Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Valla bilmem çatır çatır işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 sadece torrentte mi oluyor yoksa tüm downloadlarda mı? Bi de inen dosyalar sağlam çalışıyor mu denediniz mi açmayı? devamlı kayıplardan bozuk şekilde iniyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Filmi kontrol ettim şimdi bir sorun yok. Normal indirmiş. Başka bi yerde denemedim. Bi yer varsa deneyecek söyleyin bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Memphis said: abi bi eski haline getirip denermisiniz size zahmet bide download = dl dll = dynamic link library göze batıo :p Şimdi eski halini de denedim, 140 yukarısını geçmiyor. Valla bilmiyorum işe yarıyor her nasılsa. :D Üzümünü yiyip bağcıyı rahatsız etmemek lazım sanırsam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 modemin şifresini unuttum b.k var gibi değiştirmiştim default şifreyi offf bi de resetlen uğraş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Bendeki şansı zaten. Bizim VDSL modemde o ayarlar yok, hatta modem şifresini bile değiştirtmiyor. Mecbur ay başını bekliyorum. Olan GW2 betaya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 gg ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 abi forumda yazıyosunuz hızı duzeltme taktiklerini ama senko da okuyor. simdi gidip duzeltmek icin calısacak adam. hatta bu yuzden terfi bile ettirebilir kendini ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yerini yurdunu bulur döveriz!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Dün o büyük internet kesintisinden sonra eski hızım geri gelmişti.Şimdi bir kontrol ettim gene 1mbit'e çekmişler.Ne yapıyorlar ben de anlamış değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 mtu olayı iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 mtu degistirdikten sonra modemi resetliyo musunuz? 350'ye kadar denedim bi artıs olmadı dl hızında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 8 mbit için hangi değeri ayarladınız MTU'yu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 benim hız dün kesinti sırasında 8 mbite çıkmıştı şuan baktım 9 mbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 MTU yu ayarlayınca zaten kendisi koparıp tekrar bağlıyor neti. Benim modem 150 de 6 mb veriyor stabil. Bazılarında 900 değerlerde düzelmiş bazılarında 400. Sizin bağlantıya bağlı bir değer o. Ayrıca anonymoX ile açılmayan sitelere de girebiliyorsun. Yani komple aşıyorsun akk yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 mtu değilde ben farklı yolla çözdüm airties modem için yönetim > SNMP bölümündeki SNMP etkinleştir SNMP TRAPS bunları kaldırıp kaydedince hız anında torrentte eski haline döndü bir deneyin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bende mtu 400den sonrasında adsl bağlanmıyor 100-400 arasınıda denedim bir fark yok peh edit:150 yapınca 8mbit oldu torrent ancak internetin gerisi iptal tabi ,download için kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 dsl605ew modemin firmware uptadeini yaptım 3 haftadır max 0.7 olan baglantı 10.6 ya yükseldi bozulmuş demekki bende adil kullanım sanıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 İp adresi değişince kısa bir süre hızınız normale dönüyor. Öyle değilse ellemeyin. :D Ölü taklidi yapın sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 6.5mbit yaptılar az önce ne ayak mtu falan ayarlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Flameoffear said: Ayrıca anonymoX ile açılmayan sitelere de girebiliyorsun. Yani komple aşıyorsun akk yı. anonymoX süper oldu. fakat paticik e girmek için tor a ayarlamak gerekiyor bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 arakdaşlar mtu ne yahu tam anlatsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 lan yine düşürmüşler 0.80 görüyorum 1.5 mbitti onu bile düşürmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Ben mtuyu yapmadım ama hız artmıştı fakat benim de düştü sabah 1mbite geri, neyseki sabaha kadar açık bıraktım da 10mbitten abandı alet baya kar kardır, domuzdan ne kıl koparsak asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mtu değeriyle oynamak pek çözüm değil benim bildiğim. redback denen olay sayesinde anlık olarak kontrol ediyorlar hızları. Bu tür şeylerle uğraşmak yerine, hakkınızı arama yoluna gitmeniz daha faydalı olur. Örneğin tüketici mahkemeleri. Veya tüketici mahkemesiyle uğraşamam diyorsanız BTK'nın online formu var bari oraya yazın birşeyler, ne kadar çok şikayet o kadar faydalı olacaktır. Bir şekilde bu limit olayı olacak, ama 16mbit'e 50gb gibi aptalça bir kota çok komik. Hiç olmazsa bu yönde tepki gösterirsek, belki insafa gelip bu kotalarda oynama yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar