Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Dün o kadar pazarlık yaptım kızlan bak 62tl ödüyom zaten bi de Tivibu alacam o zaman hızda bi kıyak yaparsınız dimi yoksa görüntü donuyor çamur gibi oluyor dedim, nuh dedi peygamber demedi karı o ayrı o ayrı diye tırı vırı etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Geçen ay haftasonları yükseltiyorlardı, bu ay yapmıyorlar. Ya sabır. Ha bir de verilmediyse; http://www.dusukhizahayir.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 İmza verdim ama hiç bir şey çıkmayacağını adım gibi biliyorum, zerre önemsemiyor TTnet müşteriyi, böyle limiti koyarak aklınca daha çok müşteriye yer açacak hiç yatırım yapmadan Zaten işin kaynağı musluğun başı onun elinde olduğu için diğer firmaların da bişey yapabilmesi mümkün değil, böyle gelmiş böyle gider yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Ekime kadar sozlesmem var ttnetle, ucuz ucuz kullanalim dedik basimiza bela aldik.:( Ttneti tüketici derneklerine sikayetmi etsem acaba. Alirken 8Mbit icin kampanya namina 2 senelik sozlemesme yaptiydim. Once 8 mbit oldu 8 mbite kadar. Dustu bizim internet 4 mbite (bizim mahallede bu kadar cekiyo) Hadi dedim zaten 8 mbit 4 mbit fiyatina aldiydim, sesimi cikarmiyim. Simdi 4 mbit 1 mbit olucak lol. Ekim'de kesin uydu net'e gecicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Uydunet bağlatmak için illa kablonet de almak lazım mı? Sitesinde "Uydunet KabloTv altyapısı üzerinden verilen bir hizmettir" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Uydunet için kablotv de lazım ben 2 senedir kullanıyorum kablo tv iptal ettireyim dedim internetide iptal ettirmen gerekiyo dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 hızı düşürüldükten sonra internet protokollerinde/port erişimlerinde/bazı yurtdışı çıkışlarında sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 öf 70gb'a ulaşmışım benimkini de indirmişler. gerçi modemin sayfasında 16 mbit görünüyo hala ama 1 mbitle indiriyo. nası bi teknoloji kullanıyolarsa artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 modemde gözüken service provider'ın atadığı line profile downstream. 1 ile indirmenin sebebi AAA'nın atadığı profile downstream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 o işleri pek bilmediğimden cahilce bi soru gibi gelebilir ama neden ikisi aynı yerden alamıyo ne kullanıcağımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 arkasındaki mantığı bende bilmiyorum (sorayım hatta yarın :)) ama türk telekom sistemi öyle kurdurmuş. ne olursa olsun AAA'in atadığı profil geçerli oluyor. ben senin portuna 100mbit atasam mesela AAA çıkışın ne ise o kadarlık hattı kullanırsın. CRM - OSS arasındaki ilişki ile ilgilidir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Senko teknik terimlerle bizi uyutmaya çalışma olm, şu işin AKK'sını atlatmanın bir yolu varsa onu öğret bize!!!!'213 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 valla benim 50gb'ı asmasına ragmen hala 8mbit. senko goreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 başlıyorum yarın mesaiye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 biz şimdi 8 mbit adil kullanımlıya ne kadar ödüyoruz? 60 civarıysa ben kablonet 5 mbit sınırsıza akıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 sen avea kullanıyodun di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ahahaha reste rest diyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kablo net 5 sınırsız düşünüyorum ama bizim mahallede hizmet var mı bilmiyorum. bilgi edinme formunu doldurdum cevabı bekliyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 smile'a 50 oduyorum ben. 1 senedir 25 oduyodum. taahut indirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 df said: kablo net 5 sınırsız düşünüyorum ama bizim mahallede hizmet var mı bilmiyorum. bilgi edinme formunu doldurdum cevabı bekliyorum şimdilik. direk şehirden apartmana kadar seçebildiğin bi tooları vardı nette. seçince sonucunu görüyordun var mı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Uydunet beyler sözleşmem bitince direk uydunete geçiyorum. Telekom 12.5 TL'lik sabit hatları kullanmamada izin vermiyor internet + 20 tl kullanmadığım hatta veryorum. Uydunette sabit hatta gerek yokmuş her türlü 20 TL kardayım. Adil kullanım kotasıda yok zaten o kota 10 gunde bitiyor kalan 20 gün işkence. Digiturk sözleşmemde aynı tarihte bitiyor onuda kabloluya geçicem. Ama tek sorun bu uydunette yarın öbür gün adil kullanım kotası falan itelemez mi? TTnet çok rahat takılıyor Uydunet rakipleri olduğu halde. Neye güveniyorlar o beni korkutuyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 taahhüt yapmayacağım bundan sonra tt olsun uyddunet olsun. bi yamukları olunca kapatmaya gideceğim. kapatmayalım diye 40 takla atıolar sonnra =) Loxias said: df said: kablo net 5 sınırsız düşünüyorum ama bizim mahallede hizmet var mı bilmiyorum. bilgi edinme formunu doldurdum cevabı bekliyorum şimdilik. direk şehirden apartmana kadar seçebildiğin bi tooları vardı nette. seçince sonucunu görüyordun var mı yok mu başvuru yaparken seçiliyor o şekilde ama o formu doldurmak istemiyorum. kesin emin olmadan o bilgileri vermeyeyim. sonra arayıp duruyor baı yerler kanser ediyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 burdan buyrun http://www.kablonet.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 df said: başvuru yaparken seçiliyor o şekilde ama o formu doldurmak istemiyorum. kesin emin olmadan o bilgileri vermeyeyim. sonra arayıp duruyor baı yerler kanser ediyor =) başvuru yapmadan bakılıyordu ona ya, ben bakmıştım geçen hatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 tamamdır buldum. yokmuş bizim orada. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar