Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Memphis said:

abi bi eski haline getirip denermisiniz size zahmet
bide
download = dl
dll = dynamic link library
göze batıo :p

Şimdi eski halini de denedim, 140 yukarısını geçmiyor. Valla bilmiyorum işe yarıyor her nasılsa. :D Üzümünü yiyip bağcıyı rahatsız etmemek lazım sanırsam. :D
Mesaj tarihi:
abi forumda yazıyosunuz hızı duzeltme taktiklerini ama senko da okuyor. simdi gidip duzeltmek icin calısacak adam. hatta bu yuzden terfi bile ettirebilir kendini ahahaha.
Mesaj tarihi:
MTU yu ayarlayınca zaten kendisi koparıp tekrar bağlıyor neti. Benim modem 150 de 6 mb veriyor stabil. Bazılarında 900 değerlerde düzelmiş bazılarında 400. Sizin bağlantıya bağlı bir değer o. Ayrıca anonymoX ile açılmayan sitelere de girebiliyorsun. Yani komple aşıyorsun akk yı.
Mesaj tarihi:
mtu değilde ben farklı yolla çözdüm
airties modem için
yönetim > SNMP bölümündeki
SNMP etkinleştir
SNMP TRAPS

bunları kaldırıp kaydedince hız anında torrentte eski haline döndü bir deneyin isterseniz.
Mesaj tarihi:
bende mtu 400den sonrasında adsl bağlanmıyor 100-400 arasınıda denedim bir fark yok peh

edit:150 yapınca 8mbit oldu torrent ancak internetin gerisi iptal tabi ,download için kullanılır
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:
Ayrıca anonymoX ile açılmayan sitelere de girebiliyorsun. Yani komple aşıyorsun akk yı.

anonymoX süper oldu. fakat paticik e girmek için tor a ayarlamak gerekiyor bilginiz olsun.
Mesaj tarihi:
Mtu değeriyle oynamak pek çözüm değil benim bildiğim. redback denen olay sayesinde anlık olarak kontrol ediyorlar hızları.

Bu tür şeylerle uğraşmak yerine, hakkınızı arama yoluna gitmeniz daha faydalı olur. Örneğin tüketici mahkemeleri. Veya tüketici mahkemesiyle uğraşamam diyorsanız BTK'nın online formu var bari oraya yazın birşeyler, ne kadar çok şikayet o kadar faydalı olacaktır.

Bir şekilde bu limit olayı olacak, ama 16mbit'e 50gb gibi aptalça bir kota çok komik. Hiç olmazsa bu yönde tepki gösterirsek, belki insafa gelip bu kotalarda oynama yapabilirler.
  • Yeni Oluştur...