Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

İmza verdim ama hiç bir şey çıkmayacağını adım gibi biliyorum, zerre önemsemiyor TTnet müşteriyi, böyle limiti koyarak aklınca daha çok müşteriye yer açacak hiç yatırım yapmadan
Zaten işin kaynağı musluğun başı onun elinde olduğu için diğer firmaların da bişey yapabilmesi mümkün değil, böyle gelmiş böyle gider yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekime kadar sozlesmem var ttnetle, ucuz ucuz kullanalim dedik basimiza bela aldik.:( Ttneti tüketici derneklerine sikayetmi etsem acaba. Alirken 8Mbit icin kampanya namina 2 senelik sozlemesme yaptiydim. Once 8 mbit oldu 8 mbite kadar. Dustu bizim internet 4 mbite (bizim mahallede bu kadar cekiyo) Hadi dedim zaten 8 mbit 4 mbit fiyatina aldiydim, sesimi cikarmiyim. Simdi 4 mbit 1 mbit olucak lol. Ekim'de kesin uydu net'e gecicem.
Sosyal ağlarda paylaş

arkasındaki mantığı bende bilmiyorum (sorayım hatta yarın :)) ama türk telekom sistemi öyle kurdurmuş. ne olursa olsun AAA'in atadığı profil geçerli oluyor. ben senin portuna 100mbit atasam mesela AAA çıkışın ne ise o kadarlık hattı kullanırsın.

CRM - OSS arasındaki ilişki ile ilgilidir sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Uydunet beyler sözleşmem bitince direk uydunete geçiyorum. Telekom 12.5 TL'lik sabit hatları kullanmamada izin vermiyor internet + 20 tl kullanmadığım hatta veryorum. Uydunette sabit hatta gerek yokmuş her türlü 20 TL kardayım. Adil kullanım kotasıda yok zaten o kota 10 gunde bitiyor kalan 20 gün işkence. Digiturk sözleşmemde aynı tarihte bitiyor onuda kabloluya geçicem.

Ama tek sorun bu uydunette yarın öbür gün adil kullanım kotası falan itelemez mi? TTnet çok rahat takılıyor Uydunet rakipleri olduğu halde. Neye güveniyorlar o beni korkutuyor açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

taahhüt yapmayacağım bundan sonra tt olsun uyddunet olsun. bi yamukları olunca kapatmaya gideceğim. kapatmayalım diye 40 takla atıolar sonnra =)

Loxias said:

df said:

kablo net 5 sınırsız düşünüyorum ama bizim mahallede hizmet var mı bilmiyorum. bilgi edinme formunu doldurdum cevabı bekliyorum şimdilik.

direk şehirden apartmana kadar seçebildiğin bi tooları vardı nette. seçince sonucunu görüyordun var mı yok mu

başvuru yaparken seçiliyor o şekilde ama o formu doldurmak istemiyorum. kesin emin olmadan o bilgileri vermeyeyim. sonra arayıp duruyor baı yerler kanser ediyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...