ alacağınıza 5 Mbps sınırsız kablo alın. Kablo yoksa Superonline Fiber alın. 59TL'ye 20 Mbps, 100GB adil kotalı fiber var. Fiber de yoksa Metronet var, 59Tl'ye limitsiz 10 Mbps simetrik bağlantı veriyor. TTNet açık ara en kötüsü. TTNet'i bırakıp Smile alın demiyorum yani. Tamamen başka ISS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 uydunet'le online oyun sıkıntı diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 eger sinyaliniz iyi ise online oyunlar en Guzel kablonette oynanir 4mbit yeterlidir hatta 2mbit bile oynarsiniz rahat 5pingle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 GERGE said: İstediğini şeç: Uydunet, 3 Mbps 49TL, 10 Mbps/80 GB 59TL, 5 Mbps 69TL, 10 Mbps 99TL Adil kota yok. 59 TL'ye adil kotalı NETLİMİTSİZ alacağınıza 5 Mbps sınırsız kablo alın. Kablo yoksa Superonline Fiber alın. 59TL'ye 20 Mbps, 100GB adil kotalı fiber var. Fiber de yoksa Metronet var, 59Tl'ye limitsiz 10 Mbps simetrik bağlantı veriyor. TTNet açık ara en kötüsü. TTNet'i bırakıp Smile alın demiyorum yani. Tamamen başka ISS. Ne Fiber var ne Metronet var ne Kablo var, ADSL dışında bi b.k yok:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Som mesaj kaybolmuş yine, hep oluyor bu konuda. -Ben bunu atınca geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 http://www.speedtest.net/result/1960608221.png şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 TRSERVinc said: eger sinyaliniz iyi ise online oyunlar en Guzel kablonette oynanir 4mbit yeterlidir hatta 2mbit bile oynarsiniz rahat 5pingle pingin bant genişliyle alakası yok. 64k kablo ile oynuyodum diyorum 10ms ne 4mbiti, tabii yeni oyunların saniyede aldığı verdiği data biraz arttı artık, 10-15kb/s oldu, onun için 128kbit lazım artık min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 benim hız artmış yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Benim de artmış. Yarın iptal ettireceğimi anlayıp son bir cilve mi yapıyorlar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Bir değişiklik yok. Istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 artar azalır takılmayın bu kadar sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 gecko said: http://www.speedtest.net/result/1960608221.png şaka gibi Benimki de şakanın, şakası. Şaka, maka, kaka her ne ise artık '' adil kullanım kotası '' adı altında güzel kilitliyorlar ya bize rezil interneti, tebrik etmek lazım. Dünyanın hangi ülkesinde var ki böyle bir kota uygulaması ?Var da ben mi bilmiyorum yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Sırf şikayet. Kullanmayacaksınız öyleyse. Evinizde sadece DSL varsa da Superonline gibi başka bir şirkete geçeceksiniz. Kapatın burada söyleneceğinize. En mantıklısı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 o da 20mbit getiriyor, 100gb kota koyuyor. her yerde de yok. ben her ay imba dl yapan bi adam da değilim ama 1mbite düşünce de çıldırtıyor cidden. önceki aylarda kalan kotam biriksin bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 nereye geçersek geçelim limitsiz internet yok. olsa da fahiş fiyatlara var. resmen ayak üstü adam şey ediyolar sesini internet harici çıkaran yok. ssg bey işin ucu kendine dokununca ortalığı ayağa kaldırdı sansüre karşıyız diye taksime döküldüler. bir kişi bile şu adilik için örgütlenmez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Uydunet'in gerçek limitsizi var. 59TL verip 5 Mbps alınıyor. Superonline sırf fiber değil bu arada. Superonline ADSL'ye geçmek bile yapılması gerekli bir şeydir yani TTNet altyapısı olsa bile. Altyapı kullanmak ike doğrudan firmayı kullanmak arasındaki fark bile fark yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 GERGE said: İstediğini şeç: Uydunet, 3 Mbps 49TL, 10 Mbps/80 GB 59TL, 5 Mbps 69TL, 10 Mbps 99TL Adil kota yok. 59 TL'ye adil kotalı NETLİMİTSİZ alacağınıza 5 Mbps sınırsız kablo alın. Kablo yoksa Superonline Fiber alın. 59TL'ye 20 Mbps, 100GB adil kotalı fiber var. Fiber de yoksa Metronet var, 59Tl'ye limitsiz 10 Mbps simetrik bağlantı veriyor. TTNet açık ara en kötüsü. TTNet'i bırakıp Smile alın demiyorum yani. Tamamen başka ISS. Superonline fiber burda yok. uydunette yazdığın tarifelerde 5 mbps olan bağlantı 69 lira sanırım, bi o belki tercih edilebilir. metronet var mı bilmiyorum, varsa 59 liraya 10 mbit simetrik bağlantı efsaneymiş. superonline fiber olsa hiçbir sorun kalmayacak zaten de yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Uydunet daha da beter, o hamleyi daha önce yapmıştım ben. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bir deneyim oldu benim için. En mantıklısı süperonline gibi duruyor da, o da burada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 69 evet, yanlış yazdım, sonra forum gitti, düzeltemedim. Fiber yoksa ama Superonline ADSL'ye geçin. TTNet'e vereceğiniz parayı minimuma indirip asıl kazancı Turkcell'e verirsinin öyle. Başka ADSL'ler de var. Daha önce de dedim işte, altyapı TTNet de olsa hiç yoktan iyidir. Hatta yapılmalı yani. Herkes yaparsa bunu bile sonunda daha uygun kotalar koyarlar. Uydunet'i araştırdım çok, çok daha yi olabiliyormuş. Neredeyse tamamen bölgene bağlı. Bizim bölgede kullananlar bulup içim rahat geçtim ben. Komşulara varsa tanıdığın onlara sor önce bir Uydunet için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 47 sayfa ne tartışıldı o kadar ya. olması gereken olmuş bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 50 gb olmadan bile bi 4 e düşürüp bi 8'e çıkarıyorlar. altyapı ile ilgili değil yani geldiği zaman gayet geliyor 8. en azından 7,60 fln çıkıyo hız testinde. bundan sonra günde 10 arıza kaydı açıcam seriye bağlayıp. benden bıktıklarında 8 e sabitlerler belki =) indireceklerimi işte indiriyorum 50'yi geçmiyorum daha. düşmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Hız bir anlık geri geldi ve gitti, o arada Game of Thrones yeni bölüm indi. Süper denk geldi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 AKK ye 2 senedir hiç denk gelmedim Ankarada otururken bir kere denk gelmiştim ayda ortalama 100gb downloadım var şaşırıyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 "Tatar Ramazan" said: oto cevaplarını buraya koyayım da boşa çabalamayın lol said: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır. Bilindiği üzere; xDSL üzerinden İnternet Servis sağlayıcılarına ülkenin tüm bölgelerinde altyapı hizmeti sunan Şirket Türk Telekomünikasyon A.Ş.’dir. Şirketimiz de, altyapı sağlayıcısı konumundaki Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ den toptan seviyede temin etmiş olduğu internet erişim hizmetini abonelerine perakende seviyede sunmaktadır. Adil Kullanım Noktası (AKN) ile ilgili değişiklik; altyapı hizmeti sunan Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından toptan seviyede yapılmış olup Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun “29.02.2012 tarih ve 2012/DK-07/94 numaralı DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği” konulu kararında yer almaktadır. Yukarıda açıklanan bilgiler doğrultusunda; Adil Kullanım Noktasının, Şirketimizce, sektörde düzenleyici ve denetleyici role sahip olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından onaylanan DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği konulu kurul kararı kapsamında uygulandığını bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla.”şeklindedir. Bilgilerinizi rica ederiz. yeah az önce bu oto cevabı aldım sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar